«Μπορούμε την ανατροπή»

«Μπορούμε την ανατροπή»

Το γκολ του Σωτήρη Νίνη στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αναδείχτηκε το καλύτερο της 21ης αγωνιστικής και κατά τη βράβευσή του τόνισε πως ο Παναθηναϊκός μπορεί την ανατροπή για τον τίτλο.

Αρχικά ο 21χρονος μεσοεπιθετικός τόνισε για το γκολ στην Τούμπα: «Το πιο σημαντικό είναι που πήραμε την νίκη, κόντρα σε μία πολύ δυνατή ομάδα και μέσα σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Είναι θετικό όταν μπορείς να σκοράρεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και από στημένες φάσεις, αλλά το γκολ είναι πάντα γκολ, είτε μπει με φάουλ, είτε με τα πόδια, είτε με το κεφάλι, το ίδιο μετράει».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, υπογράμμισε: «Η ψυχολογία είναι πάρα πολύ καλή στην ομάδα, μετά την νίκη επί της ΑΕΚ στο Κύπελλο και επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ολα τα παιδιά είναι πολύ καλά και πάμε στο κυριακάτικο ντέρμπι με την καλύτερη ψυχολογία που θα μπορούσαμε να έχουμε αυτή την στιγμή. Ο,τι δεν έχει τελειώσει μαθηματικά το κυνηγάμε, οπότε το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει για εμάς ακόμα και θα προσπαθήσουμε για την ανατροπή».

Για το αν υπάρχει ένα έξτρα κίνητρο για νίκη την Κυριακή, μετά τον αποκλεισμό του Κυπέλλου, σχολίασε: «Είναι ένα έξτρα κίνητρο αυτό, αλλά το πιο σημαντικό είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για το πρωτάθλημα και όλα τα υπόλοιπα ας τα αφήσουμε στην άκρη».

Για το τι παίζει ρόλο σε αυτά τα ντέρμπι, ο Νίνης σημείωσε: «Τα ντέρμπι είναι πάντα ντέρμπι. Μπορεί να έχεις κάνει 10 νίκες και να πας σε ένα ντέρμπι και να βρεθείς στην χειρότερη σου βραδιά. Το πιο σημαντικό είναι να έχεις ψυχολογία, να μπεις δυνατά από την αρχή στο παιχνίδι και με την βοήθεια και του κόσμου που θα έχουμε στο πλευρό μας, ας ελπίσουμε να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ο κόσμος σίγουρα μας δίνει ώθηση, μας έχει λείψει τόσο καιρό, όταν παίζαμε κεκλεισμένων των θυρών, αλλά πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει σε αυτό το παιχνίδι που είναι δύσκολο και να σταθεί στο πλευρό μας».

Για το ποιό είναι το μυστικό της αλλαγής της εμφάνισης του στα τελευταία παιχνίδια: «Το γεγονός ότι πατάω περισσότερο περιοχή, έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση. Είναι θετικό όταν έχεις και την υγεία σου, να μπορείς να το αποδεικνύεις κάθε φορά».

Αναφερόμενος στην νέα γενιά της Εθνικής, υποστήριξε: «Είναι πολύ θετικό να παίζουν πολλά νέα παιδιά όπως ο Φετφατζίδης, ο Τζαβέλλας που είναι καινούριος, ο Παπασταθόπουλος, που έπαιζε και στο παρελθόν, αλλά είναι νέο παιδί. Πιστεύω ότι, κακά τα ψέματα, η Εθνική θα αποτελείται από νέους παίκτες, καθώς οι πιο μεγάλοι σε ηλικία, είτε θέλουν είτε δεν θέλουν, κάποια στιγμή θα σταματήσουν.

Είναι καλό που από τόσο νωρίς δίνονται ευκαιρίες σε νέα παιδιά. Δεν έχουμε πάρει βέβαια ακόμα την σκυτάλη, γιατί μας βοηθάνε ακόμα οι παλιοί. Είναι τεράστια εμπειρία για τον καθένα μας να έχουμε δίπλα μας αυτούς τους μεγάλους ποδοσφαιριστές που έχουν σηκώσει Ευρωπαϊκό και είναι θετικό να παίζουμε μαζί τους ακόμα και σε φιλικά παιχνίδια».

Τέλος, για τον Ρεχάγκελ είπε: «Ηταν συγκινητική στιγμή που βραβεύτηκε χθες. Οτι και να πεις γι` αυτόν τον άνθρωπο είναι λίγο, καθώς έφτασε εκεί που έφτασε την Ελλάδα, στο υψηλότερο βάθρο της Ευρώπης. Πραγματικά, τον ευχαριστεί ο καθένας μας για όσα έχει προσφέρει».

Για το γκολ του Νίνη, ο Βασίλης Κωνσταντίνου τόνισε: «Δεν νομίζω ότι μπορεί να κάνει τίποτα εκεί ο τερματοφύλακας, αλλά πέρα από αυτό είναι και η αυτοπεποίθηση που έχει ένας ποδοσφαιριστής για να χτυπήσει τέτοιο φάουλ. Αυτά όμως τα χτυπήματα, ο Σωτήρης τα έχει δουλέψει, επειδή τον παρακολουθούμε από πιτσιρίκο στην ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός έχει επενδύσει πολλά πάνω στην πορεία του ποδοσφαιριστή, αλλά και της ομάδας. Νομίζω ότι είναι ευτύχημα για τον Παναθηναϊκό, από τότε που ξεκίνησε ο Σωτήρης και κάθε χρόνο γίνεται και καλύτερος, με την παρουσία του μέσα στα γήπεδα αλλά και έξω από αυτά και είναι τιμή για τον Παναθηναϊκό που έχει στις τάξεις του έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή».



Πινγκ Πονγκ: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα της Τ.Ε. ΕΦΟΕπΑ στην Πάτρα
Πινγκ Πονγκ: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα της Τ.Ε. ΕΦΟΕπΑ στην Πάτρα
Αθλητισμός: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των ερασιτεχνικών σωματείων στο νέο περιβάλλον του e-kouros
Αθλητισμός: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των ερασιτεχνικών σωματείων στο νέο περιβάλλον του e-kouros
Ιππασία: Ο Τουλούπης στον Τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου!
Ιππασία: Ο Τουλούπης στον Τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου!
Γουέστ Χαμ: Θέλει «βόμβα» με Μουρίνιο
Γουέστ Χαμ: Θέλει «βόμβα» με Μουρίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved