«Μεταφέρει θετική ενέργεια ο Πρόμπιερζ»

«Μεταφέρει θετική ενέργεια ο Πρόμπιερζ»

Εντυπωσιασμένος έμεινε ο Πέτρος Πασσαλής από την εμφάνιση του Άρη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο παλαίμαχος άσος του Άρη, μίλησε το «Αθλητικό Metropolis» και αναφέρθηκε στο χθεσινό (4-12) ντέρμπι, στον Μίχαλ Πρόμπιερζ, αλλά και στον Νέρι Καστίγιο.

Για το ότι ο Άρης ξεκίνησε με δύο φουνταριστούς επιθετικούς: «Είναι σημαντική για τον Άρη. Βοήθησε πολύ ψυχολογικά το ότι η ομάδα έπαιξε με δύο καθαρόαιμους επιθετικούς, που βέβαια έχω αμφιβολία αν έχουν θέση στο ρόστερ. Όμως, η κίνηση αυτή έδειξε ότι ο Άρης δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από τον Παναθηναϊκό. Ο Γιάκομπ βέβαια είχε μια κακή παρουσία, όμως επαναλαμβάνω ότι ήταν καλή κίνηση από ψυχολογικής πλευράς το ότι ξεκίνησε έτσι η ομάδα. Έδειξε ότι δεν είναι άτρωτος ο Παναθηναϊκός. Ο Τσέζαρεκ μπορεί να προσφέρει γκολ στον Άρη, αλλά δεν είναι αυτός που μπορεί να σηκώσει το βάρος της προσπάθειας ομάδας που έχει υψηλές βλέψεις στο πρωτάθλημα».

Για το τι του έκανε εντύπωση στο χθεσινό Άρη: «Η παρουσία του Φατί στο κέντρο ήταν ολοκληρωμένη, βρισκόταν παντού και μπορούσε με ατομικές ενέργειες να αναχαιτίσει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού και να βοηθήσει την μπάλα στην ανάπτυξη. Επίσης η καλή παρουσία των Παπαστεριανού και Μίσελ, που αντιμετώπισαν καλά τους Κουίνσι και Ζέκα, αλλά και των Σανκαρέ και Ντίκο, που ανάγκασαν το Λέτο ή να πηγαίνει στα πλάγια ή να γυρίσει πίσω για να πάρει την μπάλα. Δεν βγήκαν και οι αυτοματισμοί του Παναθηναϊκού. Η σωστή αμυντική λειτουργία των παικτών του Άρη δεν επέτρεψε στον Παναθηναϊκό να κάνει το παιχνίδι του».

Για την παρουσία του Νέρι Καστίγιο:«Αν ήταν σοβαρός ο Καστίγιο, θα έπαιζε αυτή τη στιγμή σε μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο. Τον είχα ζήσει από τον Ολυμπιακό, όταν είχε έρθει νεαρός. Τα προσόντα του λίγοι τα έχουν στην Ευρώπη. Αυτή τη στιγμή μου δίνει την εικόνα που παίζει όχι εναντίον των αντιπάλων, αλλά και των συμπαικτών του. Δεν παίζει για την ομάδα. Στεναχωριέμαι που ένα παιδί με τέτοια προσόντα τα αφήνει και πάνε στο βρόντο».

Τέλος αναφέρθηκε και στην παρουσία του Μίχαλ Πρόμπιερζ στον πάγκο του Άρη:«Ρισκάρει. Ρίσκαρε με τη χρησιμοποίηση του Γιαννιώτα με τον Ολυμπιακό, αλλά και με τους δύο φορ χθες. Πήγε να βάλει τον Κατίδη στη Νέα Σμύρνη, αλλά τραυματίστηκε. Έχει εικόνα ανθρώπου που ψάχνεται και δε μένει στα τετριμμένα, έχει ιδέες. Ένα θετικό σημείο είναι επίσης ότι καταργήθηκε το δεύτερο γκρουπ των προπονήσεων. Είναι καλό, διότι η ομάδα είναι ενωμένη και προπονείται όλη μαζί. Μου αρέσει η εικόνα του Πρόμπιερζ, διότι ο Άρης σε αυτή την κατάσταση που βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας δε χρειαζόταν άνθρωπο στον πάγκο να σημειώνει σε ένα μπλοκάκι και να δίνει ηρεμία, αλλά έναν άνθρωπο που θα μεταφέρει θετική ενέργεια. Μου αρέσει το στυλ του Πρόμπιερζ και με τη Γιαγκελόνια το κοουτσάρισμά του ήταν ανάλογο. Δε συμβιβάστηκε με αυτό που βρήκε στον Άρη, αλλά συνέχισε με το ίδιο στυλ και μεταφέρει θετική ενέργεια».



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved