Δώνης: «Δίκαιη η νίκη μας»

Δώνης: «Δίκαιη η νίκη μας»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του στη νίκη επί του Εργοτέλη, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος δεν παρέλειψε να δώσει για μία ακόμα φορά τέλος στο επεισόδιο που δημιουργήθηκε με πρωταγωνιστή Γιώργο Σπανό, στο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Ο προπονητής του Ατρομήτου χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της ομάδας του, παρότι οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για αρκετές αποφάσεις του διαιτητή και εμφανίστηκε ευχαριστημένος από τη μέχρι στιγμής βαθμολογική συγκομιδή των Περιστεριωτών στο πρωτάθλημα.

«Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο και φτάσαμε σε μία σημαντική νίκη. Θεωρώ ότι η ομάδα μου στα πρώτα 25 λεπτά ήταν πολύ καλή και ειδικά στο 2ο μπήκαμε καλύτερα στις μονομαχίες και διαχειριστήκαμε πολύ καλά το ματς από τακτική. Ήταν δύσκολο ματς, περιμέναμε λίγο διαφορετικό τον Εργοτέλη.

Μας είχε συνηθίσει σε κατοχή, μπήκε σε άλλη μορφή, στις μεγάλες πάσες, οι κεντρικοί μας αμυντικοί συμπεριφέρθηκαν άψογα και οι κινδυνεύσαμε μόνο από μεγάλες πάσες και στημένες μπάλες.

Είναι μεγάλη επιτυχία που έχουμε φτάσει στους 20 πόντους. Έχουμε ακόμη 4 ματς για το τέλος του πρώτου γύρου. Θέλουμε να έχουμε μια καλή συγκομιδή για να διατηρηθούμε ψηλά.

Έχουμε συνηθίσει σε αυτά, όπως κ να έρθει μία ήττα πάντα η ήττες σε στεναχωρούν και σε θυμώνουν. Είμαστε ρεαλιστές, ξέρουμε να διαχειριζόμαστε τις ήττες με μεγάλη ηρεμία, παρά την αναστάτωση που έφερα εγώ».

Για το επεισόδιο που δημιουργήθηκε με τον Σπανό στα αποδυτήρια της Ξάνθης, τόνισε: «Η πολύ ηρεμία βλάπτει. Είναι λογικό να υπάρχουν και διαφορετικές απόψεις. Λάθη έκαναν και οι δυο πλευρές στη συγκεκριμένη κατάσταση, αλλά ούτε ο Δώνης θα αλλάξει άποψη για τον Σπανό, ούτε ο πρόεδρος για τον προπονητή Δώνη. Υπάρχει καλή σχέση και θα παραμείνει ακόμα κι όταν φύγω».

Καταλήγοντας ο Δώνης σχολίασε για τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα: «Η ομάδα συμπεριφέρεται σε διαφορετικές καταστάσεις καλά, σήμερα συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά οι παίκτες μου και πήραμε τη νίκη. Μας έχουν έρθει καλά τα πράγματα και αυτό μας έκανε λίγο υπερόπτες. Χαλαρώσαμε και πιστεύαμε ότι και χωρίς συγκέντρωση θα μπορέσουμε να κερδίσουμε. Εξήγησα στους παίκτες μου ότι αν θέλουμε να παραμείνουμε ψηλά θέλουμε συγκέντρωση στο τακτικό κομμάτι και φιλοσοφία. Κάτι που αρχίζουν και το καταλαβαίνουν».



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved