Θεοδωρίδης: «Να δείξουμε ανταγωνιστικοί»

Θεοδωρίδης: «Να δείξουμε ανταγωνιστικοί»

Ο μέσος του Παναιτωλικού υποστήριξε πως η ομάδα του πρέπει να δείξει ανταγωνιστική στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό.

{textlink02}

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Θεοδωρίδης στην κάμερα της Nova

Για τον Ολυμπιακό:

«Έχουμε παρακολουθήσει πολλές φορές τον Ολυμπιακό, είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί με τον Παναθηναϊκό. Είναι ο Ολυμπιακός στην έδρα του και το παιχνίδι είναι δύσκολο για μας σαν Παναιτωλικός. Ξέρουμε ότι έχει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές και σαν σύνολο είναι πολύ καλοί και πρέπει να επικεντρωθούμε στο πως θα είμαστε εμείς για να τον αντιμετωπίσουμε».

Για το που μπορεί να κριθεί το παιχνίδι:

«Ένα παιχνίδι πρωταθλήματος είναι σημαντική η λεπτομέρεια πάντα γιατί δεν ξέρεις πως θα σου έρθει το γκολ ή πως θα το βάλεις. Ατομικά είναι παίκτες που ξεχωρίζουν όπως οι Τζεμπούρ, Μιραλάς και Ιμπαγάσα από αυτούς έρχεται η διαφορά και τα γκολ. Εμείς πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένα, να μη φοβηθούμε το παιχνίδι. Η ομάδα μας είναι άπειρη σε τέτοια παιχνίδια, το είδαμε και με τον ΠΑΟΚ. Προσπαθούμε να αποκομίσουμε ότι καλύτερο από αυτά τα παιχνίδια και ελπίζουμε με τον Ολυμπιακό να μας βγει σε καλό ότι πήραμε από τα προηγούμενα».

Για το αν ενδεχόμενη κούραση και οι απουσίες του Ολυμπιακού είναι υπέρ της ομάδας του:

«Τίποτα δεν είναι υπέρ και κατά για εμάς. Δεν πιστεύω στην κούραση, σε όλες τις ομάδες υπάρχουν 25 παίκτες. Και οι ίδιοι έντεκα να παίξουν δε νομίζω ότι θα δούμε σημάδια κούρασης. Εμείς πρέπει να δούμε πως θα είμαστε, γιατί ο Ολυμπιακός είναι… Ολυμπιακός. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορεί να μπούνε γκολ και να τελειώσει το παιχνίδι. Δεν δέχομαι την κούραση. Εμείς πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι χωρίς φόβο, χωρίς άγχος, στην έδρα του Ολυμπιακού παίζουμε και πρέπει να κάνουμε πλεονέκτημα δικό μας ότι όλοι οι άλλοι θεωρούν χαμένο το παιχνίδι για μας. Εμείς θέλουμε να μπούμε συγκεντρωμένοι για ένα καλό αποτέλεσμα».

Για το γεγονός ότι ο Αστέρας Τρίπολης εκμεταλλεύτηκε αυτά τα στοιχεία:

«Ο Αστέρας το εκμεταλλεύτηκε ότι έλειπαν παίκτες του Ολυμπιακού. Είναι δύσκολο να συμβεί όμως συχνά γιατί έχει ισάξιους παίκτες και μπορούν να αναπληρώσουν τα κενά. Εμείς πρέπει να δούμε την  δική μας ομάδα και πως θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι. Εμείς δεν έχουμε την πληρότητα του Ολυμπιακού για να καλύψουμε τα κενά αν λείψουν πέντε και έξι παίκτες. Ελπίζω να είμαστε πλήρεις εμείς και να δώσουν όλα τα παιδιά τον καλύτερο εαυτό τους γαι να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Για το που πρέπει να χτυπήσει ο Παναιτωλικός:

«Ένα τέτοιο παιχνίδι κρίνεται σε πολλούς τομείς. Εμείς πρέπει να σταθούμε στο πάθος και την αγωνιστικότητα και να το πιστέψουμε. Όταν πιστεύεις ότι μπορείς να πάρεις αποτέλεσμα σε ένα παιχνίδι, τότε μπορεί και να τα καταφέρεις».

Για τη διαφορά ποιότητας των ομάδων:

«Δε θέλω να πω πως δεν υπάρχει ποιότητα, ποιότητα υπάρχει στην ομάδα μας. Πρέπει να αγωνιστούμε με πάθος, είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να δείξεις ότι το θες. Νομίζω ότι αν δείξουμε τα καλά μας στοιχεία θα πάρουμε κάτι καλό».

Για τις αποβολές που δέχεται η ομάδα και πως μπορεί να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο:

«Αυτό είναι αρμοδιότητα του προπονητή και της διοίκησης. Είναι δύσκολο να μένεις με δέκα παίκτες σε δυο συνεχόμενα παιχνίδια. Εμείς έχουμε απειρία σε νοοτροπία στη Super League. Ελπίζω από τα μεγάλα παιχνίδια να πάρουμε κάτι, ακόμα και με 3-0 να χάνεις κάτι μπορείς να πάρεις για τη συνέχεια. Το να δεχθείς κόκκινη κάρτα συμβαίνει στον οποιοδήποτε. Ελπίζω να μη συμβεί σε εμάς γιατί μας επηρεάζει πολύ και ελπίζω να μη μας συμβεί ξανά».

Για το αν η ομάδα του θα παίξει αμυντικά:

«Εμείς είμαστε ομάδα που προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Δε θα πάμε να κλειστούμε πίσω. Υπάρχουν βέβαια παιχνίδια που πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και προσεκτικός στην άμυνα. Θα ακούσουμε τις οδηγίες του κ. Τεννέ και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Για την κλήση του στην Εθνική:

«Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η υπερηφάνεια είναι τεράστια και είναι μεγάλη τιμή μου. Ο Παναιτωλικός με έφερε σε αυτό το σημείο, εγώ έχω καταφέρει να επιστρέψω στην Εθνική γιατί η ομάδα ξεχώρισε και εγώ τη βοήθησα να τα καταφέρει μέσα από το σύνολο όμως. Από την πορεία της ομάδας θα εξαρτηθεί αν εγώ θα είμαι ή δε θα είμαι. Αισθάνομαι μια δικαίωση για τους κόπους μου. Θέλω να πω όμως πάλι ότι μέσα από το σύνολο και την πορεία του Παναιτωλικού έχω καταφέρει την επιστροφή στην Εθνική. Ο κ. Σάντος δείχνει πως καλεί όποιον πιστεύει πως είναι καλός, χωρίς να εξετάζει την ομάδα που αγωνίζεται, για αυτό δεν πρέπει να τα παρατάει κανείς πρέπει να προσπαθεί για την ομάδα του και θα έρθει και η προσωπική δικαίωση».



Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved