Χοσέ Κάρλος: «Πάμε για πρωτάθλημα»

Χοσέ Κάρλος: «Πάμε για πρωτάθλημα»

Ο Ισπανός μέσος της ΑΕΚ τόνισε στην  «Ώρα των πρωταθλητών» ότι η ομάδα του μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο και ότι θα σκεφτεί το μέλλον του μετά το τέλος της σεζόν.

Την τέταρτή της συνεχόμενη νίκη πήρε η ΑΕΚ απέναντι στην Κέρκυρα και κατάφερε να βρεθεί στην 1η θέση της βαθμολογίας, έχοντας δύο παιχνίδια παραπάνω. Ο Χοσέ Κάρλος ήταν από τους πρωταγωνιστές με την «μαγική» του πάσα και φιλοξενήθηκε στην «Ώρα των πρωταθλητών» στη Nova.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Εγώ προσωπικά αισθάνομαι πάρα πολύ καλά σε αυτή την περίοδο του πρωταθλήματος. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι τουλάχιστον μέχρι την διακοπή των Χριστουγέννων», είπε αρχικά ο Ισπανός μέσος της ΑΕΚ.

Για την ασίστ στον Μπέλεκ είπε: «Η αλήθεια είναι ότι έτσι μου βγαίνει εκείνη την στιγμή. Δεν σκέφτεσαι καν πριν το κάνεις, απλά συμβαίνει εκείνη την στιγμή. Μπορώ να κάνω πολλά πράγματα, αλλά αν δεν σκέφτομαι δεν μπορώ να παίξω και ποδόσφαιρο».

Για το ποια είναι η θέση που πρέπει να παίζει είπε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πρόβλημα να παίζω εκεί που μου ζητά ο προπονητής. Αυτό που θέλω περισσότερο είναι να παίζω στους βασικούς παίκτες. Σίγουρα αισθάνομαι καλύτερα να παίζω πίσω από τον επιθετικό, χωρίς να έχω πρόβλημα να παίζω σε άλλη θέση».

Για το γκολ του με την Ντιναμό Τιφλίδας και τις αλλαγές στην θέση του στο γήπεδο είπε: «Η αλήθεια είναι ότι έχω συνηθίσει να παίξω σε διάφορες θέσεις. Πάντα προσπαθώ να δίνω το καλύτερο δυνατό από όποια θέση μου ζητηθεί».

Για την πορεία του στην Σεβίλλη και για την πρόταση που δέχτηκε από την ΑΕΚ είπε: «Θεώρησα ότι ήταν μία καλή ευκαιρία να δώσω μία ώθηση στην καριέρα μου, γιατί στην Σεβίλλη είχα… βαλτώσει τελευταία».

Για την αδυναμία των φίλων της ΑΕΚ στους τεχνίτες παίκτες και το αν θα ήθελε να μείνει είπε: «Δεν έχει τελειώσει ακόμα η σεζόν. Δεν σκέφτομαι το μέλλον. Μετά την σεζόν θα σκεφτώ αν θα μείνω».

Για την ζωή στην Ελλάδα είπε: «Αισθάνομαι καλά στην Αθήνα και η ομάδα με βοηθάει πολύ σε αυτό. Μιλάμε για μία χώρα της Μεσογείου όπως είναι και η Ισπανία που έχει πολλές ομοιότητες και ήταν εύκολο να προσαρμοστώ. Είναι σημαντικό το ότι γυρίζω από την προπονήση και βρίσκω δικούς μου ανθρώπους στο σπίτι (σ.σ. η οικογένειά του είναι στην Ελλάδα).

Για την αλλαγή προπονητή στα μέσα της σεζόν και την άνοδο της ομάδας με τον Κωστένογλου είπε: «Οι ποδοσφαιριστές δείχνουν στο γήπεδο το τι μπορούμε να κάνουμε. Είμαστε πρώτοι στην βαθμολογία και στόχος μας είναι να παραμείνουμε ψηλά μέχρι το τέλος. Μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα και προτιμάω να μην μας υπολογίζουν όπως συμβαίνει αυτή την στιγμή».

Για το αν οι παίκτες έχουν «κερδίσει» τον κόσμο, είπε: «Είναι λογικό. Όταν ο κόσμος βλέπει την ομάδα να κερδίζει, θέλει να την στηρίξει με τον δικό του τρόπο».

Για το αν θα γίνει όντως κουβέντα μεταξύ των ποδοσφαιριστών, για να λάβουν κοινή απόφαση για το πώς θα σταθούν στην συνέχεια σχετικά με το γεγονός ότι δεν πληρώνονται είπε: «Οι ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν το πρόβλημα καθημερινά, αλλά είμαστε επαγγελματίες και είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγωνιστικό χώρο με την ελπίδα να βρεθεί λύση. Για εμένα αυτό που μετράει είναι να προσπαθώ να παίζω καλά και να βοηθάω την ομάδα».

Για την εμφάνιση του Χουάν Κάλα και του Μάριο Γκαλίνοβιτς είπε: «Η ΑΕΚ είχε πολλές ευκαιρίες που σταμάτησε ο Γκαλίνοβιτς. Ο Κάλα δεν με εκπλήσσει το γεγονός ότι είναι από τους καλύτερους, γιατί ξέρω ότι είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής».

Για τον Στιβ Μπέλεκ και το συνεχές σκοράρισμά του είπε: «Μακάρι να συνεχίσει να πετυχαίνει γκολ. Αυτό θα ήταν το καλύτερο. Η ΑΕΚ έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και πολλοί μπορούν να του δώσουν ασίστ και εκτός από εμένα».

Για το που μπορεί να τερματίσει η ΑΕΚ, κατέληξε: «Δεν μπορώ να το προβλέψω. Σίγουρα θα είμαστε ψηλά και μπορούμε να κατακτήσουμε τον τίτλο».



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved