Λεμονής: «Μειονέκτημα για τον Ολυμπιακό το Champions League»

Λεμονής: «Μειονέκτημα για τον Ολυμπιακό το Champions League»

Τροχοπέδη στην κούρσα που κάνει ο Ολυμπιακός για την διατήρηση των εγχώριων σκήπτρων αποτελεί η συμμετοχή του στο Champions League σύμφωνα με τον Τάκη Λεμονή, ο οποίος εστίασε στο γρήγορο παιχνίδι του Παναθηναϊκού που όπως υποστήριξε έχει να κάνει χρόνια.

Ο πρώην τεχνικός του Πανιωνίου φιλοξενήθηκε στον αέρα του «NovaΣΠΟΡ FM 94,6», όπου αναφέρθηκε στις εντυπώσεις του από τις πρώτες αγωνιστικές της Super League ξεχωρίζοντας τους δύο «αιωνίους», ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για τους νέους ποδοσφαιριστές, αλλά και τη δυσκολία να συνδυαστούν υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε o Tάκης Λεμονής:

Για τις μέχρι στιγμής εντυπώσεις του από το πρωτάθλημα: «Μέχρι στιγμής οι ομάδες που έχω ξεχωρίσει είναι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Στο πρωτάθλημα είναι λίγο μπερδεμένο αφού δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα ο βαθμολογικός πίνακας με τις ομάδες που μπήκαν αργότερα στις αγωνιστικές.

Ποιοτικά έχουμε δει αρκετά καλά ματς με καλές διαιτησίες γενικά. Δεν έχουν δημιουργηθεί ιδιαίτερα προβλήματα. Το μοναδικό μείον που υπάρχει είναι πως το πρωτάθλημα δεν ξεκίνησε σωστά και με όλες τις ομάδες. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να πούμε πως κανείς δεν είναι χαμένος από χέρι. Μπορεί να μπήκαν με μεγάλη καθυστέρηση και να έχουν μικρά ρόστερ αλλά όλα θα κριθούν στο αν μπορούν Δόξα Δράμας και Λεβαδειακός να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους».

Για τους νέους: «Έχουμε δει αρκετούς νεαρούς Έλληνες παίκτες να παίρνουν χρόνο συμμετοχής φέτος. Η UEFA εδώ και καιρό έχει δώσει συγκεκριμένες οδηγίες για τους γηγενείς παίκτες και έπρεπε ήδη οι ομάδες να έχουν μεριμνήσει. Σίγουρα υπάρχουν ταλαντούχοι παίκτες αλλά το πρόβλημα με εκείνους είναι πως δεν δουλεύουν σωστά στα τμήματα υποδομής, στην κρίσιμη ηλικία. Είναι σπάνιες οι περιπτώσεις που βγαίνουν Όσες ομάδες έχουν οργανώσει σωστά τις ακαδημίες τους θα έχουν και τους παίκτες που θα βγουν και θα παίξουν στην πρώτη ομάδα».

Σχολιάζοντας για το φετινό πρωτάθλημα, κατέληξε: «Οι διαφορές που έχω εντοπίσει σε σχέση με το περσινό πρωτάθλημα εστιάζονται πιο πολύ στον Παναθηναϊκό. Μετά από πολύ καιρό τον βλέπω να παίζει γρήγορα και συνδυαστικά κάτι που δεν γινόταν στην ομάδα τα τελευταία χρόνια. Σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι μια δυνατή ομάδα με καλούς και γρήγορους παίκτες αλλά το μειονέκτημα τους σε σύγκριση με αυτούς του Παναθηναϊκού είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν και τα ματς του Champions League. Όσο για τον ΠΑΟΚ, αν θυμηθούμε το προχθεσινό ματς κόντρα στην Τότεναμ θα δούμε πως ήταν το ωραιότερο ματς που έχει κάνει ελληνική ομάδα σε ευρωπαϊκό ματς, μέχρι και την αποβολή. Αλλά διαπιστώνουμε πως είναι πολύ δύσκολο το κομμάτι να κυνηγήσεις τους στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Εδώ δεν το πετυχαίνουν μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, πόσω μάλλον οι ελληνικές».



Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κάλενς ενόψει ντέρμπι
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κάλενς ενόψει ντέρμπι
Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved