«Ο Σύλλογος έχει ταχθεί να προσφέρει στην ομάδα»

«Ο Σύλλογος έχει ταχθεί να προσφέρει στην ομάδα»

Ο Σύλλογος Μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ έχει ταχθεί στο να δίνει μια χείρα βοηθείας στην ομάδα, σύμφωνα με τον Ανδρέα Μανουσάκη.

{textlink02}

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Μετόχων σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό του Ηρακλείου «Κρήτη Σπορ Fm» αναφέρθηκε στην συνέλευση του Συλλόγου το βράδυ της Τετάρτης (30/11), υποστηρίζοντας πως οι φίλαθλοι των «ασπρόμαυρων» προβληματίζονται για την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ, ενώ τόνισε πως η διοίκηση της ομάδας υστερεί στο οργανωτικό κομμάτι.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μανουσάκης μίλησε για:

Τη συνέλευση του Συλλόγου Μετόχου της ΠΑΕ ΟΦΗ το βράδυ της Τετάρτης (30/11): «Μας έχει γίνει συνήθεια να έχουμε συσκέψεις προβληματισμού και συναντήσεις γύρω από τα οικονομικά προβλήματα που έχει η ομάδα και το πως μπορούμε να βοηθήσουμε για να δούμε λίγο φως στα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν.

Έγινε μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση. Ήταν ένα ανοιχτό συμβούλιο, σε ένα σύλλογο που έχει ταχθεί στο να δίνει μια χείρα βοηθείας στην ομάδα. Σίγουρα ο κόσμος προβληματίζεται για το οικονομικό και το πώς μπορεί να βοηθήσει και στη συνέλευση ενημερώθηκε για το πώς είναι η κατάσταση στο οικονομικό αυτή την στιγμή στην ομάδα».

Τους προβληματισμούς που συζητήθηκαν στη συνέλευση του Συλλόγου: «Ο Σύλλογος έχει ταχθεί στο να προσφέρει στην ομάδα. Είτε μετέχουν κάποια μέλη στο συμβούλιο είτε όχι οι προβληματισμοί μας είναι οι ίδιοι. Συζητήθηκαν πάρα πολλά θέματα και ένα άλλο κομμάτι πέρα από το οικονομικό είναι το οργανωτικό που νοσεί. Μια καλή οργάνωση μπορεί να σου προσφέρει και οικονομικά οφέλη.

Ακόμα και την εποχή που ο ΟΦΗ δεν είχε οικονομικό πρόβλημα υστερούσε στο επικοινωνιακό και οργανωτικό κομμάτι. Και τώρα σε αυτή την περίοδο ο κόσμος ήρθε κοντά στην ομάδα έδειξε την αγάπη του αλλά υπάρχουν κενά. Έχουν γίνει λάθη που θα πρέπει να διορθωθούν έτσι ώστε ο κόσμος να έρθει ακόμη πιο κοντά στην ομάδα.

Αυτό είναι ένα κομμάτι που μας στεναχωρεί, υποσχεθήκαμε ότι θα υπάρχει ενημέρωση και διαφάνεια. Δεν κοιτάξαμε προσωπικά το ποσό που έβαλε ο καθένας. Η ΠΑΕ ΟΦΗ θα θέλαμε να είναι πιο κοντά στον κόσμο αλλά δυστυχώς δεν το καταφέραμε. Θα ήταν καλό μια συνάντηση με τα μέλη της ΠΑΕ παρόντες για να μάθει ο κόσμος όλη την αλήθεια και τις σκέψεις τους για τα οικονομικά «αγκάθια» που υπάρχουν.

Το κομμάτι διαχείρισης της ομάδας είναι ένα δύσκολο κομμάτι. Πέρα από τους προβληματισμούς. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει ακόμη μια συνάντηση πάνω σε αυτό το πλαίσιο. Δεν μπορούμε να βλέπουμε με αισιοδοξία το μέλλον γιατί τα πράγματα είναι δύσκολα. Προσπαθούμε όσο μπορούμε να δώσουμε μια ώθηση στην ομάδα».

Το θέμα που θα συζητηθεί στην επόμενη συνέλευση του Συλλόγου Μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ: «Στην επόμενη συνάντηση που θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα θα προσπαθήσουμε να έρθουνε όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη της οικογένειας του ΟΦΗ. Μην ξεχνάμε ότι πριν από την αδειοδότηση υπάρχει η γενική συνέλευση στα τέλη Δεκεμβρίου και αυτό το θέμα θα μας απασχολήσει στην επόμενη συνάντηση για να δούμε ποιοι άνθρωποι και πόσοι μπορούν να βοηθήσουν».

Την παραίτησή του από το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΦΗ: «Προσωπικά υπέβαλα την παραίτηση μου γιατί αντιληφθήκαμε και εγώ και τα άλλα δύο μέλη που παραιτηθήκαμε ότι δεν μπορούμε να σηκώσουμε αυτό το βάρος, δεν μπορούσαμε να προσφέρουμε κάτι άλλο. Το να είσαι στην διοίκηση μιας ομάδας όπως ο ΟΦΗ χρειάζεται και υπευθυνότητα. Χρειάζεται να γίνουν κάποια πράγματα που έχουν δύο όψεις. Κάποιοι φοβούνται την λύση του πρωτοδικείου, υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν έχουν εξήγηση. Μετά τον αγώνα με την Τρίπολη πιστεύω ότι θα υπάρξουν διοικητικές εξελίξεις γιατί δεν μπορεί να λειτουργήσει η διοίκηση με 5 και 6 άτομα».

Το θέμα με τους τέως μεγαλομετόχους της ομάδας και το αν υπάρχει καταρχήν συμφωνία μαζί τους: «Υπάρχει μια καταρχήν συμφωνία, αλλά αυτό που εμείς επιθυμούμε και μιλάω σαν πρόεδρος του Συλλόγου Μετόχων ήταν να υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή σε αυτή την απόφαση. Θα ήταν ευχής έργον να έχει και άλλους ανθρώπους στην διοίκηση η ΠΑΕ ΟΦΗ για να πάρουν μια συνολική απόφαση.

Νομίζω ότι αυτό που πρέπει να γίνει σε πρώτη φάση να υπάρξει υπευθυνότητα απ’ όλους και εύχομαι να βρεθεί μια όσο το δυνατόν καλύτερη λύση για την ομάδα. Το πρόβλημα μας δεν είναι μόνο η υπόθεση Βατσινά. Είναι σημαντική υπόθεση αλλά δεν μπορώ να καταλογίσω σε κάποιον ότι έκανε μια κακή συμφωνία. Δεν μπορούμε να επικεντρωνόμαστε σε αυτό. Ο κ. Βατσινάς θα μπορούσε να είχε βοηθήσει την ομάδα αλλά δεν το έκανε ούτε όταν ήταν στην διοίκηση, την οδήγησε στην Β΄ Εθνική με πολλά χρέη και δεν ελπίζω ότι θα δώσει χείρα βοηθείας στον ΟΦΗ.

Πρέπει όμως να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της ομάδας υπολογίζοντας και την περίπτωση Βατσινά. Υπάρχει ένας καταιγισμός προβλημάτων γιατί καμιά φορά πρέπει να τα προβλέπουμε τα προβλήματα και όχι να ασχολούμαστε με αυτά όταν εντοπιστούν. Υπάρχουν πολλές καταστάσεις που έρχονται η μια πίσω από την άλλη».



Γιαννακόπουλος: Mην υπάρξουν αντιδράσεις για τη διαιτησία - Δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50
Γιαννακόπουλος: Mην υπάρξουν αντιδράσεις για τη διαιτησία - Δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Αλλαγή έδρας για τα ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR και με περισσότερους φιλάθλους
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Αλλαγή έδρας για τα ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR και με περισσότερους φιλάθλους
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τη σημερινή μάχη του Παναθηναϊκού στη Euroleague
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τη σημερινή μάχη του Παναθηναϊκού στη Euroleague
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved