Μπελεβώνης: «Δεν αλλάζει ο στόχος μας»

Μπελεβώνης: «Δεν αλλάζει ο στόχος μας»

Ο αμυντικός του Παναιτωλικού υποστήριξε πως η ομάδα του θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην έδρα του Ολυμπιακού και επισήμανε πως ο στόχος της γρήγορος παραμονής δεν αλλάζει για τους Αγρινιώτες.

{textlink02}

Μιλώντας στην κάμερα της Nova ο Μάκης Μπελεβώνης υποστήριξε πως ο Παναιτωλικός πρέπει να προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την κούραση και τις απουσίες του Ολυμπιακού, ενώ υπογράμμισε πως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στα πρώτα λεπτά του αγώνα για να μπορέσει η ομάδα του να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το Φάληρο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

Για την κούραση του Ολυμπιακού:

«Νομίζω ότι θα είναι ένας παράγοντας που θα πρέπει να ποντάρουμε η κούραση του Ολυμπιακού και να προσπαθήσουμε να την εκμεταλλευτούμε».

Για το αν έχει κρυφό όπλο ο Παναιτωλικός:

«Δε θα έλεγα ότι έχουμε κρυφό όπλο. Παίξαμε δύο παιχνίδια με τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες και είχαμε δύο ήττες και νομίζω πως από εδώ και πέρα πρέπει να δείξουμε πιο ανταγωνιστικοί αν θέλουμε να πάρουμε και ψυχολογική τόνωση. Ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αν δεν πάρουμε κάτι βαθμολογικά πρέπει να είμαστε καλοί και ανταγωνιστικοί για να κερδίσουμε κάτι στην ψυχολογία τουλάχιστον».

Για το πλεονέκτημα του Ολυμπιακού:

«Ο Ολυμπιακός είναι πολύ επιθετική ομάδα, πολύ πιεστική και πρεσάρει σε όλους τους χώρους. Πρέπει να είσαι πολύ σίγουρος και πολύ ψύχραιμος για να ανταπεξέλθεις σε αυτή την πίεση».

Για τον παίκτη που έχει ξεχωρίσει:

«Δεν είναι μόνο ένας παίκτης, είναι αρκετοί οι επιθετικογενείς παίκτες του Ολυμπιακού που είναι επικίνδυνοι, ο Μιραλάς, ο Τζεμπούρ, ο Φετφατζίδης και όσοι παίζουν μπροστά μπορούν να κάνουν τη διαφορά όπως και ο Ιμπαγάσα που είναι ο μαέστρος της ομάδας. Δεν μπορούμε να εστιάσουμε μόνο σε έναν παίκτη, συνολικά είναι ποιοτικός ο Ολυμπιακός και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο Καραϊσκάκη».

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Παναιτωλικός:

«Σε αυτά τα παιχνίδια με τον πρωταθλητή, πρέπει να μη δέχεσαι γκολ στα πρώτα λεπτά και να καταφέρεις να πας το παιχνίδι προς τα πίσω στη διάρκειά του για να ποντάρουμε στην κούραση του Ολυμπιακού από τα συνεχόμενα παιχνίδια».

Για το αν η ομάδα του θα παίξει αμυντικά:

«Αυτό δε μπορούμε να το ξέρουμε εκ των προτέρων. Σίγουρα στο Καραϊσκάκη δε θα είμαστε τόσο επιθετικοί όσο είμαστε στο Αγρίνιο. Θα έχουμε το μυαλό μας στα αμυντικά μας καθήκοντα κυρίως. Εμείς ως φιλοξενούμενοι στο Καραϊσκάκη θέλουμε να κρατήσουμε το σκορ πολύ κλειστό».

Για τις συνεχόμενες αποβολές που έχει ο Παναιτωλικός:

«Μας προβληματίζει όλους, νομίζω ότι θα πρέπει να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα ούτως ώστε να προσέξουμε πολύ στον τομέα αυτό και να μην έχουμε προβλήματα με τις αποβολές».

Για τον στόχο του Παναιτωλικού:

«Ο στόχος δεν άλλαξε για εμάς. Ο στόχος από την αρχή της σεζόν είναι η όσο το δυνατό πιο γρήγορη και πιο άνετη παραμονή στην κατηγορία και από εκεί και πέρα αν προκύψει κάτι καλύτερο καλώς να έρθει. Νομίζω ότι κι εμείς και η διοίκηση και ο προπονητής μας και οι φίλαθλοι του Παναιτωλικού αυτό που θέλουν πρωτίστως είναι μια εύκολη και άνετη παραμονή για να μην τραβήξει σε μάκρος και μπει σε περιπέτειες στο τέλος του πρωταθλήματος».

Για το αν υπάρχει φιλοδοξία για κάτι παραπάνω:

«Εμείς το πρώτο που πρέπει να κοιτάμε είναι να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις και να σταθεροποιηθούμε στην μέση της βαθμολογίας. Αν καταφέρουμε αυτό, όλα γίνονται».



Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved