Αναστόπουλος: «Παίξαμε μεγάλη μπάλα»

Αναστόπουλος: «Παίξαμε μεγάλη μπάλα»

Στην καλή απόδοση του ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε ο Νίκος Αναστόπουλος, επισημαίνοντας πως στη συνέχεια η ομάδα θα παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη.

{textlink02}

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τους τρεις βαθμούς και την απόδοση του δεύτερου ημιχρόνου. Με τέτοια εμφάνιση το ευχαριστήθηκε και ο κόσμος. Ο κόσμος έφυγε ευχαριστημένος, όχι μόνο για τα τρία γκολ, αλλά για την απόδοσή μας. Όμως ξέρετε, πως η αποτυχία από την επιτυχία απέχει μια κλωστή. Δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσει η νίκη. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια στη συνέχεια, και τον Μάιο θα κάνουμε ταμείο.

Στο διάστημα μιας εβδομάδας έχουμε τρία σημαντικά παιχνίδια. Το σημερινό, την Τετάρτη με τη Δόξα Δράμας στο Καυτανζόγλειο και μετά πάμε στο Αγρίνιο. Δεν βγαίνουν όλα αυτά τα παιχνίδια με 11 παίκτες. Δεν έχει τελειώσει καν ο πρώτος γύρος και έχουν παίξει 18 ποδοσφαιριστές. Σε μια προσπάθεια τέτοια, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, δεν μπορούμε να στηριζόμαστε σε 12-13 παίκτες. Εχουμε 20 παίκτες έτοιμους και όταν κρίνω θα μπουν και να δώσουν την ψυχή τους», τόνισε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός του ΟΦΗ.

Για το παιχνίδι ανέφερε: «Στο παιχνίδι ο Αστέρας δεν μας απείλησε. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου έπεσε η απόδοσή του. Στο δεύτερο ημίχρονο, από την αρχή ήμασταν κυρίαρχοι, είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, ήμασταν φαρμάκι στις αντεπιθέσεις, είχαμε κλείσει τους χώρους, γιατί ξέραμε πως ο Αστέρας έχει ταχύτητα. Ημασταν πολύ καλοί, είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Εγώ κρατάω ότι παίξαμε και ωραία μπάλα.

Μπράβο στα παιδιά για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε. Είχαμε μια εξάδα από πολύ δύσκολα παιχνίδια και ανταπεξήλθαμε σε αυτά. Τώρα το πρόγραμμα πιο βατό, θα ανεβάσουμε την απόδοσή μας. Δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά μας αέρα, μιλάω και για μένα, δεν πρέπει να καβαλήσουμε το καλάμι, και κυρίως να μην ξεφύγουμε από τον στόχο. Τέλος, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο, καθώς ήταν καταπληκτικός».

Τέλος, σε ερώτηση για τους στόχους του ΟΦΗ, ο «Αναστό», επισήμανε: «Στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια. Αυτό το είπαμε από την επόμενη μέρα των play off. Προβλήματα υπάρχουν, αλλά τα οικονομικά τα αφήνουμε έξω. Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη προσπάθεια. Κοιτάμε μόνο τη μπάλα μας. Εμείς είμαστε στον ΟΦΗ για να γράψουμε ιστορία».

*Κόπηκαν 2.984 εισιτήρια, με εισπράξεις 26.505 ευρώ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Τάσος Βαρδάκης



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved