«Προσοχή στη Δόξα» το μήνυμα Αναστόπουλου

«Προσοχή στη Δόξα» το μήνυμα Αναστόπουλου

«Προσοχή στη Δόξα και στο παιχνίδι της Τετάρτης στο Καυτανζόγλειο» είναι το μήνυμα που στέλνει ο Νίκος Αναστόπουλος στους παίκτες του για την επόμενη εξ’ αναβολής αναμέτρηση στη Super League με τους «Μαυραετούς» στη Θεσσαλονίκη.

Ο προπονητής του ΟΦΗ ετοιμάζει αλλαγές στην ενδεκάδα μιας και το κρητικό συγκρότημα μέσα σε μία εβδομάδα θα δώσει τρεις μάχες στο πρωτάθλημα -οι δύο εκ των οποίων εκτός έδρας- και η κούραση από τα συνεχόμενα 90λεπτα και τα ταξίδια θα είναι μεγάλη. Η πρώτη μάχη ήταν νικηφόρα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, την Τετάρτη (07/12) ακολουθεί η Δόξα Δράμας στη συμπρωτεύουσα και την Κυριακή (11/12) ο Παναιτωλικός στο Αγρίνιο.

Την Τρίτη (06/12) στις 9.20 το βράδυ η αποστολή του ΟΦΗ θα «πετάξει» από το Ηράκλειο για τη Θεσσαλονίκη όπου και θα διανυκτερεύσει την Τετάρτη (07/12), την Πέμπτη το πρωί (08/12) θα επιστρέψει στην Κρήτη και το Σάββατο (10/12) θ’ αναχωρήσει και πάλι αεροπορικώς για την Αθήνα και από κει θα μεταβεί οδικώς στο Αγρίνιο.

Μέσα ο Βάντο, έξω ο Μπουλούτ

Μία από τις αλλαγές του «Αλενατόρε» στο βασικό σχήμα θα είναι ο Βάντο αντί του Ερόλ Μπουλούτ. Ο Βραζιλιάνος αναμένεται να ξεκινήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας στο Καυτανζόγλειο αντί του Τούρκου προκειμένου ο τελευταίος και ανάσες να πάρει αλλά και να ξεπεράσει κάποιες ενοχλήσεις που νιώθει στον δικέφαλο. Ο Μπουλούτ για προληπτικούς περισσότερο λόγους δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Δευτέρας (05/12) και έκανε ατομικό πρόγραμμα και μασάζ. Ενδεχομένως ο «Αναστό» να ξεκουράσει και τον Ζέλικο Κάλϊτζιτς που μαζί με τον Γιώργο Γεωργίου έχει το μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής χωρίς ακόμα να έχει αποφασίσει οριστικά για τη συμμετοχή ή όχι του Σέρβου μέσου στην ενδεκάδα. Για προληπτικούς λόγους δεν γυμνάστηκε επίσης με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και ο Λεωνίδας Καμπάνταης ο οποίος έχει προσβληθεί από ίωση. Μετά το ρεπό της Κυριακής (04/12) οι «ασπρόμαυροι» επέστρεψαν τη Δευτέρα (05/12) στις προπονήσεις. Το κυρίως… μενού αφιερώθηκε σε ασκήσεις με μπάλα και δίτερμα με περιοριστικούς όρους και μη. Στο πρώτο μέρος οι τερματοφύλακες έκαναν ατομική προπόνηση με τον Κώστα Χανιωτάκη. Την Τρίτη (06/12) οι ποδοσφαιριστές της κρητικής ομάδας θα γυμναστούν στις 4.30 το απόγευμα στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο και στη συνέχεια ο Νίκος Αναστόπουλος θ’ ανακοινώσει την αποστολή για τη συμπρωτεύουσα. Η τελευταία θα γευματίσει στο εστιατόριο «Pastarella» και ακολούθως το βράδυ θα «πετάξει» για τη Θεσσαλονίκη.


Ηράκλειο, ανταπόκριση: Τάσος Βαρδάκης



Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved