Μάντζιος: «Προσοχή στον Λεβαδειακό»

Μάντζιος: «Προσοχή στον Λεβαδειακό»

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Άκης Μάντζιος, με δηλώσεις του τόνισε πως το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό είναι διαφορετικό από εκείνο με τον Άρη.

«Θα είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με τον Άρη. Είναι μια ομάδα η οποία ταλαιπωρήθηκε πολύ το διάστημα του καλοκαιριού με όλα αυτά που έγιναν. Πιστεύω ότι είναι μια ποιοτική ομάδα και διαθέτει παίκτες που έχουν εμπειρία από το πρωτάθλημα και γενικά είναι έμπειροι. Θεωρώ πως δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος, γιατί ακούμε διάφορα ότι θα είναι κουρασμένος από τα συνεχόμενα παιχνίδια... Εντάξει αυτό είναι ένα πρόβλημα για τον Λεβαδειακό. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, δεν θα έχει σχέση με τον Άρη», δήλωσε αρχικά ο Άκης Μάντζιος στην Nova.

Για τον Λεβαδειακό: «Έχει αρκετούς παίκτες οι οποίοι χρειάζονται προσοχή. Το έχουμε δει, το έχουμε αναλύσει. Δεν είναι μόνο ένας παίκτης. Υπάρχουν 3-4 παίκτες οι οποίοι είναι ποιοτικοί και χρειάζονται προσοχή».

Στην συνέχεια, ο τεχνικός του Πανιωνίου, σχολίασε την παρουσία του Γιώργου Παράσχουν στον πάγκο του Λεβαδειακού: «Και πέρυσι για λίγες μέρες, αλλά και πριν δύο χρόνια για περίπου ένα τετράμηνο, ενώ είχα συνεργαστεί μαζί του και ως παίκτης όταν βρισκόμουν στον Άρη. Είναι ένας άνθρωπος τον οποίο σέβομαι και εκτιμώ απεριόριστα και είμαι χαρούμενος που την Κυριακή θα τον συναντήσω ξανά».

Σχετικά με την νίκη επί του Άρη την προηγούμενη αγωνιστική: «Ήταν μια καλή εμφάνιση. Είδα πολλά πράγματα στον αγώνα με τον Άρη από αυτά που ζήτησα. Η ομάδα είχε ενθουσιασμό, οι παίκτες ξύπνησαν, έδειξαν διαφορετικό πρόσωπο και εύχομαι να έχουμε την ίδια συνέχεια και στα επόμενα παιχνίδια».

Τέλος, ο τεχνικός του Πανιωνίου, μίλησε και για τις αλλαγές στους Νεοσμυρνιώτες: «Θέλω να σταθεροποιήσουμε το κομμάτι της απόδοσής μας και τα στοιχεία τα οποία ζητήσαμε στον αγώνα με τον Άρη και να έχουμε συνέχεια στα επόμενα παιχνίδια. Δεν νομίζω ότι πρέπει να ζητάμε επιπλέον πράγματα. Μακάρι η ομάδα να έχει την απόδοση που είχε με τον Άρη και στα επόμενα παιχνίδια και θα είμαστε ευχαριστημένοι. Γενικά δεν υπήρχε κάτι που δεν μου άρεσε. Υπήρχε σταθερότητα, διάρκεια, πάθος και θέληση από τα παιδιά. Θα ήμουν άδικος προς αυτούς αν έλεγα πως δεν μου άρεσε κάτι. Ο Πανιώνιος θα αποκτήσει την δική του ταυτότητα, το σύστημά του. Πρέπει όμως να είμαστε ευέλικτοι σε κάθε ματς. Μπορούμε να σχεδιάζουμε πράγματα, όμως παράγοντες μπορεί να μας αναγκάζουν να διαφοροποιήσουμε τα πλάνα μας. Θα είμαστε όμως πάντα ευέλικτοι, όποια ενδεκάδα κι αν ξεκινάει».



Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved