Αγγελής: «Αλλαγμένος ο Σαλπιγγίδης»

Αγγελής: «Αλλαγμένος ο Σαλπιγγίδης»

Ο ατζέντης του Δημήτρη Σαλπιγγίδη και σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Βαγγέλης Αγγελής μίλησε για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ και το ματς της Κυριακής.

{textlink02}

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero» ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ ανέφερε:

Για τον αγώνα της Κυριακής: «Η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΣ έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Σίγουρα έπαιξε ρόλο και η κούραση του ΠΑΟΚ μετά την υπερπροσπάθεια στο Λονδίνο. Θεωρώ ότι ο ΠΑΣ δικαιούταν να κερδίσει. Ηταν το καλύτερο του παιχνίδι του φέτος. Η Σούπερ Λιγκ δεν έχει καμία σχέση με τη Β’ Εθνική. Κάθε πόντος που παίρνει μία ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία, είναι χρήσιμος. Από κάτω μας είναι ομάδες με μεγαλύτερο μπάτζετ από εμάς. Και ο Λεβαδειακός και η Δράμα πιστεύω ότι θα κάνουν ζημιές. Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα. Ο κοσμος πρέπει να περιμένει ένα δεύτερο γύρο πολύ πιο δυνατό. Οι ομάδες που έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, έχουν και ένα ντεζαβαντάζ γιατί επιβαρύνεται και άλλο το πρόγραμμα τους».

Για την πρόσληψη του Αγγελου Αναστασιάδη: «Είναι μεγάλη υπόθεση η πρόσληψή του. Είναι μία ισχυρή προσωπικότητα. Πρόκειται για τον καλύτερο Ελληνα προπονητή. Δεν τον έπεισε οικονομικά ο κ. Χριστοβασίλης, αλλά τον γέμισε σαν άνθρωπο. Ο Αγγελος είναι φυσιογνωμιστής και ξέρει να διακρίνει κάποια πράγματα. Αυτό τον κέρδισε. Θέλει πολλή δουλειά η ομάδα. Θα δουλέψει πολύ στο θέμα της τακτικής, γιατί μονάδες υπάρχουν. Δε φτάνει όμως μόνο αυτό, χρειάζεται και πειθαρχία και τακτική που δεν υπήρχε με τον Ντεμόλ».

Για τις διαφωνίες του ΠΑΣ με τον ΠΑΟΚ: «Ασχολήθηκαν γιατί ο κ. διοικητής της Αστυνομίας, δεν έδωσε το πράσινο φως για να ανοίξει η θύρα. Δεν ασχολήθηκε κανείς με το ότι φίλοι του ΠΑΣ και του ΠΑΟΚ κάθισαν μαζί στην κερκίδα. Για τη διαιτησία δε θέλω να πω κάτι. Δεν είμαι καθηγητής διαιτησίας. Ο ΠΑΣ δικαιούταν τη νίκη και δικαιολογώ τους παίκτες του ΠΑΟΚ, γιατί δεν είναι ρομπότ. Δε μπορεί την Τετάρτη να πανηγυρίζει όλη η Θεσσαλονίκη και την Κυριακή να είναι όλοι κακοί. Ο ΠΑΟΚ δε μπορεί με αυτά τα οικονομικά μεγέθη να ανταγωνιστεί τις άλλες ομάδες, αλλά έχει πετύχει μεγάλα πράγματα. Εχει κάνει την υπέρβαση των υπερβάσεων, πράγματα που δε μπορούν να κάνουν ούτε οι ομάδες της Αθήνας.

Για το θέμα του Σαλπιγγίδη: «Δε θέλω να ξαναπώ τα ίδια. Ο Δημήτρης τώρα είναι τόσο χαρούμενος και τόσο «μεθυσμένος» με την επιτυχία στο Λονδίνο και την ικανοποίηση που έδωσε σε όλους αυτό, οπότε αυτές τις μέρες βλέπω έναν αλλαγμένο Δημήτρη σε σχέση με πριν δύο εβδομάδες. Οσο έχει επιτυχίες ο ΠΑΟΚ, ακόμα και αυτό το θέμα που υπάρχει με αυτό το μικρό ποσοστό των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, θα ξεπεραστεί. Από τη στιγμή που μπαίνει στο γήπεδο δίνει το 100% των δυνατοτήτων του. Υπάρχει κάποιος Έλληνας επιθετικός που κάνει αυτά που κάνει ο Σαλπιγγίδης στο γήπεδο; Εγώ δεν το έχω δει από κάποιον άλλον στην Ελλάδα να το κάνει αυτό. Ο Δημήτρης δεν κοιτάει το δικό του ρόλο, αλλά να βοηθήσει το συμπαίκτη του. Δέστε τον υπερβάλλοντα ζήλο που δείχνει στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Παίζει με ψυχή. Γυρνάει πίσω να μαρκάρει 10-15 φορές και μαρκάρει, παίζει με ψυχή, δείτε τον Τζιμπούρ και τον Λέτο. Δε θα βρείτε κανέναν να τα κάνει αυτά».

Για τις απαιτήσεις βάσει του συμβολαίου του: «Εχει το χαμηλότερο συμβόλαιο Ελληνα επιθετικού στην Ελλάδα. Αφησε ένα πολύ μεγαλύτερο ποσό στον Παναθηναϊκό και πόσες άλλες ευρωπαϊκές προτάσεις μεγαλύτερες οικονομικά και από αυτήν του Παναθηναϊκού. Το αξίζει αυτό το συμβόλαιο που έχει στον ΠΑΟΚ. Δεν του το χάρισε κανείς. Πόσοι ξένοι έχουν περάσει από τον ΠΑΟΚ και έχουν πάρει περισσότερα λεφτά από τους Ελληνες; Επαιρναν τα εκατομμύρια και είχαν μηδενική προσφορά. Ο Δημήτρης είναι βασικός στην εθνική, δεν έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα, έχει κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες, αλλά δε θα δημιουργήσει πρόβλημα».

Για το θέμα της μείωση των αποδοχών του που συζητήθηκε το καλοκαίρι: «Δεν έχουμε κάνει κάποιο νέο ραντεβού. Κάτι είχε γίνει το καλοκαίρι, αλλά δεν προχώρησε. Δεν είμαστε αρνητικοί. Αρκεί να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμα του Δημήτρη. Να πάει να κάνει μείωση μόνος του ένα συμβόλαιο δεν είναι τίποτα. Δεν ξέρω αν τέθηκε θέμα και σε άλλα παιδιά. Το θέμα είναι να πάνε όλοι, όχι μόνο ένας».

Για το αν άλλαξε την ψυχολογία του η υποδοχή στο αεροδρόμιο: «Ο Δημήτρης δεν είναι άνθρωπος των υποδοχών. Οι στιγμές στο Λονδίνο που θα μείνουν χαραγμένες στη ζωή του. Αυτό κανένας δε μπορεί να το διαγράψει. Η ομάδα του ΠΑΟΚ είναι πολύ δεμένη και καλή. Αδικείται εκεί που είναι στο πρωτάθλημα. Είναι οικογένεια μέσα στα αποδυτήρια, παίζει καλό ποδόσφαιρο, αλλά έχει κάποιους τραυματισμούς και ίσως κάποιους εξωγενείς παράγοντες. Εχει πετύχει πολλά και στην Αθήνα λένε ότι αυτά που έχει κάνει τα 3-4 τελευταία χρόνια είναι ακατόρθωτα».



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved