Η ΑΕΚ… φώναξε «παρούσα»!

Η ΑΕΚ… φώναξε «παρούσα»!

Μια ΑΕΚ από τα παλιά εμφανίστηκε την Κυριακή (04/12) στο ΟΑΚΑ και γέμισε ελπίδα και αισιοδοξία τον κόσμο της που παρά τα προβλήματα αρχίζει να πιστεύει ότι η Ένωση μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο. Χαμηλά την μπάλα κρατούν οι «κιτρινόμαυροι» που έχουν μπροστά τους βατό πρόγραμμα.

{textlink02}

Η ΑΕΚ μπορεί να κέρδισε μόνο με 1-0 την Κέρκυρα, ωστόσο συνολικά η εμφάνισή της και το γεγονός ότι παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας – έστω και με παραπάνω παιχνίδια από τους άλλους δύο διεκδικητές του τίτλου – γεμίζει με αισιοδοξία για την, αγωνιστική τουλάχιστον, συνέχεια της ομάδας.

Η Ένωση κατάφερε για δεύτερο συνεχόμενο ματς πρωταθλήματος να μη δεχθεί γκολ και παράλληλα έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση δημιουργικά, που θα ήταν ακόμα καλύτερη αν υπήρχε και παρόμοια παρουσία στο εκτελεστικό κομμάτι. Αυτό θα έκανε άλλωστε και πιο εύκολο το έργο της ομάδας του Νίκου Κωστένογλου αφού θα μπορούσε να έχει «καθαρίσει» νωρίτερα το ματς με την Κέρκυρα αν ο Μπέλεκ, εκ των κορυφαίων μαζί με τον Χοσέ Κάρλος, είχε σκοράρει νωρίτερα.

Ο Έλληνας τεχνικός πάντως, δεν… πετάει στα σύννεφα και κρατάει χαμηλά την μπάλα. Σε αντίθεση με τον κόσμο της ομάδας που φώναζε χθες το απόγευμα στο ΟΑΚΑ… «πρωτάθλημα θα πάρουμε, όλους θα τους τρελάνουμε», αισιοδοξώντας μετά τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας στο πρωτάθλημα και την παραμονή της στην κορυφή για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική.

Ο Κωστένογλου γνωρίζει πως η ομάδα του έχει βατό πρόγραμμα, αντιμετωπίζοντας κατά σειρά ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ, Ατρόμητο στο Περιστέρι και Δόξα Δράμας εντός έδρας ως το τέλος του πρώτου γύρου, απέφυγε ωστόσο τα μεγάλα λόγια θέλοντας να δουλέψει ακόμα περισσότερο με τα νέα παιδιά που έχει αρχίσει να χρησιμοποιεί και συνολικά με το ρόστερ της ομάδας έτσι ώστε να πάρει ότι μπορεί από τον καθένα και να διατηρήσει την ομάδα ανταγωνιστική και όσο το δυνατό περισσότερο στην κορυφή.

Όσο η ΑΕΚ πάντως παραμένει πρώτη, τόσο θα αυξάνονται και οι πιθανότητες που θα έχει να πάει ως πρωτοπόρος ακόμα και στο ντέρμπι του δεύτερου γύρου με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, αφού και το ξεκίνημα της Ένωσης στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος δεν έχει το παιχνίδι που θα «τρομάξει» τους «κιτρινόμαυρους».

Το συμπέρασμα πάντως από τη χθεσινή (04/12) ολοκλήρωση της αγωνιστικής είναι πως παρά τα χίλια προβλήματα και τη διοικητική αστάθεια, η ΑΕΚ φώναξε «παρών» στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος και έδειξε πως θα δώσει τη δική της μάχη ως το φινάλε της φετινής Super League.



NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Champions League: Στα ημιτελικά η Μπάγερν Μονάχου
Champions League: Στα ημιτελικά η Μπάγερν Μονάχου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved