ΠΑΛΕΦΙΠ: «Ενοχλεί η πρωτιά του Παναθηναϊκού»

ΠΑΛΕΦΙΠ: «Ενοχλεί η πρωτιά του Παναθηναϊκού»

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την αντίθεσή του για την επιστροφή του Δημήτρη Καλόπουλου, εξέδωσε ο σύνδεσμος οργανωμένων φιλάθλων του Παναθηναϊκού, ΠΑΛΕΦΙΠ.

«Η πρωτιά του Παναθηναϊκού φαίνεται ότι ενοχλεί. Φαίνεται ότι χάλασε την... μανέστρα και τα σχέδια όσων θεωρούσαν ότι ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει το Πρωτάθλημα πριν καν αρχίσει. Τότε που έψαχναν για τον... δεύτερο και τον τρίτο.

Οι πέντε βαθμοί της διαφοράς φαίνεται ότι τους... εξόργισαν, τους έβγαλαν από τη νιρβάνα που ζούσαν και άρχισαν ν’ αναζητούν εχθρούς εκτός των τειχών, αντί να κοιτούν τα του οίκου τους.

Ξαφνικά σε αυτή την προσπάθεια, βρήκαν συμμάχους την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδίας και την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας. Διότι δεν εξηγείται αλλιώς η... επιστροφή του Δημήτρη Καλόπουλου στους πίνακες της Super League.

Ενός διαιτητή που σημάδεψε την περσινή αναμέτρηση Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού, έστεψε τον πρωταθλητή και φρόντισε να παραβλέψει στο φύλλο αγώνα ακόμη και την είσοδο των οπαδών της γηπεδούχου ομάδας και την επίθεση στους παίκτες του Παναθηναϊκού! Λεπτομέρειες...

Η πρωτιά, η διαφορά των πέντε βαθμών, το καλό ποδόσφαιρο και η συσπείρωση του κόσμου στο πλευρό του Παναθηναϊκού φαίνεται ότι πανικόβαλαν κάποιους. Και δυστυχώς ο πανικός δεν ήταν ποτέ καλός σύμβουλος.

Επέλεξαν να βάλουν μπαρούτι στα θεμέλια του ελληνικού ποδοσφαίρου, μια σεζόν όπου όλοι φωνάζουν υπέρ της κάθαρσης και διαρυγνύουν τα ιμάτια τους ότι κόπτονται για ένα δίκαιο Πρωτάθλημα.

Το 50-50 των πρώτων δέκα αγωνιστικών του Πρωταθλήματος αντί να χαροποιεί τους πάντες, δημιούργησε πανικό! Οι φήμες ότι ο Δημήτρης Καλόπουλος επέστρεψε για να φύγει από τα γήπεδα με ψηλά το κεφάλι δεν πείθει κανέναν.

Η ΚΕΔ, με την υψηλή εποπτεία της ΕΠΟ, θέλει να κάνει επίδειξη ισχύως, επαναφέροντας έναν διαιτητή, ο οποίος πέρα των περσινών σφυριγμάτων στο ντέρμπι, εμπλέκεται (καλώς η κακώς θα αποφανθεί η δικαιοσύνη) στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων.

Για ποιο λόγο; Σε ποιους θέλουν να στείλουν το μήνυμα της αθλητικής ατιμωρησίας; Ποιους ενοχλεί ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πανάξια στην κορυφή; Γιατί γράφουν την κοινή γνώμη στα παλιά τους τα παπούτσια;

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού επαγρυπνεί, παρακολουθεί τις εξελίξεις και δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα χέρια. Όσοι θέλουν να χειραγωγήσουν το Πρωτάθλημα, θα βρεθούν προ εκπλήξεων.

Οι Καλόπουλοι δεν έχουν καμία δουλειά στο Πρωτάθλημα και θα πρέπει κάποια στιγμή, ακόμη και οι επί σειρά ετών ευννοημένοι του συστήματος να μάθουν να λειτουργούν με κανόνες, να χάνουν και να παραδέχονται τους αντιπάλους τους.

Οι Καλόπουλοι ας πάνε σπίτια τους μια και καλή, δίχως... παρενθέσεις και επιστροφές που ξυπνούν τα φαντάσματα του παρελθόντος.

Εκ της ΠΑΛΕΦΙΠ»



ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved