Ο «γύρος του θριάμβου» και η υπόκλιση στον Σαλπιγγίδη!

Ο «γύρος του θριάμβου» και η υπόκλιση στον Σαλπιγγίδη!

Το θαυμαστό έργο του ΠΑΟΚ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και ο εκκωφαντικός τρόπος πρόκρισης στους «32» του Europa League, προκάλεσε ρίγη συγκίνησης και θύελλα ενθουσιασμού στους πολυπληθείς οπαδούς του σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη. Ο Γιώργος Σαχπατζίδης, ασφαλώς και δεν θα μπορούσε να αποτελέσει την εξαίρεση στον κανόνα, σε μια βραδιά once in a lifetime!

Η απόλαυση της ραστώνης των ιστορικών στιγμών το βράδυ της Τετάρτης (30/11) καταγράφηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Μπορεί το σώμα του να βρισκόταν στην Κατερίνη, ωστόσο η ψυχή και το μυαλό του «ταξίδευε» στο Λονδίνο και ενώνονταν με τους 2.000 οπαδούς του «Δικεφάλου του Βορρά», οι οποίοι θαρρείς ότι ζήλεψαν από τους παίκτες του Λάσλο Μπόλονι και έστησαν το δικό τους πάρτι στην εξέδρα, μετατρέποντας σε Τούμπα το σπίτι της Τότεναμ!

Ο Γιώργος Σαχπατζίδης, πανηγύρισε σαν μικρό ΠΑΟΚτσάκι την νίκη επί των «πετεινών» και την πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης. Παρέα με καλούς φίλους, παρακολούθησε το παιχνίδι και έφαγε τα νύχια του από αγωνία, σε ένα από τα μπαράκια που υπάρχουν στο κέντρο της μακεδονικής πόλης.

Το πρόσωπό του έλαμπε μετά το τέλος της σεμνής τελετής, κάτι που είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν όχι μόνο οι θαμώνες του μαγαζιού, αλλά και όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του στον «γύρο του θριάμβου» στον πεζόδρομο της Μεγάλου Αλεξάνδρου και ένιωσαν την ανάγκη να του σφίξουν το χέρι, να τον συγχαρούν.

Μέσα στο… μεθύσι της πρόκρισης, ο Κατερινιώτης επιχειρηματίας δεν παρέλειψε να αποθεώσει το ποδοσφαιρικό μεγαλείο του Δημήτρη Σαλπιγγίδη και να επισημάνει παράλληλα (η αλήθεια είναι όχι με τα πιο ευγενή σχόλια) την ανάγκη οι επικριτές του εντός των τειχών να βάλουν επιτέλους φερμουάρ στο στόμα τους και να σταματήσει μια αρρωστημένη κατάσταση εις βάρος του διεθνούς επιθετικού.

«Τώρα πιστεύω να σταματήσουν όλοι αυτοί που τον βρίζουν. Επιτέλους ας τον αφήσουν ήσυχο. Εκανε τεράστιο παιχνίδι. Μακάρι να είχαμε και άλλους παίκτες στον ΠΑΟΚ με τις ικανότητες και το μεγαλείο του Σαλπιγγίδη…» ήταν το… απόσταγμα των όσων μετέφερε - σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες - ο μέτοχος του ΠΑΟΚ στην παρέα του, με μπόλικα… μπάσα στην ούτως ή άλλως βραχνιασμένη από τους πανηγυρισμούς φωνή του.

Παράλληλα, στάθηκε στα οφέλη της πρόκρισης, όχι μόνο από οικονομικής πλευράς, αλλά και από άποψη πρεστίζ και δημοτικότητας στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική κοινωνία.

«Αυτή η πρόκριση αποτελεί ένα σπουδαίο παράσημο στην στολή του ΠΑΟΚ…», ήταν μία από τις χαρακτηριστικές ατάκες του, χαρακτηρίζοντας ουσιαστικά ως μια… ζωντανή διαφήμιση για τον Δικεφάλο την νικηφόρα «απόδραση» από το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» που θα του ανοίξει πόρτες στο μέλλον.

Οταν ο «γύρος του θριάμβου» στον πεζόδρομο της πόλης είχε πια ολοκληρωθεί, η συνέχεια δόθηκε σε ένα άλλο μπαράκι της Μεγάλου Αλεξάνδρου μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Δεν αποκλείεται μάλιστα μέσα στο… τσακίρ κέφι να έπεσαν και οι σχετικές παραγγελίες στο dj. «Φέρτε να πιω να ξημερωθώ…» ή ακόμη και το πιο ιδιαίτερο κομμάτι, «μαγκιά μου που είμαι ΠΑΟΚτσής...».

 



Η «απάντηση» της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η «απάντηση» της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Super League: Πρωτάθλημα… μέσης ταχύτητας
Super League: Πρωτάθλημα… μέσης ταχύτητας
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΠΑΟΚ - Μπριζ, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός και Στέφανο Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΠΑΟΚ - Μπριζ, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός και Στέφανο Τσιτσιπά
Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved