Φερέιρα: «Μάθημα για εμάς η ήττα»

Φερέιρα: «Μάθημα για εμάς η ήττα»

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα υποστήριξε πως η ήττα από τον Άρη θα πρέπει να αποτελέσει μάθημα για την συνέχεια του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα.

{textlink02}

Ο Πορτογάλος τεχνικός υποστήριξε πως αποτελέσματα όπως αυτό του «Κλεάνθης Βικελίδης» έρχονται φυσιολογικά όταν ο αντίπαλος έχει καλή απόδοση και εσύ δεν δίνεις τη μάχη για να ανατρέψεις τα δεδομένα. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τόνισε πως η ήττα ήταν φυσική απόρροια της εμφάνισης του Παναθηναϊκού ενώ συνεχάρη τον Άρη για την νίκη του και τον κόσμο των «κίτρινων» για τη συμπεριφορά του.

«Είχαμε δυσκολία να μπούμε στο παιχνίδι. Δεν καταφέραμε να παίξουμε απέναντι στην ένταση που είχε ο Άρης. Είχε επιθετική συμπεριφορά και εμείς μπήκαμε άσχημα. Μετά το 15ο λεπτό μπήκαμε στο παιχνίδι κι έτσι μετά ισοφαρίσαμε κι έμενε η ισοπαλία μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οπού ο Άρης όμως προηγήθηκε», είπε αρχικά ο Πορτογάλος προπονητής των «πρασίνων».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Θα έλεγα ότι μετά την επανάληψη στο 47-48 ο Άρης μπήκε αποφασιστικά και έβαλε γκολ… οξυγόνο. Εμείς δεν μπορέσαμε να μείνουμε ενωμένοι και αυτό ήταν το αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στον Άρη, για μας ήταν ήττα για τον αντίπαλο έπαιξε σε ευθεία γραμμή συν ότι ο σημερινός αγώνας και με τον τρόποι που παίξαμε ελπίζω ότι ο αγώνας θα αποτελέσει μάθημα για την ομάδα ώστε να καταλάβουμε ότι όταν ο αντίπαλος δεν επιτρέπει και όταν εσύ δεν δίνεις τις μάχες που πρέπει έρχεται η ήττα. Ο Άρης έδειξε καρδιά και πάθος και κέρδισε δίκαια».

Για το τι δεν πήγε καλά για τον Παναθηναϊκό, υποστήριξε: «Μετά τον αγώνα μπορούμε να πούμε πολλά. Οι παίκτες ήταν προετοιμασμένοι για τον αγώνα όπως είπα. Επαναλαμβάνω το σημερινό αποτέλεσμα να αποτελέσει μάθημα για το μέλλον. Πολύ γνωρίζουμε ότι καμία ομάδα δεν μπορεί να κρατάει ποιότητα και συνέχεια σε όλο το πρωτάθλημα. Λόγω εμπειρίας και ποιότητας οι παίκτες μου έπρεπε να καταλάβουν από την αρχή αυτά που έπρεπε να κάνουν και να αντιμετωπίσουν τον αγώνα έτσι όπως πρέπει. Για αυτό το αποτέλεσμα αποτελεί για τον Άρη μια δίκαιη νίκη και μια σωστή ήττα για μας».

Ενώ για τη διαιτησία σχολίασε: «Η ανάγκη όταν σφυρίζει κάποιος έναν αγώνα είναι να προσέξει την πειθαρχία και να έχει τον έλεγχο της εφαρμογής των κανονισμών. Οι παίκτες του Άρη ήταν πιο επιθετικοί και κάποια στιγμή από πλευράς του χάθηκε ο έλεγχος συμπεριφοράς και ο έλεγχος πειθαρχίας του αγώνα».

Τέλος, για την ατμόσφαιρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» υποστήριξε: «Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την ατμόσφαιρα και τη συμπεριφορά του κόσμου του Άρη, δεν είδαμε καπνογόνα ούτε κροτίδες μονάχα είδαμε ιαχές εκ μέρους των φιλάθλων οι οποίοι φώναζαν υπέρ της ομάδας τους άρα λοιπόν βλέπουμε ότι μπορούμε να να υποστηρίξουμε την ομάδα μας χωρίς βία και άσχημα επεισόδια και νομίζω ότι αυτό είναι το σωστό και πήγαν καλά. Όλα. Θα έλεγα μάλιστα ότι αυτό είχε συμβεί και στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό και στο ΟΑΚΑ άρα λοιπόν μπορούμε να έχουμε αγώνες χωρίς βία και επιθετικότητα και οι φίλαθλοι να συμπεριφέρονται σωστά».



Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες - Δικογραφία για 160 άτομα
Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες - Δικογραφία για 160 άτομα
Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ  - Στις 21:15 η κλήρωση
Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ  - Στις 21:15 η κλήρωση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved