Κλωναρίδης: «Έχουμε τα φόντα να συνεχίσουμε χωρίς απώλειες»

Κλωναρίδης: «Έχουμε τα φόντα να συνεχίσουμε χωρίς απώλειες»

Χωρίς απώλειες θεωρεί ο Βίκτωρας Κλωναρίδης ότι μπορεί να προχωρήσει η ΑΕΚ στα επόμενα παιχνίδια που έχει στο πρωτάθλημα της Super League.

{textlink02}

Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης της Ένωσης μίλησε στο match programme του αγώνα με την Κέρκυρα και αναλυτικά ανέφερε:

-Ποια είναι τα συναισθήματα ενός νέου παιδιού που παίρνει χρόνο συμμετοχής σε μια τόσο μεγάλη ομάδα;
«Αισθάνομαι πολύ όμορφα που αγωνίζομαι στην ΑΕΚ στα 19 μου. Όπως είπες, είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και διαθέτει καταπληκτικούς ποδοσφαιριστές. Οι προπονήσεις δίπλα τους είναι τιμή και χαρά, όπως φυσικά και το να μπαίνεις στο γήπεδο για να παλέψεις μαζί τους για τη νίκη».

-Στο αποψινό παιχνίδι υπάρχουν σημαντικές απουσίες στη μεσαία γραμμή, νιώθεις έτοιμος να βοηθήσεις αν σου ζητηθεί;
«Είμαι πάντα έτοιμος να μπω στον αγωνιστικό χώρο και να δώσω το 100% των δυνάμεών μου για το καλό της ομάδας, όπως πιστεύω ότι έκανα κόντρα στον Παναιτωλικό. Θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του συλλόγου σε κάθε ευκαιρία που θα μου δίνεται».

-Η ομάδα προέρχεται από ένα σερί τριών νικών, πιστεύεις ότι μπορεί να κλείσει αήττητη τον πρώτο γύρο;
«Αν μείνουμε συγκεντρωμένοι και βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά έχουμε όλα τα φόντα να μην έχουμε άλλες απώλειες βαθμών για μεγάλο διάστημα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι παιχνίδια σαν το σημερινό είναι εύκολα, γιατί όλες οι ομάδες θέλουν να κερδίσουν την ΑΕΚ».

-Πως ένιωσες όταν σκόραρες για πρώτη φορά με τη φανέλα της ΑΕΚ στην Ξάνθη;
«Ήταν ένα υπέροχο συναίσθημα. Η χαρά μου ήταν τόση που δεν ήξερα τι έκανα, όχι μόνο γιατί σκόραρα αλλά και γιατί πήραμε τη νίκη σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

-Ο προπονητής σε χρησιμοποίησε στην επίθεση στο Αγρίνιο, θεωρείς ότι μπορείς να βοηθήσεις σε αυτή τη θέση ή προτιμάς τη φυσική σου;
«Μου αρέσει πολύ να παίζω στην επίθεση και να αξιοποιώ την ταχύτητά μου, αλλά φυσικά το που θα αγωνίζομαι είναι θέμα του προπονητή. Πάντα προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα μου από οποιαδήποτε θέση».

-Πόσο σημαντικό είναι για έναν ποδοσφαιριστή στην ηλικία σου να προπονείται και να παίζει δίπλα σε τόσο έμπειρους ποδοσφαιριστές;
«Πάντα πίστευα ότι η εμπειρία είναι πολύ σημαντικό προσόν για έναν ποδοσφαιριστή και από την ημέρα που άρχισα να προπονούμαι με την πρώτη ομάδα σιγουρεύτηκα. Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία συμπαίκτες μου με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ και συχνά μου δίνουν χρήσιμες συμβουλές για το πώς πρέπει να κινούμαι στον αγωνιστικό χώρο».

-Σε ποια αγωνιστικά στοιχεία σου θεωρείς ότι χρειάζεσαι βελτίωση και ποια είναι τα δυνατά σου;
«Μπορώ να πω ότι η ταχύτητά μου είναι σε καλό επίπεδο, από ότι μου λένε και οι συμπαίκτες μου, αλλά χρειάζομαι πολλή δουλειά σε όλα τα υπόλοιπα και έχω σκοπό να προπονηθώ σκληρά για να βελτιωθώ».

-Ποιο είναι το μεγάλο όνειρο σου σε σχέση με το ποδόσφαιρο το οποίο δεν έχεις εκπληρώσει ακόμα;
«Επειδή στο ποδόσφαιρο πρέπει να βάζεις πάντα τον πήχη ψηλά, το μεγάλο μου όνειρο είναι να αγωνιστώ μια ημέρα στην Άρσεναλ, η οποία είναι η αγαπημένη μου ομάδα στο εξωτερικό. Φυσικά αυτή τη στιγμή το μόνο που σκέφτομαι είναι το πώς θα δουλέψω σκληρά για να πάρω κι άλλες ευκαιρίες στην ΑΕΚ, με την οποία θέλω να κατακτήσω κι άλλους τίτλους μετά το περυσινό Κύπελλο».

-Θα ήθελες να περάσεις ένα μήνυμα στους φιλάθλους της ΑΕΚ;
«Τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου γνωρίζουμε ότι οι φίλαθλοί μας είναι οι καλύτεροι στην Ελλάδα και τους χρειαζόμαστε κοντά μας στο γήπεδο για να μας εμψυχώνουν. Προσωπικά, αισθάνθηκα πάρα πολύ όμορφα όταν σκόραρα στην Ξάνθη μπροστά στην κερκίδα που καθόντουσαν και τους άκουσα να με χειροκροτούν για πρώτη φορά».



Πινγκ Πονγκ: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα της Τ.Ε. ΕΦΟΕπΑ στην Πάτρα
Πινγκ Πονγκ: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα της Τ.Ε. ΕΦΟΕπΑ στην Πάτρα
Αθλητισμός: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των ερασιτεχνικών σωματείων στο νέο περιβάλλον του e-kouros
Αθλητισμός: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των ερασιτεχνικών σωματείων στο νέο περιβάλλον του e-kouros
Ιππασία: Ο Τουλούπης στον Τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου!
Ιππασία: Ο Τουλούπης στον Τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου!
Γουέστ Χαμ: Θέλει «βόμβα» με Μουρίνιο
Γουέστ Χαμ: Θέλει «βόμβα» με Μουρίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved