Καραγεωργίου: «Για τη νίκη στο Περιστέρι»

Καραγεωργίου: «Για τη νίκη στο Περιστέρι»

Ο προπονητής του Εργοτέλη μίλησε για την αναμέτρηση της ομάδας του με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και υποστήριξε πως οι Κρητικοί θα αγωνιστούν για τη νίκη και μόνο.

{textlink02}

Ο Νίκος Καραγεωργίου μιλώντας στην κάμερα της Nova τόνισε πως ο Εργοτέλης θα παίξει χωρίς καμία διαφοροποίηση στην τακτική του απέναντι στον Ατρόμητο και θα προσπαθήσει να πάρει την νίκη όπως κάνει σε κάθε παιχνίδι του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το πόσο σημαντική ήταν η νίκη με τον ΠΑΣ:

«Όλες οι νίκες είναι σημαντικές και αυτή στην κατάσταση που ήμασταν και τη στιγμή που ήρθε είναι πολύ σημαντική. Πρέπει να συνεχίσουμε γιατί η ομάδα έχει ικανότητα, αρκεί βέβαια ποδοσφαιριστές που είναι σημαντικοί και μεγάλοι σε ηλικία, που τραβάνε και το καράβι, να επανέλθουν και να είναι σε υψηλά απόδοσης. Τότε θα έχουμε κι άλλες επιτυχίες και είμαι σίγουρος πως θα γίνει αυτό».

Για τις απουσίες που έχει η ομάδα:

«Αυτό είναι το σημαντικό για εμάς. Είμαστε εδώ που βρισκόμαστε, έχοντας τη μισή μας δύναμη. Το λέω για να το καταλάβουν όλοι και εμείς και ο κόσμος που πρέπει να βρεθεί δίπλα μας και να στηρίξει τους νεότερους παίκτες που κάνουνε μεγάλη προσπάθεια να κρατήσουν το σωματείο σε υψηλά στάνταρ αλλά και οι μεγαλύτεροι όπως ο Λεάλ, ο Ολίσε και άλλοι που ανέφερα πριν, να καταλάβουν πως πολύ σύντομα πρέπει να επανέλθουν και να είναι δίπλα μας στο ρόλο που τους έχουμε αναθέσει».

Για τα νεκρά διαστήματα που έχει ο Εργοτέλης:

«Στο παιχνίδι με τα Γιάννινα υπήρξε άγχος στα τελευταία δέκα λεπτά γιατί ο Γιώργος ο Σαρρής είναι λίγο άπειρος και έκανε κάποια λάθη τα οποία θα μπορούσε να τα αποφύγει και να μην μπλέξουμε στην περιπέτεια των τελευταίων δέκα λεπτών. Παρόλα αυτά και όταν παίξαμε με δέκα παίκτες δεν δεχθήκαμε κάποιες ευκαιρίες παρότι ο αντίπαλος είχε την υπεροχή. Έχω την αίσθηση πως μπορούμε να αποφύγουμε τέτοια δεκάλεπτα και μπορούμε με μεγαλύτερη άνεση να κερδίζουμε παιχνίδια αν συμβαίνουν κάποια πράγματα που έχω αναφέρει. Νομίζω αυτή την εβδομάδα ήμασταν λίγο καλύτερα από αυτή τη σκοπιά και πιστεύω σταδιακά θα είμαστε ακόμα καλύτερα και μέχρι τα Χριστούγεννα όλοι θα είναι σε πλήρη ετοιμότητα».

Για τον Ατρόμητο:

«Είναι γνωστός ο φετινός Ατρόμητος έχει παίξει κάποια καλά παιχνίδια, είχε και κάποια μέτρια. Είναι μια ικανή ομάδα και αυτό το δείχνει η βαθμολογική της θέση και τα αποτελέσματα. Εμείς πάμε για να κερδίσουμε, δεν περνάει άλλη σκέψη από το μυαλό μας. Θα πάμε να παίξουμε αυτό που ξέρουμε να παίζουμε ελπίζοντας πως αν το βγάλουμε στο μέγιστο θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το αν το παιχνίδι του Ατρόμητου βασίζεται μόνο στον Μήτρογλου:

«Όχι σε καμία περίπτωση. Είναι μια ομάδα που έχει επιθετική φιλοσοφία. Φαίνεται και στην τηλεόραση, αν δείτε την ομάδα αυτή φαίνεται πως έχει επιβάλει την φιλοσοφία του ο προπονητής.  Εμείς δεν πρέπει να εστιάσουμε σε έναν ποδοσφαιριστή, θέλει προσοχή ο σέντερ φορ τους, θέλουν προσοχή οι σημαντικοί ποδοσφαιριστές τους αλλά εμείς πρέπει να εφαρμόσουμε τη δική μας τακτική και να είμαστε εμείς αυτοί που θα κυριαρχίσουμε και θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουε μέσα στο γήπεδο».



Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved