Ταξίδι στην Τζέντα και «πράσινο» στην Arboris

Ταξίδι στην Τζέντα και «πράσινο» στην Arboris

Συνεργάτης του Βλάση Τσάκα θα κάνει ταξίδι στην Τζέντα έτσι ώστε να ενημερώσει τον Σουλτάν Αλ Σαούντ για το πόρισμα του οικονομικού ελέγχου, την ώρα που το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναμένεται να δώσει «πράσινο φως» στην Arboris Capital. Σταθερή η θέση του Γιάννη Βαρδινογιάννη: «Όποιος βάλει τα χρήματα παίρνει την ΠΑΕ».

{textlink02}

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από το περιβάλλον του συνεργάτη του πρίγκιπα, σήμερα (03/12) είναι πολύ πιθανό να ταξιδέψει στην Σαουδική Αραβία δικός του άνθρωπος που θα συναντηθεί με τον πρίγκιπα για να τον ενημερώσει γύρω από τα πορίσματα του οικονομικού ελέγχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αυτό που υποστηρίζει τώρα ο εκπρόσωπος του Αλ Σαούντ είναι πως θα βρεθεί κι ο ίδιος τις προσεχείς μέρες στην Τζέντα για να παρθούν τελικές αποφάσεις από τον πρίγκιπα.

Βάζει (;) τα λεφτά ο πρίγκιπας

Σύμφωνα με όσα λέει τα τελευταία 24ωρα ο Βλάσης Τσάκας, στα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα μπουν στον ειδικό λογαριασμό τα 15 εκατ. ευρώ, από τον πρίγκιπα, για την ΑΜΚ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός χωρίς ωστόσο να ορίζεται συγκεκριμένα η μέρα που θα γίνει η συναλλαγή. Ως την Παρασκευή (09/12), ο Τσάκας τονίζει πάντως ότι θα έχουν μπει τα χρήματα. Μάλιστα υπάρχει και πληροφόρηση για ταξίδι του ίδιου του Σουλτάν Αλ Σαούντ στην Ελλάδα ως τα τέλη της επόμενης εβδομάδας έτσι ώστε να τελειώσει προσωπικά το θέμα, κάτι που όμως δεν επιβεβαιώνεται.

Προχωράει η Arboris

Αυτό που επίσης δεν επιβεβαιώνεται είναι πως ο Δημήτρης Γόντικας είχε συνάντηση με στελέχη της Arboris Capital που του πρότειναν μάλιστα και δυο επενδυτές για τον Παναθηναϊκό. Η εν λόγω εταιρία θα πάρει το «πράσινο φως» μετά το ΔΣ της Δευτέρας (05/12) και στη συνέχεια θα παρουσιάσει επενδυτές για το «τριφύλλι». Σαφώς και έχει γίνει βέβαια προεργασία από την πλευρά της Arboris και υπάρχουν πλάνα, με τον ένα ενδιαφερόμενο να είναι από το Ντουμπάι σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ έχουν γίνει συναντήσεις και με την διοικούσα του Παναθηναϊκού. Τελική πρόταση όμως θα έρθει αφού δοθεί το «ΟΚ» από το ΔΣ της «πράσινης» ΠΑΕ για να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες από την Arboris Capital.

Στάση αναμονής ο Βαρδινογιάννης

Σε ό,τι αφορά την πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη που είναι και ο άμεσα ενδιαφερόμενος σε ό,τι έχει να κάνει με τις προτάσεις των υποψήφιων επενδυτών στον Παναθηναϊκό, ο μεγαλομέτοχος των «πρασίνων» τηρεί στάση αναμονής. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έχει εκφράσει τον προβληματισμό του για τις πολλές και συνεχόμενες αναβολές από την πλευρά του πρίγκιπα και τονίζει την πάγια θέση του. «Όποιος βάλει τα 15 εκατ. ευρώ, θα πάρει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός», αναφέρεται διαρκώς από το περιβάλλον του μεγαλομετόχου των «πρασίνων» που περιμένει με την σειρά του την εμφάνιση χρηματικών… πειστηρίων από τον κάθε ενδιαφερόμενο για να παραχωρήσει το 54,7% των μετοχών του «τριφυλλιού» που κατέχει.

Τέλος υπάρχει και η πρόταση που έκανε ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης, χωρίς να εκπροσωπεί μάλιστα κανέναν μέτοχο της ΠΑΕ, να αναλάβει το μάνατζμεντ του Παναθηναϊκού για μια τετραετία μαζί με άλλους επιχειρηματίες και παράλληλα να προχωράει η διαδικασία ανεύρεσης επενδυτή, κάτι που έχει πιθανότητες να γίνει πραγματικότητα μόνο αν δεν προχωρήσει καμία από τις παραπάνω προτάσεις που υπάρχουν για το διοικητικό μέλλον του Παναθηναϊκού.



Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved