Γεωργιάδης: «Με τον καιρό θα καταλάβουμε τι έχουμε καταφέρει»

Γεωργιάδης: «Με τον καιρό θα καταλάβουμε τι έχουμε καταφέρει»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Γιώργος Γεωργιάδης μετά την επική πρόκριση του ΠΑΟΚ μέσα στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», παρά το γεγονός πως σύμφωνα με τον ίδιο, αυτός και οι συμπαίκτες του δεν έχουν ακόμα συνειδητοποιήσει το μέγεθος της επιτυχίας τους.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός που… σέρβιρε τα δύο γκολ του «Δικέφαλου» κόντρα στον Τότεναμ, φιλοξενήθηκε στον αέρα του «NovaΣΠΟΡ FM 94,6», όπου αναφέρθηκε στην ιστορική νίκη επί των «πετεινών», στους προσωπικούς του στόχους, αλλά και στα δύο πρόσωπα που παρουσιάζει φέτος η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει συμβουλές στα νέα παιδιά.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Γεωργιάδης:

«Πιστεύω ότι θα το καταλάβουμε με τον καιρό τι έχουμε καταφέρει. Δεν μπορούμε ακόμα να χαρούμε ίσως δεν ξέρουμε ακόμα τι έχουμε πετύχει. Είχαμε ένα πλάνο από την αρχή. Είπαμε να κρατήσουμε το μηδέν και να ρισκάρουμε στο τέλος με κάποιους επιθετικούς.. Αλλά ήμασταν τυχεροί που στις πρώτες δύο φάσεις βάλαμε και τα δύο γκολ. Μας στοίχησε πολύ η αποβολή καθώς μέχρι τότε δεν δεχτήκαμε ούτε μια επίθεση, σοβαρή. Με το 0-1 ανέβηκε η ψυχολογία μας. Όταν βάζεις ένα γκολ τα πόδια σου παίρνουν φωτιά. Δεν είναι σωστό να κλειστούμε γιατί ξέραμε πως αν το κάναμε θα δεχόμασταν γρήγορα γκολ», τόνισε αρχικά ο Γεωργιάδης, για να συμπληρώσει:

«Στο δεύτερο θέλαμε μόνο να αμυνθούμε. Είναι δύσκολο να μένεις με παίκτη λιγότερο και σε μια ομάδα όπως η Τότεναμ, η οποία έχει γρήγορο ρυθμό. Μείναμε πίσω και το αποτέλεσμα μας δικαίωσε».

Ο πρώην μέσος του Πανσερραϊκού, κλήθηκε να δώσει συμβουλές σε νέα παιδιά που παίζουν ποδόσφαιρο: «Θέλω να τους πω να πιστεύουν στον εαυτό τους. Να κοιτάζουν τον αντίπαλο στα μάτια όποιος και αν είναι. Και εμείς εχθές κάναμε πλάκα μεταξύ μας αλλά όταν μπήκαμε στο γήπεδο, όλα τελειώσαν».

Για τον κόσμο, σχολίασε: «Ήταν απίστευτος ο κόσμος που μας ακολούθησε. Πραγματικά κάνανε το γήπεδο Τούμπα. Τα παιδιά που δεν είχαν ανάσες πήραν βοήθεια από τον κόσμο».

Για τη διαφορετική εικόνα που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα, τόνισε: «Δεν μπορώ να δώσω εξήγηση. Μπαίνουμε σε όλα τα παιχνίδια να πάρουμε νίκη. Είμαστε αυτοί που πρέπει να παίξουμε μπάλα. Δημιουργούμε προβλήματα όταν βρίσκουμε χώρο. Πρέπει όμως να δουλέψουμε και πάνω στις κλειστές άμυνες. Τα πρωταθλήματα και τους τίτλους τους δίνουν τα παιχνίδια με τις μικρές ομάδες».

Για τα νέα παιδιά που παίζουν στην Ελλάδα, υπογράμμισε: «Είναι ευχάριστο να υπάρχουν Έλληνες παίκτες αν και φτάσαμε εδώ για να γίνουν αυτά όλα. Αν υπήρχαν χρήματα μπορεί κάποια παιδιά να μην είχαν ευκαιρίες. Με την κρίση παίρνουν ευκαιρίες και βλέπουμε στο ότι υπάρχουν καλοί και ταλαντούχοι.

Τέλος μίλησε και για τις προσωπικές του φιλοδοξίες και το ξεκίνημα στον ΠΑΟΚ: «Δεν έχω κανένα παράπονο. Ξέρω πως για να καθιερωθείς σε μια ομάδα πρέπει να πολεμήσεις και αυτό κάνω. Είμαι ευχαριστημένος από τις εμφανίσεις μου, όμως θέλω και να πετύχω κάποιο γκολ. Θα βοηθήσει και εμένα και την ομάδα μου».



ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved