Αναστόπουλος: «Δε θα χαριστεί η Άρσεναλ»

Αναστόπουλος: «Δε θα χαριστεί η Άρσεναλ»

Ο Νίκος Αναστόπουλος μίλησε τόσο για τον ΟΦΗ όσο και για το ματς του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ, λέγοντας πως οι Λονδρέζοι δε θα χαριστούν στους Πειραιώτες.

{textlink02}

Ο προπονητής του ΟΦΗ μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra αναφέρθηκε αρχικά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Κρητικοί και στο πως έχουν καταφέρει ως τώρα να μείνουν ανεπηρέαστοι και να κάνουν καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Ο Νίκος Αναστόπουλος μίλησε επίσης και για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ και υποστήριξε πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τις προϋποθέσεις να προκριθούν στους «16» του Champions League.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ:

«Κοιτάμε το πρόβλημα που έχουμε. Είναι υπαρκτό, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Το αφήνουμε έξω και κάθε Κυριακή, κοιτάμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Για την αυριανή αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας:

«Είναι δύσκολο παιχνίδι αυτό με τη Δόξα Δράμας και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να παρασυρθούμε από το γεγονός ότι βρίσκεται στην τελευταία θέση και δεν παρουσιάζει καλή εικόνα. Οι αναμετρήσεις που θεωρούνται εύκολες είναι αυτές που σου κάνουν τη ζημιά. Χρειάζεται προσοχή. Πρέπει να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο σαν να έχουμε απέναντί μας τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό ή τον ΠΑΟΚ».

Για τις ανατροπές του πρωταθλήματος:

«Την περασμένη Κυριακή ο Ολυμπιακός ήταν πέντε βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό και τώρα είναι δυο. Ανατροπές θα υπάρξουν και στη συνέχεια. Δεν έχει τελειώσει ακόμα ούτε ο πρώτος γύρος. Είναι νωρίς για συμπεράσματα. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα».

Για την ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος:

«Αν εξαιρέσουμε, κατά πρώτο λόγο, τον Ολυμπιακό και κατά δεύτερο τον Παναθηναϊκό, οι υπόλοιπες ομάδες δεν έχουν πολύ μεγάλες διαφορές μεταξύ τους. Η ΑΕΚ. είναι μεγάλη ομάδα, έχει και αυτή τα προβλήματα της, αλλά όπως και ο Παναθηναϊκός δεν έχει το βάθος να αντεπεξέλθει σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, εν αντιθέσει με τον Ολυμπιακό. Η ΑΕΚ είναι ένα σκαλί πιο κάτω από αυτές τις δυο ομάδες. Λόγω προβλημάτων και έλλειψη βάθους δεν νομίζω ότι θα αντέξει μέχρι το τέλος. Το καλό θα ήταν η ΑΕΚ., ο ΠΑΟΚ και ο Άρης να είναι ανταγωνιστικοί, έτσι ώστε να έχουμε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και να ευχαριστιέται ο κόσμος το ποδόσφαιρο».

Για τους στόχους του ΟΦΗ:

«Ξέρουμε που μπορούμε να φτάσουμε. Δεν ξεχνάμε τα προβλήματα που έχουμε. Δεν γίναμε ξαφνικά σούπερ ομάδα. Είμαστε μια ομάδα που όλα τα παιχνίδια, ανεξαρτήτως αντιπάλου, τα αντιμετωπίζουμε με την ίδια σοβαρότητα. Στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει. Δεν θέλω να ξεφύγουμε από το στόχο μας. Από την πείρα μου ξέρω ότι αν βάλεις πολλούς στόχους ταυτόχρονα, ενθουσιάζεσαι από μια επιτυχία και στη συνέχεια χάνεις τον προσανατολισμό σου, με αποτέλεσμα στο τέλος να μην καταφέρνεις τίποτα. Εμείς λέγαμε από την αρχή ότι ο στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Για τη σημερινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ:

«Καταρχήν ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κάνει το καθήκον του. Και το καθήκον του είναι να κερδίσει. Από εκεί και πέρα, επειδή δεν καθορίζει ο ίδιος την τύχη του, θα πρέπει να περιμένει και τη Ντόρτμουντ. Σε τέτοιου είδους επίπεδο δεν υπάρχουν αναπληρωματικοί και βασικοί. Αυτά τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Δηλαδή ο Βενγκέρ θα πει στους παίκτες του, ότι επειδή έχουν εξασφαλίσει την πρώτη θέση και τη συμμετοχή στους “16” της διοργάνωσης, να παίξουν χαλαρά; Η νοοτροπία αυτής της ομάδας είναι ότι όποιος κι αν παίξει τα δίνει όλα. Να μην περιμένουν ότι η Άρσεναλ θα χαριστεί. Ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα να παρουσιάσει διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με αυτό του πρωταθλήματος».

Για τη συμβολή του κόσμου στη εξέλιξη μιας αναμέτρησης:

«Η εποχή που οι ομάδες κέρδιζαν τα παιχνίδια ωθούμενες από τον κόσμο ή με τις φανέλες, έχει ξεπεραστεί. Βεβαία, ένα καυτό γήπεδο, όπως είναι το “Γ. Καραϊσκάκης”, στο οποίο οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού δημιουργούν μια έδρα την οποία την αισθάνεται ο αντίπαλος, θα παίξει ρόλο. Δεν μπορεί, όμως, να παίξει καθοριστικό ρόλο. Για να μπορέσει ο κόσμος να ξεσηκωθεί και ο αντίπαλος να αισθανθεί το γήπεδο, θα πρέπει να βοηθήσουν και οι ποδοσφαιριστές με απόδοσή τους».



Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved