Αδαμίδης: «Ξεκινά άμεσα ο οικονομικός έλεγχος»

Αδαμίδης: «Ξεκινά άμεσα ο οικονομικός έλεγχος»

Αισιόδοξος πως όλα θα κυλήσουν ομαλά και μέσα στις επόμενες μέρες θα έχει ολοκληρωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η είσοδος του νέου επενδυτή στην ΠΑΕ ΑΕΚ, εμφανίστηκε ο Σταύρος Αδαμίδης.

{textlink02}

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, εξερχόμενος από τα γραφεία της ΠΑΕ στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, όπου πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση, τόνισε πως οι «κιτρινόμαυροι» είναι σε κρίσιμο σταυροδρόμι έχοντας κάνει έκκληση σε επενδυτές, ωστόσο μέχρι στιγμής το μόνο ουσιαστικό ενδιαφέρον προέρχεται από τον ξένο επενδυτή, τον οποίο εκπροσωπεί ο Γιάννης Βλάχος.

«Ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση μετά από 2,5 ώρες, μία από τις πλέον κρίσιμες στην ιστορία της ΑΕΚ, η οποία βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι. Το τελευταίο διάστημα έχει γίνει έκκληση σε επενδυτές να συνδράμουν. Τις τελευταίες μέρες αρκετοί έχουν δείξει ενδιαφέρον, αλλά το μόνο ουσιαστικό ενδιαφέρον που υπάρχει μέχρι στιγμής, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι «κλειστό», ο κ. Βλάχος εκπροσωπεί έναν επενδυτή, έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Ξεκινούν άμεσα οι διαδικασίες του οικονομικού ελέγχου για την είσοδο νέου επενδυτή, ο οποίος θα εισέλθει με αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου. Είναι οικονομική οντότητα που θα λύσει το οικονομικό πρόβλημα. Οι επενδυτές έχουν δείξει ενδιαφέρον και για το γήπεδο. Βλέπετε πως μόνο με την προοπτική του γηπέδου μπορούν να γίνουν επενδύσεις.

Παράλληλα, μίλησε και για τη συνέχεια: «Πλέον υπάρχει νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο έχει ως μόνη εντολή, εντός 45 ημερών να ολοκληρώσει τις διεργασίες. Δεν μιλάμε μόνο με τον συγκεκριμένο επενδυτή. Όπως θέλει να υποβάλει ενδιαφέρον, καλώς να ορίσει και να το κάνει άμεσα».

Όσον αφορά για τον τρόπο λειτουργίας της ΠΑΕ μέσα στις επόμενες 45 μέρες, απάντησε: «Και ο κ. Νοτιάς θα συνδράμει και ελπίζω και ο κόσμος, να έρθει μαζικά στο γήπεδο στον αγώνα με την Κέρκυρα. Μην ξεχνάμε πως αυτή την στιγμή η ΑΕΚ είναι δεύτερη στη βαθμολογία».

Αναφορικά με την ανωνυμία του υποψήφιου επενδυτή, τόνισε: «Πάρα πολλές εταιρείες ζητούν εχεμύθεια κατά τη διάρκεια συζητήσεων. Μέχρι να επιτευχθεί η συμφωνία δεν γίνεται να πούμε κάτι. Οι τρεις μας (σ.σ. Αδαμίδης, Νοτιάς, Κωνσταντινίδης) γνωρίζουμε το όνομα. Πρόκειται για λύση που ευελπιστούμε πως θα φέρει οικονομική λύση. Δεν έχω λόγο να ανησυχώ και ελπίζω όλα να κυλήσουν ομάδα».



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved