Αποφάσεις για την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό

Αποφάσεις για την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνεδριάζει σήμερα (06/12, 17:00) με θέμα συζήτησης το θέμα της Arboris Capital και τις εξελίξεις σε ό,τι αφορά τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της εταιρείας.

{textlink02}

Η μεγάλη αναβλητικότητα στην υπόθεση του πρίγκιπα έχει φέρει αρκετό προβληματισμό στον Παναθηναϊκό για το κατά πόσο θα υπάρξει τελικά μεταβίβαση των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη και εισροή χρημάτων στα ταμεία της «πράσινης» ΠΑΕ από την πλευρά του Σουλτάν Αλ Σαούντ.

Οι καθυστερήσεις έκαναν τη νυν διοίκηση να εντείνει τις επαφές με την Arboris Capital κι έτσι στο σημερινό ΔΣ (17:00) θα αποφασιστεί να πάρει το «πράσινο φως» η εταιρεία από το Αμπού Ντάμπι για να φέρει υποψήφιο επενδυτή στο «τριφύλλι».

Η πλευρά του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού που θα έχει και τον τελευταίο λόγο στις όποιες αποφάσεις για την επόμενη μέρα, επιμένει στην πάγια θέση που έχει εκφράσει εδώ και καιρό. Όποιος βάλει, στην παρούσα φάση, τα 15 εκατ. ευρώ της ΑΜΚ τότε παίρνει και το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών και γίνεται άμεσα το «αφεντικό» της «πράσινης» ΠΑΕ.

Το αν αυτός θα είναι ο πρίγκιπας δεν είναι ωστόσο και τόσο βέβαιο μετά από τόσες αναβολές. Η πλευρά του Σουλτάν Αλ Σαούντ, με τον Βλάση Τσάκα να την εκφράζει πάντα, επιμένει πως ως το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξουν όλα τα απαραίτητα οικονομικά και αποδεικτικά στοιχεία έτσι ώστε να προχωρήσει το θέμα της μεταβίβασης, ενώ τα μέλη του ΔΣ θα περιμένουν και την εναλλακτική πρόταση που θα φέρει η Arboris.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως στο σημερινό ΔΣ ο Δημήτρης Γόντικας θα παρουσιάσει εκ νέου τα οικονομικά δεδομένα της εταιρείας και το πώς μπορεί να προχωρήσει η ομάδα ως το τέλος του χρόνου. Στον Παναθηναϊκό περιμένουν κάποια νέα έσοδα από τα εισιτήρια διαρκείας για το δεύτερο μισό της σεζόν, βασιζόμενοι στην καλή πορεία της ομάδας, ωστόσο κι αυτά δεν είναι ικανά να καλύψουν όλο το άνοιγμα των «πρασίνων» και έτσι θα αναλυθεί το πώς θα πορευθεί, και αν μπορεί να το κάνει, στην επόμενη μέρα του ο Παναθηναϊκός.

Διαβάστε ακόμα:

Και τρίτη (;) πρόταση για Παναθηναϊκό

Διάψευση Γόντικα για μειώσεις



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved