«Αγανάκτησε ο ΠΑΟΚ με τη διαιτησία»

«Αγανάκτησε ο ΠΑΟΚ με τη διαιτησία»

Τα σκληρά μαρκαρίσματα των παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα που έμειναν ατιμώρητα, ήταν ο λόγος της ανακοίνωσης του ΠΑΟΚ για τη διαιτησία, όπως τόνισε ο εκ των υπευθύνων επικοινωνίας της ΠΑΕ, Λευτέρης Δούκας.

{textlink02}

Με δηλώσεις που έκανε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107,4», ο Λευτέρης Δούκας εξήγησε τους λόγους της ανακοίνωσης του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ δε βγάζει ανακοίνωση, κατηγορείται. Βγάζει ανακοίνωση, πάλι κατηγορείται. Πρέπει να αποφασίσει ο κόσμος τι θέλει. Η πολιτική της ΠΑΕ είναι να βγάζει ανακοινώσεις όταν βλέπει ότι το... παιδί πάει να χαθεί. Ο,τι και να κάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ή ο οποιοσδήποτε θα βρεθεί ο αντίλογος. Πάντα κάποτε αυτός που αποφασίζει για μία κίνηση, θα έχει απέναντι του κάποιον να τον ρωτάει, γιατί το έκανε τώρα και όχι πριν».

Σε ερώτηση για αυτό που ενόχλησε, απάντησε: «Αυτό που τους ενόχλησε ήταν τα σκληρά μαρκαρίσματα των παικτών του ΠΑΣ που έμειναν ατιμώρητα. Το να βλέπεις κατά συρροή σκληρά μαρκαρίσματα που μένουν ατιμώρητα και αυτή η συμπεριφορά συνεχίζεται, κάπου αγανακτείς. Ο ΠΑΟΚ ήταν μία ομάδα, καταπονημένη από ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, οι παίκτες δεν ξεκουράστηκαν όσο θα έπρεπε, αναγκάστηκαν να αγωνιστούν σε ένα  πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο και είχαν να αντιμετωπίσουν αυτά τα μαρκαρίσματα. Αν αυτά τα έκαναν ο Φωτάκης και ο Γκαρσία θα έπαιζαν μετά το 30’;».

Ενώ για τη διαιτησία, είπε: «Νομίζω ότι αυτό έγινε σαφές. Ολοι βλέπουν ποδόσφαιρο. Με το ίδιο σκεπτικό αναφερθήκαμε στη διαιτησία, αλλά όχι στο όνομα του διαιτητή Αρετόπουλου. Η νέα τάξη πραγμάτων από ποιον άλλον θα μπορούσε να εκφραστεί πλην του Κύρου Βασάρα; Ηταν πολύ απλό, αλλά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δε μπορεί να γράψει ανακοίνωση βιβλίο. Αν αρχίζαμε να μιλάμε για τον Καλόπουλο, τον Κύρκο, για τις βόμβες θα έπρεπε να γράψουμε την ιστορία της ζωής μας.

 

Όταν μιλάμε για παιχνίδι που γίνεται στο παρασκήνιο και πόλεμο που διεξάγεται στο προσκήνιο πλέον, μιλάμε για θέματα που έπαιξαν σε πρωτοσέλιδα εφημερίδων που τα γνωρίζουν όλοι. Ο υποβιβασμός του Κύρκου, η επιστροφή του Θεοδωρίδη στον Ολυμπιακό... Τα βλέπουμε όλοι, είναι μπροστά στα μάτια μας. Μιλήσαμε για τη διαιτησία του χθεσινού αγώνα, το προεκτείναμε γενικά για τη διαιτησία, αν βάζαμε και άλλα θα έπρεπε να τη διαβάζει ο άλλος μισή ώρα. Νομίζω ότι ο παρασκηνιακός πόλεμος που διεξάγεται πλέον στο προσκήνιο τα λέει όλα. Ο κόσμος είναι εκπαιδευμένος πλέον».

Όσον αφορά στο λόγο που δεν αντέδρασε ο ΠΑΟΚ για το θέμα των στημένων αγώνων, τόνισε: «Επειδή είναι κάτι που το ακούω συχνά. Σαν ποια αντίδραση; Να βγάλει ο ΠΑΟΚ μία ανακοίνωση και τι έγινε; Εγώ θέλω να διευκρινίσω κάτι. Ξεχνάτε ότι το πρόσωπο του Ζαγοράκη, τα 24ωρα που το θέμα ήταν σε έξαρση, εμφανίστηκε δίπλα σε εκείνο του Μπέου και του Ψωμιάδη... Η φωτογραφία έπαιξε. Μπορεί να μην υπήρχε λέξη για τον Ζαγοράκη στα στημένα παιχνίδια, αλλά η φωτογραφία, έπαιξε».

Τέλος, για τις συνεντεύξεις Τύπου των Ζαγοράκη και Βρύζα, είπε: «Περιμένουμε. Είναι κάτι το οποίο δε μπορεί να μην γίνει. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην γίνει. Ηταν να γίνει πριν δύο εβδομάδες, έτυχε εκείνο το ταξίδι στην Αθήνα για το θέμα των χρεών. Ο κόσμος μπορεί να θέλει να μιλήσει ο Ζαγοράκης και ο ίδιος ο Ζαγοράκης το θέλει, αλλά υπάρχουν και πολλές υποχρεώσεις που τρέχουν. Το πιθανότερο είναι να γίνουν και οι δύο συνεντεύξεις Τύπου αυτήν την εβδομάδα».



Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved