Αραβίδης: «Όποιος δεν μπορεί να το πει»

Αραβίδης: «Όποιος δεν μπορεί να το πει»

Υπονοούμενα για αδιάφορους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στη Δόξα Δράμας άφησε ο Χρήστος Αραβίδης.

Σχολιάζοντας τον άτυχο αγώνα με τη Skoda Ξάνθη, ο παίκτης των «μαυραετών», στάθηκε στην αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας του, είπε με χαρακτηριστικό τρόπο, πως όποιος από τους παίκτες δεν μπορεί να ανταποκριθεί, καλό θα είναι να το πει, τονίζοντας πως δεν είναι μπορεί να υπάρχουν αδιάφοροι παίκτες.

Οι δηλώσεις του 24χρονου επιθετικού της Δόξας Δράμας:

«Στο σημερινό παιχνίδι δείξαμε ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Προσπαθήσαμε, κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Είχαμε μεγάλα διαστήματα υπεροχής στο γήπεδο. Δημιουργήσαμε φάσεις κατά κύριο λόγο από στημένα. Από κει και πέρα, σήμερα ήταν το μοναδικό παιχνίδι στο οποίο ήμασταν άτυχοι για την επίτευξη γκολ, γιατί είχαμε κάποιες φάσεις.

Νομίζω όμως ότι δεν μας φτάνουν μόνο τα καλά διαστήματα. Πρέπει να έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας. Δεν πρέπει να έχουμε εξάρσεις. Ο δρόμος είναι μακρύς. Ελπίζω να καταλάβουν αρκετοί ότι η Δόξα είναι μεγάλη ομάδα.
Έχει κόσμο, πρέπει να παίζουμε γι’ αυτόν και πρέπει να κάνουμε το παν. Αν δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε, όποιος παίκτης κι αν είναι, σ’ αυτό το υψηλό επίπεδο, το καλό θα είναι να πει ότι δεν μπορεί. Δεν γίνεται να προσπαθούμε και να υπάρχουν αδιάφοροι παίκτες γενικότερα σ’ αυτό το επίπεδο. Δεν μα χαρίζεται καμία ομάδα.

Απ’ ότι βλέπετε και στον Ολυμπιακό δεχθήκαμε έξι γκολ, πράγμα το οποίο παρ’ ότι είναι ο Ολυμπιακός, είναι ταπεινωτικό για την ομάδα μας, για τους ίδιους τους παίκτες και για τον κόσμο της Δόξας. Πρέπει να υποστηρίζουμε τη φανέλα που φοράμε και τον ίδιο μας τον εαυτό.

Το αισιόδοξο μήνυμα που κρατάμε από τον σημερινό αγώνα είναι ότι αρχίζουμε και αποκτάμε τον χαρακτήρα μας. Παίζουμε δυνατά, με πάθος. Καταλαβαίνουμε που βρισκόμαστε. Τα δίνουμε όλα για την ομάδα. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε, γιατί μόνο έτσι θα κερδίσουμε βαθμούς, μόνο έτσι θα πετύχουμε γκολ.

Από κει και πέρα, έχουμε πάρα πολύ δύσκολα παιχνίδια, Τετάρτη – Κυριακή, μέχρι τον Ιανουάριο, λόγω των γνωστών γεγονότων. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο, παρά μόνο να έχουμε ψυχικά αποθέματα και σωματική δύναμη.

Όταν πετυχαίνεις κάτι το οποίο δεν έχει φτάσει κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, σου δίνει ψυχολογική στήριξη και ανάταση. Ελπίζουμε ότι στο επόμενο παιχνίδι και γκολ θα πετύχουμε και θα έρθουν οι τρεις πρώτοι βαθμοί».



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved