Χακόμπο: «Δεν μετανιώνω που ήρθα στον Αστέρα Τρίπολης»

Χακόμπο: «Δεν μετανιώνω που ήρθα στον Αστέρα Τρίπολης»

Ο Σανθ Χακόμπο είχε βρεθεί πριν δύο χρόνια κοντά στον Ολυμπιακό, ωστόσο ο ίδιος τονίζει πως δεν μετανιώνει και δηλώνει χαρούμενος στον Αστέρα Τρίπολης.

{textlink02}

Μιλώντας στην αθλητική εφημερίδα «Goal», ο Σανθ Χακόμπο αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον που υπήρχε από τον Ολυμπιακό πριν από δύο χρόνια: «Υπήρξε η πιθανότητα να πάρω μεταγραφή στη Σέλτικ. Ο πρόεδρος της Βαγιαδολίδ δεν αποδέχθηκε την πρόταση που του έκαναν. Τότε, ο ατζέντης μου μετέφερε πως ο Ολυμπιακός ρώτησε για μένα. Και ο Όσκαρ μου τηλεφώνησε λέγοντάς μου πως ακούγεται το όνομά μου. Η υπόθεση έμεινε εκεί.

Δεν μετανιώνω. Είμαι χαρούμενος στον Αστέρα. Όταν ήρθα ήμουν προετοιμασμένος και μου άρεσε η πρόκληση. Έχω παίξει στην Πριμέρα Ντιβισιόν, ξέρω πως λειτουργούν τα πράγματα εκεί. Ήθελα να μάθω τι συμβαίνει κι αλλού, να ζήσω νέες εμπειρίες και με γοήτευσε η περίπτωση του Αστέρα.

Μια ομάδα όπου τα πράγματα δεν είναι εύκολα, που παλεύει για να παραμείνει στην κατηγορία. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει μόνο η νίκη., Είπα πως ερχόμενος εδώ θα προσπαθήσω να γίνω καλύτερος, να βοηθήσω και τους υπόλοιπους να πετύχουμε το στόχο μας».

Στη συνέχεια, ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι αλλάζει συνεχώς εμφανίσεις: «Δεν είναι για γούρι ή γιατί είμαι προληπτικός. Μου αρέσει να αλλάζω εμφανίσεις, το κάνω από όταν ήμουν μικρός και έπαιζα στη Βαγιαδολίδ. Είναι μια από τις μανίες που έχω. Στα πρώτα ματς φοράω τις κλασικές και έπειτα αλλάζω. Είτε φανέλα, είτε σορτσάκι, κάλτσες...

Ήμουν 16-17 χρόνων όταν ήμασταν μαζί με τον Αλμπάνο Μπιτσάρι στη Βαγιαδολίδ και πολλά από όσα έκανε εκείνος, τα κάνω και εγώ. Ένα από όσα μου άρεσαν ήταν η αλλαγή εμφανίσεων. Έχω οκτώ ή εννιά διαφορετικές.

Προκάλεσε έκπληξη στον υπεύθυνο ρουχισμού της ομάδας, γιατί αρχικά μου είχαν δώσει τα συνηθισμένα χρώματα, ενώ μετά ζήτησα έναν κατάλογο της εταιρίας που μας παρέχει τις εμφανίσεις για να δω τι επιλογές υπάρχουν και τώρα έχω λευκή, μαύρη, μπλε, πορτοκαλί, κίτρινη, φωσφορίζουσα κίτιρνη, μοβ, ροζ.

Δεν είμαι τόσο περίεργος όσο άλλοι τερματοφύλακες που τις φτιάχνουν μόνοι τους. Δεν θα με δείτε, πάντως, με 30 διαφορετικές εμφανίσεις. Εδώ έχω τη μεγαλύτερη ποικιλία από τους υπόλοιπους συλλόγους που έχω παίξει».

Παράλληλα, μίλησε και για τα τατουάζ που έχει, τονίζοντας πως το επόμενο θα έχει ελληνικά στοιχεία: «Το πρώτο το «χτύπησα» όταν ήμουν 13-14 χρόνων και το τελευταίο κοντά εδώ και ένα χρόνο. Ονόματα ή σχέδια, το καθένα έχει τη δική του ιστορία. Μου αρέσει να κάνω τατουάζ όταν ταξιδεύω. Για παράδειγμα, όταν βρέθηκα στην Ιαπωνία έκανα μια γκέισα ή όταν πήγα στο Μεξικό έκανα ένα τατουάζ σχετικό. Το επόμενο σίγουρα θα είναι στην Ελλάδα. Δεν ξέρω ακόμη τι, όμως...»



Άστον Βίλα: "Θέλετε να ποντάρετε εναντίον μας;"
Άστον Βίλα: "Θέλετε να ποντάρετε εναντίον μας;"
ΔΕΑΒ: Χρηματικά πρόστιμα σε ΠΑΟΚ και Αλμέιδα
ΔΕΑΒ: Χρηματικά πρόστιμα σε ΠΑΟΚ και Αλμέιδα
Το πανηγύρισε με Γιάννη και Θανάση ο Κώστας Αντετοκούνμπο!
Το πανηγύρισε με Γιάννη και Θανάση ο Κώστας Αντετοκούνμπο!
ΑΕΚ: Πληρώθηκαν κι επιστρέφουν στις προπονήσεις
ΑΕΚ: Πληρώθηκαν κι επιστρέφουν στις προπονήσεις
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved