«3500 εισιτήρια στο Μάντσεστερ»

«3500 εισιτήρια στο Μάντσεστερ»

Ο Γιώργος Ελευθερούδης, με  συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΡΗΣ FM, μίλησε για όλες τις λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με τα δύο κρίσιμα παιχνίδια των «κιτρίνων» σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο εμπορικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, στην αρχική του τοποθέτηση για τα εισιτήρια με την Μάντσεστερ Σίτι τόνισε: «Η ΠΑΕ Άρης δεν έχει ούτε ένα εισιτήριο αυτή τη στιγμή. Έχουν τελειώσει όλα. Η Λέσχη εξασφάλισε κάποια, ωστόσο. Από όσο γνωρίζω, ένας διψήφιος αριθμός εισιτηρίων  έχει μείνει στον SUPER 3».

Για τον τρόπο λειτουργίας της ΠΑΕ στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις αλλά και την εμπειρία που έχει αποκτήσει από αυτά πρόσθεσε: «Ήταν πολύ δύσκολο όλο αυτό, από θέμα οργάνωσης και οι απαιτήσεις είναι τεράστιες. Αυτή τη στιγμή, καλύπτονται κάποιες διαφημίσεις μέσα στο γήπεδο, γιατί την εποπτεία την έχει η UEFA και δεν επιτρέπει τις διαφημίσεις. Είναι δύσκολο για εμάς, γενικά, γιατί το γήπεδο πρέπει να είναι έτοιμο σε δύο ημέρες, μετά από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και ξεκινήσαμε από σήμερα τις εργασίες μας, αλλά πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά»

Αναφορικά με τα εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγών του Άρη στο Μάντσεστερ είχε να πει: «Έχουμε παραλάβει ήδη τα εισιτήρια. Θα βγει ανακοίνωση τη Δευτέρα για τη διανομή. Η ΠΑΕ Άρης εξασφάλισε το μέγιστο δυνατό αριθμό. Πήραμε 2500 χιλιάδες εισιτήρια, μπορούμε να πάρουμε άλλα 1000. Για όσους φίλους της ομάδας μένουν στο εξωτερικό, θα υπάρχει μέριμνα να διατίθενται από το ξενοδοχείο όπου θα διαμείνει η ομάδα στην Αγγλία.

Το σημαντικό είναι ότι θα ακολουθήσει περισσότερος κόσμος στην Αγγλία από ότι στο παιχνίδι με την Ατλέτικο. Αν σκεφτούμε τις 3500 κόσμου συν κάποιες προσκλήσεις, στο Μάντσεστερ θα βρεθεί πάνω από 3.800 κόσμου. Εμείς έχουμε συμφωνήσει, μάλιστα, να πάρουμε και το πάνω μέρος της κερκίδας» ενώ αναφορικά με τις προσφορές που κάνει η ΠΕ ενόψει της ευρωπαϊκής αναμέτρησης πρόσθεσε: «Υπάρχουν προσφορές στις μπλούζες με τη Σίτι και η ΠΑΕ Άρης θα δωρίσει σε δύο άτομα το ταξίδι στο Μάντσεστερ, σε όσους κάνουν αγορές αξίας πάνω από 80 ευρώ. Ακόμη, αυτοί που θα αγοράσουν την επίσημη φανέλα, θα μπορούν να διεκδικήσουν 4 προσκλήσεις για το ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι. Θέλουμε, επίσης, να πάρουμε 2 άτομα από τη Λέσχη με το τσάρτερ της ομάδας, αλλά θα βγει ανακοίνωση από τη Λέσχη.

Είναι, πάντως, η πρώτη φορά που έχει γίνει τόσο καλή οργάνωση για έναν αγώνα και οι πωλήσεις πηγαίνουν καλύτερα από όσο θα περιμέναμε. Οι εμπειρίες που αποκομίσαμε ήταν τεράστιες, γιατί αυτές οι απαιτήσεις ήταν επιπέδου Champions League. Τα πήγαμε πολύ καλά αν και ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εμάς. Η ΠΑΕ Άρης τα πήγε περίφημα. Ήταν, βέβαια, δύσκολο στην αρχή, αν σκεφτούμε ότι έχουμε δύσκολο γήπεδο, χωρίς πάρκινγκ και κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Μάλιστα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους κατοίκους της περιοχής, γιατί για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, έχουν γίνει αλλαγές στις θέσεις πάρκινγκ».

Ερωτηθείς για τα εισιτήρια την ερχόμενης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό (12/02) υπογράμμισε: «Πηγαίνουν πολύ καλά τα εισιτήρια και αυτού του αγώνα. Ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα. Τώρα, βλέπουμε μπροστά μας μόνο το ματς με τον Ολυμπιακό και αυτό της Σίτι, μόνο στο οργανωτικό κομμάτι. Μακάρι να έχει κόσμο το γήπεδο, να πάνε όλα καλά, για  να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία» ενώ για το εν λόγω παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής συμπλήρωσε: «Αυτό που μπορεί να πει ο Άρης είναι ότι θα επαναληφθεί αυτό που έγινε στο ματς με  τον ΠΑΟΚ, η άριστη δηλαδή συμπεριφορά του κόσμου και η άριστη φιλοξενία της ΠΑΕ. Είμαστε ομάδα που παίρνει άριστα. Είναι σημαντικό ότι αυτή τη βδομάδα θα έχουμε και φιλοξενούμενους από το εξωτερικό., καθώς έρχονται 17 ομάδες από το εξωτερικό για το ματς με τη Σίτι. Από  την πλευρά μας, στο Μάντσεστερ θα βρεθούν οι ιδιοκτήτες της Herbalife. Επομένως, μετά από όλα αυτά, μιλάμε για μία πρωτόγνωρη κατάσταση και μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη, να εδραιωθεί στο εξωτερικό».



Παναθηναϊκός AKTOR: "Πληγώθηκε" από τα λάθη του και από τους διαιτητές και break η Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: "Πληγώθηκε" από τα λάθη του και από τους διαιτητές και break η Μακάμπι
Χαμός στο NBA: Ο αδερφός του Γιόκιτς έριξε μπουνιά σε θεατή στο Νάγκετς – Λέικερς (video)
Χαμός στο NBA: Ο αδερφός του Γιόκιτς έριξε μπουνιά σε θεατή στο Νάγκετς – Λέικερς (video)
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Προπονήθηκαν Γκατσίνοβιτς, Στάνκοβιτς, πριν το ντέρμπι κορυφής στη Super League
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Προπονήθηκαν Γκατσίνοβιτς, Στάνκοβιτς, πριν το ντέρμπι κορυφής στη Super League
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved