Δώνης: «Πάνω από όλους το καλό του Ατρόμητου»

Δώνης: «Πάνω από όλους το καλό του Ατρόμητου»

Ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου υποστήριξε πως καλό είναι να υπάρχει και λίγο… ένταση στις ομάδες ενώ υπογράμμισε πως η συνεργασία του με τον Γιώργο Σπανό είναι άψογη και όλοι βάζουν το καλό του Ατρόμητου πάνω από το προσωπικό όφελος.

{textlink02}

Ο Γιώργος Δώνης με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova αναφέρθηκε στην… παραλίγο παραίτησή του μετά την ήττα από την Ξάνθη, τη σχέση του με τον πρόεδρο του Ατρόμητου αλλά και το πώς προετοιμάζεται η ομάδα του Περιστερίου για την αναμέτρηση του Σαββάτου (03/12) με τον Εργοτέλη στο Περιστέρι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Δώνης:

Για την ένταση που υπήρχε στην ομάδα την περασμένη αγωνιστική:

«Νομίζω ότι η πολύ ηρεμία μερικές φορές βλάπτει κιόλας. Θα υπάρχουν και οι διαφορετικές απόψεις, θα υπάρχουν μερικές φορές και οι αντιπαραθέσεις, νομίζω ότι αυτό είναι υγεία. Νομίζω ότι ξέρουμε πάρα πολύ καλά όλοι όσοι δουλεύουμε στην ομάδα ότι η συνεργασία είναι πάρα πολύ καλή και συνεχίζουμε μόνο και μόνο γιατί σκεφτόμαστε όλη αυτή τη δουλειά που έχουμε κάνει διοίκηση, ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία και αυτό που πάντα προέχει ακόμα και όταν υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, είναι να βάζουμε πάνω από όλα τα καλό της ομάδας».

Για το τι ειπώθηκε μεταξύ αυτού και του Γιώργου Σπανού:

«Δε χρειάζεται να λέμε παραπάνω πράγματα. Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν πολλά και απρόβλεπτα. Εμένα δε μου αρέσει να ακούω για τους προπονητές της λέξη στήριξη. Όταν υπάρχει μια συνεργασία και υπάρχουν καλές στιγμές πρέπει να κοιτάμε πως θα γινόμαστε καλύτεροι και όταν υπάρχουν οι κακές στιγμές είναι πως θα λύνουμε τα προβλήματα που έχουμε μπροστά μας. ΣΕ αυτό το κομμάτι τα έχουμε καταφέρει πολύ καλά και δεν μπορούν να το καταλάβουν άνθρωποι που είναι εκτός ομάδας αλλά επειδή και εγώ και ο πρόεδρος είμαστε άνθρωποι πολύ φιλόδοξοι, παρορμητικοί και άνθρωποι που πολλές φορές μπορεί να μην είμαστε ρεαλιστές ως προς τους στόχους που βάζουμε, περνάνε μια-δυο μέρες πάντα βρίσκουμε αυτό που πρέπει».

Για τις σχέσεις τους:

«Όταν γνωρίζονται δύο άνθρωποι τόσα χρόνια κι έχουν τόσο καλή συνεργασία, μια διαφορετική άποψη ή μια αντιπαράθεση δεν αλλάζει τη γνώμη που έχει ο ένας για τον άλλον. Δε χρειάστηκε να μιλήσουμε πάνω από πέντε λεπτά».

Για το αν η ομάδα επηρεάστηκε από την πίεση που της προστέθηκε:

«Δε νομίζω ότι είναι αυτό. Νομίζω ότι είναι το αντίθετο. Σε αυτές τις 10 αγωνιστικές έχουν γίνει πολλά καλά πράγματα στην ομάδα, είμαστε ψηλά στη βαθμολογία, κλήθηκαν παίκτες μας στην Εθνική ομάδα, ο ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου δεν έχει συνηθίσει σε τόσα καλά και κάπου έρχεται η χαλάρωση. Το πρόβλημά μας τις τελευταίες αγωνιστικές είναι πως έχει έρθει η χαλάρωση και πρέπει να καταλάβουν οι ποδοσφαιριστές πως αν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι 100% σε ορισμένα πράγματα, στην τακτική μας, στη λειτουργία μας, δεν πρόκειται να πάρουμε αποτελέσματα. Αυτό το κομμάτι χάσαμε τις τελευταίες αγωνιστικές».

Για την ήττα στην Ξάνθη:

«Στο ποδόσφαιρο είναι αδύνατο να μην έρθουν και τέτοια παιχνίδια. Ήμασταν άτυχοι και στο κομμάτι που ισορροπήσαμε το παιχνίδι, μείναμε με παίκτη λιγότερο μέχρι να δούμε τι θα γίνει με τον Σωκράτη (σ.σ. Φυτανίδη) και σε αυτό το διάστημα δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ. Ήταν ένα στραβό παιχνίδι. Η απόδοση μας σε κάποια πράγματα δεν ήταν αυτή που θέλαμε και εκεί που είχαμε πρόβλημα ήταν πως δεν ήμασταν τόσο πειθαρχημένοι όσοι είμαστε από την αρχή της χρονιάς».

Για το γεγονός ότι στην Ξάνθη δεν έχει νικήσει ως προπονητής:

«Σκέφτομαι του χρόνου να μην πάω στη Ξάνθη (σ.σ. γελάει). Η αλήθεια είναι πως δεν έχω καλά αποτελέσματα, και με τη Λάρισα παρότι κάναμε καλά παιχνίδια είχαμε μία ή δύο ισοπαλίες και μία ισοπαλία με την ΑΕΚ. Είναι ένα γήπεδο που δεν έχω χαρεί τη νίκη».

Για το ότι ο Εργοτέλης έχει μελετήσει το παιχνίδι του Ατρόμητου:

«Είναι λογικό να γίνει. Όπως εμείς κοιτάμε τα θετικά και τα αρνητικά της κάθε ομάδας, οι άλλες ομάδες έχουν καλούς προπονητές που κάνουν το αντίστοιχο. Εμείς πρέπει να βρούμε διάφορους τρόπους έτσι ώστε να μην είμαστε προβλέψιμοι στο επιθετικό κομμάτι. Για τον Εργοτέλη έχω πει εδώ και αρκετά χρόνια, παρά τις ισοπαλίες που έχουμε στα μεταξύ μας παιχνίδια, μ' αρέσει η φιλοσοφία που πρεσβεύει. Είναι μια από τις λίγες ομάδες, που δεν είναι στις παραδοσιακές δυνάμεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, και κυνηγάνε να νικήσουν σε όλα τα παιχνίδια που παίζουν και όχι να καταστρέψουν το παιχνίδι του αντιπάλου. Είναι μια δυνατή ομάδα και πρέπει εμείς να είμαστε πολύ δυνατοί και πάρα πολύ καλοί για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα τα καταφέρουμε».

Για την «μάχη» των πάγκων με τον Νίκο Καραγεωργίου:

«Εγώ έχω διαφορετική φιλοσοφία σε αυτό, δεν υπάρχει για μένα μάχη των πάγκων. Είναι ομάδες δουλεμένες, προπονημένες και σε αυτά τα παιχνίδια την έκβαση την κρίνουν περισσότερο οι παίκτες και όχι οι προπονητές».



Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved