Πάντελιτς: «Προτεραιότητα το πρωτάθλημα»

Πάντελιτς: «Προτεραιότητα το πρωτάθλημα»

Τη διατήρηση των εγχώριων σκήπτρων έθεσε ως προτεραιότητα του Ολυμπιακού ο Μάρκο Πάντελιτς, τονίζοντας πως για να αγωνιστούν οι «ερυθρόλευκοι» στο Champions League πρέπει να συγκεντρωθούν πρώτα στις υποχρεώσεις τους εντός συνόρων.

Ο Σέρβος επιθετικός των πρωταθλητών, μιλώντας στην κάμερα της «Nova» ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό στο «Καραϊσκάκης», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη νίκη επί της Δόξας εκφράζοντας την πεποίθησή πως αυτός και οι συμπαίκτες ούτε πρέπει, ούτε θα επηρεαστούν από την ερχόμενη αναμέτρηση με την Άρσεναλ, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει το μήνυμά του στους φίλους του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάρκο Πάντελιτς:

Η νίκη επί της Δόξας είναι για τον Ολυμπιακό μία νέα αρχή στο πρωτάθλημα; Θα σας βοηθήσει ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος;

«Δεν πρέπει να στεκόμαστε σ' ένα παιχνίδι. Σίγουρα ο αγώνας με τη Δόξα θα μας βοηθήσει ψυχολογικά. Θα βοηθήσει και μερικούς νέους παίκτες που έψαχναν τον εαυτό τους τελευταίους τρεις - τέσσερις μήνες. Σίγουρα πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα τόσο το τελευταίο παιχνίδι, όσο και τα προηγούμενα και να κοιτάξουμε τον αγώνα του Σαββάτου».

Τι γνωρίζεις για τον επόμενο αντίπαλό σας στο πρωτάθλημα, τον Παναιτωλικό;

«Θα δούμε πριν απ' τον αγώνα τον αντίπαλό μας. Θέλουμε να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για τον αγώνα του Σαββάτου».

Μπορεί να σας επηρεάσει το γεγονός πως λίγες ημέρες μετά ακολουθεί ο αγώνας με την Άρσεναλ;

«Δεν μπορεί και δεν πρέπει. Εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα. Να έχουμε το μυαλό μας στο πρωτάθλημα. Είναι άλλο πράγμα το Champions League και οι αγώνες με αυτές τις μεγάλες ομάδες. Για να παίξουμε στο Champions League, πρέπει πρώτα να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Έτσι κάναμε τα προηγούμενα χρόνια και έτσι πρέπει να γίνει και φέτος».

Πάντως εσύ την επαφή σου με τα δίχτυα δεν την χάνεις, έτσι;

«Είναι δύσκολο όταν δεν παίζει και όταν δεν έχεις αγώνες. Είναι δύσκολο. Φάνηκε στον αγώνα με τη Δόξα όπου δεν κατάφερα να βάλω γκολ μερικά σουτ. Κανονικά θα έμπαιναν τα γκολ. Όμως όταν δεν παίζεις είναι λίγο δύσκολο. Αλλά ακόμη έχω τη «μύτη» για να πετυχαίνω γκολ. Το είδαμε με τη Δόξα. Και πιστεύω να συνεχίσω έτσι για να βοηθήσω την ομάδα μου. Στο τέλος δεν μετράει ποιος βάζει το γκολ. Εκείνο που μετράει είναι να νικάει η ομάδα και να παίρνει τους βαθμούς. Γιατί αν δεν νικάει η ομάδα, τα γκολ είναι τίποτα».

Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας ενόψει της συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη;

«Όχι, θέλω να τους ευχαριστήσω. Πρώτα από όλα ήρθαν στην Τρίπολη. Ήταν ένας μεγάλος αριθμός οπαδών μας. Μας βοήθησαν πολύ. Όμως εμείς δεν ήμασταν όπως έπρεπε. Τους ευχαριστώ που ήταν εκεί. Τους ευχαριστώ που μας στηρίζουν παντού στην Ευρώπη. Τους ευχαριστώ για όλα. Περιμένω να είναι και στη συνέχεια κοντά μας, πιο δυνατά. Να είμαστε όλοι μαζί. Γιατί μόνο αν είμαστε όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τους στόχους μας και στο Champions League και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο».



Euroleague: Βγαίνει ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού AKTOR - Μάχη Μακάμπι με Μπασκόνια
Euroleague: Βγαίνει ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού AKTOR - Μάχη Μακάμπι με Μπασκόνια
Μεταγραφές, Γιουβέντους: Περιζήτητος ο Ραμπιό
Μεταγραφές, Γιουβέντους: Περιζήτητος ο Ραμπιό
Ολυμπιακή Φλόγα: Περήφανος ο Ντούσκος - «Ήταν κάτι ξεχωριστό, κουβάλησα όλους τους Έλληνες»
Ολυμπιακή Φλόγα: Περήφανος ο Ντούσκος - «Ήταν κάτι ξεχωριστό, κουβάλησα όλους τους Έλληνες»
Ολυμπιακοί Αγώνες: Με «Βασιλιά» Λεμπρόν, Κάρι και Ντουράντ η νέα Dream Team των ΗΠΑ - Προκαλεί τρόμο
Ολυμπιακοί Αγώνες: Με «Βασιλιά» Λεμπρόν, Κάρι και Ντουράντ η νέα Dream Team των ΗΠΑ - Προκαλεί τρόμο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved