Βάλλας: «Δεν υπάρχει καχυποψία»

Βάλλας: «Δεν υπάρχει καχυποψία»

Ο Σπύρος Βάλλας εξέφρασε την άποψη ότι στο φετινό πρωτάθλημα δεν υπάρχει η καχυποψία που επικρατούσε τα προηγούμενα χρόνια, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθησή του ότι η Ξάνθη θα συνεχίσει και τις επόμενες αγωνιστικές να πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις.


Αναλυτικά τα όσα είπε ο έμπειρος αμυντικός στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.


Για την αγωνιστική άνοδο της SKODA Ξάνθης: «Δεν είχα ανησυχήσει γιατί ξέρω καλά την ομάδα και τη δουλειά που κάνουμε. Όταν παίζεις καλό ποδόσφαιρο και δεν παίρνεις τα αποτελέσματα, ξέρεις πως αυτά θα έρθουν με τον καιρό. Είναι σημαντικό για μία ομάδα να βασίζεται σε Έλληνες παίκτες, χωρίς να έχω κάτι με του ξένους φυσικά. Πάντα, όμως, χρειάζεται και η εμπειρία. Φτιάξαμε ένα καλό ρόστερ το καλοκαίρι και πιστεύω ότι θα εξακολουθούμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο».

Για το γεγονός ότι πολλές ομάδες στηρίζονται σε νέους παίκτες, λόγω της οικονομικής κρίσης: «Είναι μονόδρομος. Μπορεί να γίνεται σε μία κακή συγκυρία για τη χώρα μας και αναγκαστικά να πηγαίνουν οι ομάδες σε αυτή τη λύση, όμως είναι –έστω και έτσι- είναι πολύ σημαντικό αυτό. Αλλά η Ξάνθη αποτελεί εξαίρεση, καθώς εδώ και χρόνια στηρίζεται σε Έλληνες παίκτες. Αυτά τα παιδιά, όμως, είναι το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Είναι ένα πρωτάθλημα στο οποίο δεν υπάρχει η καχυποψία, που υπήρχε τα τελευταία χρόνια. Είναι πιο δίκαιο. Θα ήθελα, όμως, να σταθώ στην διαιτησία. Είναι καλύτερη φέτος η διαιτησία και αυτό βοηθά αρκετά τα παιχνίδια. Σε γενικές γραμμές η διαιτησία είναι πολύ καλύτερη φέτος και είναι σημαντικό αυτό για να δούμε ένα καλό πρωτάθλημα».

Για τις δύο ομάδες που μπήκαν τελευταίες στο πρωτάθλημα, Λεβαδειακός και Δόξα Δράμας: «Αυτές οι ομάδες έχουν ένα πολύ δύσκολο έργο μπροστά τους και αυτό έχει να κάνει με το πρόγραμμά τους. Δηλαδή θα είναι πολύ δύσκολο να παίζουν δύο παιχνίδια την εβδομάδα. Εκεί έγκειται η μεγάλη δυσκολία για αυτές τις δύο ομάδες, όπου μπορεί να τους βγει η κόπωση σε κάποια στιγμή».

Για το αν μπορεί να προβλέψει τον φετινό πρωταθλητή: «Πρέπει να περιμένουμε γιατί αλλάζουν γρήγορα οι συσχετισμοί στο φετινό πρωτάθλημα. Είναι νωρίς ακόμα για να κάνουμε κάποια πρόβλεψη».

Για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ: «Πιστεύω ότι θα τα καταφέρει ο Ολυμπιακός. Θέλει περισσότερο το παιχνίδι από τον αντίπαλο, ασχέτως αν πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα. Είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρει και μακάρι να ευνοηθεί και από το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα».



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved