«Προσωπική επιστολή πρίγκιπα στον Βαρδινογιάννη»!

«Προσωπική επιστολή πρίγκιπα στον Βαρδινογιάννη»!

Την Τετάρτη το απόγευμα ή το αργότερο μέχρι την Πέμπτη το πρωί, η πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη θα έχει στα χέρια της προσωπική επιστολή του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ σύμφωνα με τον Βλάση Τσάκα.

{textlink02}

«Την άλλη εβδομάδα ο Παναθηναϊκός Θα είναι στα χέρια μας», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του συνεργάτη του Σαουδάραβα στον «αέρα» του Sentra 103,3, όπου προσπάθησε να εξανεμίσει τις όποιες αμφιβολίες γύρω από την καθυστέρηση του χρονοδιαγράμματος που ο ίδιος έχει ορίσει για την… επίδειξη των 15 εκατομμυρίων ευρώ και την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Παράλληλα, ο Τσάκας δεν παρέλειψε να προαναγγείλει και ανακοινώσεις για την ολοκλήρωση των συμβατικών υποχρεώσεων, όπως ορίζονται στο MoU, ενώ εξέφρασε τη σιγουριά του χαρακτηρίζοντας «νοικοκυρεμένο μαγαζί» τους πράσινους, πως τα αποτελέσματα του ελέγχου δεν πρόκειται να αποτελέσουν τροχοπέδη για το deal.

Αναλυτικά τα λόγια του Βλάση Τσάκα:

Γιατί υποστήριζε ότι την προηγούμενη Τετάρτη θα είχε διευθετηθεί το θέμα με τα χρήματα: «Είχαμε υπολογίσει λάθος τους χρόνους. Είδαμε ότι και αυτό που καταφέραμε ήταν θαύμα. Ο κόσμος δε γνωρίζει τις λεπτομέρειες και τις δυσκολίες που υπάρχουν στην επικοινωνία. Δεν μπορώ να υπολογίσω εδώ με τους συνεργάτες μου τους αργούς ρυθμούς που λειτουργούν οι Άραβες».

Για τις επόμενες κινήσεις: «Αυτή τη στιγμή είναι στη Τζέντα οι συνεργάτες μας που παρουσιάζουν τη δουλειά των ορκωτών λογιστών, σχετικά με τον έλεγχο στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αυτό θα γίνει μέχρι την Τετάρτη. Έως την Πέμπτη περιμένουμε την ανακοίνωση που θα προσδιορίζονται τα πάντα. Μπορεί να μην προλάβουν να ενημερώσουν για το bank statement που περιμένει η πλευρά Βαρδινογιάννη, αλλά θα ενημερώσουν για το πλάνο και το πότε θα έρθει ο πρίγκιπας. Δεν κρίθηκε απαραίτητο να είμαι εγώ εκεί ούτε από μένα ούτε από τον Σουλτάν.

Το επιτελείο ασχολείται με αυτήν την υπόθεση και όχι ο ίδιος ο πρίγκιπας. Δεν θα παρακολουθεί παρουσίαση τριών, πέντε και οχτώ ωρών. Μ' αυτό περιμένει να ασχοληθεί το επιτελείο του. Σημασία έχει ότι τα αποτελέσματα του ελέγχου δεν είναι ανησυχητικά για το deal. Είναι μαγαζί νοικοκυρεμένο ο Παναθηναϊκός. Βέβαια, όπως σε όλες τις επιχειρήσεις υπάρχουν προβληματάκια. Είναι λογικό να υπάρχει ενόχληση από την πλευρά Βαρδινογιάννη για την καθυστέρηση που υπάρχει, αλλά πρέπει να καταλάβουν τις δυσκολίες που υπάρχουν».

Για την παρουσίαση των χρημάτων: «Θα δώσουμε bank statement. Αυτό έχει σημασία, όπως και το bank commitment και όχι σε τι εθνικότητας τράπεζα θα δοθούν τα χρήματα. Το statement θα πάει απευθείας στους δικηγόρους του κυρίου Βαρδινογιάννη. Την προσεχή Δευτέρα θα κινηθούν οι διαδικασίες, γιατί ο πρίγκιπας δεν θα μπορούσε να έρθει αυτή τη βδομάδα στην Ελλάδα, λόγω υποχρεώσεων. Θα μπορούσε να γίνει και τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του πρίγκιπα και της πλευράς Βαρδινογιάννη, αλλά θα αποσταλεί, ίσως και αύριο, επιστολή από τον πρίγκιπα όπου θα καθορίζεται και το πότε θα γίνει η συνάντηση.

Για την αποστολή της επιστολής αποφασίσαμε από κοινού ο πρίγκιπας και 'γω. Απλά εγώ θέλω να σταματήσουν αυτοί οι ψίθυροι και οι φήμες ότι αποσυρόμαστε ή ότι αποτραβηχτήκαμε και φεύγουμε. Αν είναι να πούμε κάτι θα το πούμε ευθέως. Το περιστατικό που έγινε στο γήπεδο ήταν μια στιγμή εκνευρισμού και παραλίγο αυτοί που το προκάλεσαν να καταφέρουν αυτό που ήθελαν. Οι δικοί μου στενοί συνεργάτες που δουλεύουν το πάνω στο πλάνο είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Απ' όπου προέρχονται δηλώσεις του τύπου ότι φεύγουμε και αποσυρόμαστε είναι εκ του πονηρού και όσοι ισχυρίζονται τέτοιου είδους πράγματα προσπαθούν να πετύχουν άλλους σκοπούς. Πλέον περιμένουμε Τετάρτη-Πέμπτη την ανακοίνωση και την άλλη βδομάδα ο Παναθηναϊκός θα είναι στα χέρια μας».

Διαβάστε ακόμα:

Τσάκας: «Την Πέμπτη παίρνουμε τον Παναθηναϊκό».



Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved