Ανασχηματισμός στον Πανσερραϊκό

Ανασχηματισμός στον Πανσερραϊκό

Η… κρίση που χτύπησε τον Πανσερραϊκό το τελευταίο διάστημα, υπό την διαφαινόμενη πτώση της ομάδας στη football league οδήγησε τον – υπό θεωρητική παραίτηση – πρόεδρο του συλλόγου, Πέτρο Θεοδωρίδη, σ’ έναν μίνι ανασχηματισμό.

Συγκεκριμένα, ο «ισχυρός άνδρας» της ομάδας των Σερρών τοποθέτησε στη θέση του γενικού αρχηγού τον Γιάννη Μπιτζίδη, τον άνθρωπο που κατείχε το ίδιο πόστο κατά τη διάρκεια της πρώτης χρονιάς προεδρίας του, ενώ ο μέχρι πρότινος γεν. αρχηγός «μετατάχθηκε» σε σκάουτερ της ομάδας, τόσο για τους προσεχείς αντιπάλους, όσο και για τους εγχώριους μεταγραφικούς στόχους. Επίσης, ο Σάκης Αναστασιάδης επιστρέφει στη τεχνική ηγεσία της ομάδας Νέων, ενώ βοηθός του Μόμσιλο Βούκοτιτς παραμένει ο Παύλος Δημητρίου. Ο Πέτρος Θεοδωρίδης, μάλιστα, προσλαμβάνει και δημοσιογράφο από τη Θεσσαλονίκη για να χειρίζεται τα θέματα ΜΜΕ.

Από εκεί και πέρα, επίσημη ανακοίνωση εξέδωσαν σήμερα πέντε μέλη της διοίκησης, μέσω της οποίας επισημοποιούν την αποχώρηση τους από το Δ.Σ., εξηγώντας παράλληλα τους λόγους για τους οποίους προχώρησαν σ’ αυτή την κίνηση. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Μετά από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών που οδήγησαν στην ανάγκη σύγκλησης Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Α.Ε. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ , και εφόσον αυτό δεν...πραγματοποιήθηκε για λόγους ανεξαρτήτους της θελήσεώς μας  δηλώνουμε ότι από σήμερα 10/02/2011 παραιτούμαστε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Α.Ε. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ.
Η παρουσία μας στο Δ.Σ. της Π.Α.Ε. είχε ένα μοναδικό στόχο την προσφορά και την ανιδιοτελή δράση όλων μας, που πήγασε αποκλειστικά από την αγάπη για τον Πανσερραϊκό. Πιστεύουμε ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μας, εμείς και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. βοηθήσαμε αρκετά  και γι’ αυτό το λόγο ευχαριστούμε τον Πρόεδρο και τα υπόλοιπα μέλη γι’ αυτή τη συνεργασία. Φυσικά δεν θα πρέπει να ωραιοποιούμε τις καταστάσεις και να κλείνουμε τα μάτια σε νοοτροπίες και συμπεριφορές που πλήγωσαν τόσο εμάς όσο και όλη την Πανσερραϊκή οικογένεια.
Αναφερόμαστε κυρίως στα απαράδεκτα γεγονότα που συνέβησαν στους πρόσφατους ποδοσφαιρικούς αγώνες με την Α.Ε.Κ. και τον  ΗΡΑΚΛΗ στην  Θύρα 1, για τα οποία ζητούμε συγνώμη από τους φιλάθλους μας. Ήμασταν, είμαστε και θα ήμαστε μέχρι το «κόκαλο» ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την ομάδα μας με κάθε τρόπο.
Ευχόμαστε Καλή Επιτυχία στον Πρόεδρο, την Διοίκηση και στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ μας, για να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής στη SUPER LEAGE»
Mε τιμή,
Γιώργος Γούνας -Μέλος Δ.Σ  Π.Α.Ε. ( Πρόεδρος Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σερρών)
Γιώργος Κουρτίδης- Μέλος Δ.Σ  Π.Α.Ε.
Χρήστος Μέγκλας- Α’ Αντιπρόεδρος Π.Α.Ε.
Γιώργος Φαρμάκης -Εκπρόσωπος Ερασιτέχνη στην Π.Α.Ε.
Αλέξανδρος Χρυσάφης -Υπεύθυνος Οικονομικού και Εμπορικού Τμήματος Π.Α.Ε.

Σέρρες: Οδυσσέας Δαρνάκας



ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πλην της νίκης» - Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ
ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πλην της νίκης» - Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved