Λαζάρ: «Είμαστε ανταγωνιστικοί»

Λαζάρ: «Είμαστε ανταγωνιστικοί»

Ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Τότεναμ έδειξε πως είναι μια ανταγωνιστική και έμπειρη ομάδα, σύμφωνα με τον Κοστίν Λαζάρ.

{textlink02}

Ο Ρουμάνος μέσος σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport103 FM» υποστηρίζοντας πως απέναντι στους Άγγλους, σημαντικό ρόλο έπαιξε και η στήριξη του κόσμου, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια.

Αναλυτικά ο Κοστίν Λαζάρ μίλησε για:

Το αν ήταν το καλύτερο παιχνίδι του στην ομάδα του ΠΑΟΚ: «Δεν ξέρω… Δε με ενδιαφέρει κιόλας. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι σε κάθε παιχνίδι να γίνομαι όλο και καλύτερος».

Τη στήριξη του κόσμου: «Μας βοήθησε πάρα πολύ. Ειδικά σε αυτό το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικός και μας έδωσε φτερά στα πόδια. Είναι κρίμα και για τους οπαδούς που δε μπόρεσαν να μπουν στο γήπεδο. Ισως να μην περίμενε κανένας ότι θα κερδίσουμε και είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που δε θα χρειαστεί να παίζουμε την πρόκριση στο τελευταίο ματς».

Το τι άλλαξε σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια: «Ειδικότερα για το παιχνίδι με την Κέρκυρα, ο αντίπαλος μπήκε στον αγώνα για να κλείσει την άμυνά του. Με την Τότεναμ, είχαμε πολλούς ανοικτούς χώρους και επειδή έχουμε και τους κατάλληλους παίκτες το εκμεταλλευτήκαμε. Δείξαμε ότι είμαστε μία ομάδα με εμπειρία, που είναι ανταγωνιστική και που μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο, όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν».

Το αν μπορεί να επαναλάβει ανάλογη απόδοση και στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Φυσικά και μπορεί να είναι καλύτερη. Από εμάς εξαρτάται. Θα δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε, αν και μάθαμε ότι το γήπεδο εκεί δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση και αυτό ίσως μας δυσκολέψει».

Το πώς θα μπορέσει η ομάδα να είναι καλύτερη στο πρωτάθλημα: «Είναι πολύ δύσκολο, το ότι έχουμε δύο διοργανώσεις. Συνήθως οι ομάδες που αντιμετωπίζουμε στην Ελλάδα έχουν και περισσότερο χρόνο να προετοιμαστούν, κάτι που δυσχεραίνει την κατάσταση».

Την απόσταση από την κορυφή του πρωταθλήματος: «Για το Europa League θα κάνουμε ότι μπορούμε για να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο μακριά. Στο πρωτάθλημα, είπαμε ότι υπάρχει το πρόβλημα της προετοιμασίας και ίσως όταν τελειώσουν οι υποχρεώσεις μας στην Ευρώπη να είμαστε πολύ καλύτεροι. Στο παιχνίδι με την Κέρκυρα, δεν αποδώσαμε καλά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δώσουμε πάλι το 100% σε κάθε παιχνίδι για να υπάρξουν και τα ανάλογα αποτελέσματα, γιατί είναι κάτι που το θέλουμε και εμείς πάρα πολύ».

Τις αντιδράσεις στην πατρίδα του: «Ήταν σίγουρα ένα αποτέλεσμα πολύ σημαντικό και χαίρονται και για θέμα και για τον κ. Μπόλονι που βοηθήσαμε την ομάδα».



Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved