Ψάχνοντας τη νίκη… βάλσαμο ο Ολυμπιακός

Ψάχνοντας τη νίκη… βάλσαμο ο Ολυμπιακός

Όσο και αν φαντάζει με ουτοπία τα τελευταία χρόνια, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη νεοφώτιστη Δόξα Δράμας με την πλάτη στον τοίχο για την εξ αναβολής αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής της Super League.

Μία πλάτη που κουβαλά εκτός από την κούραση λόγω των συνεχών αγωνιστικών υποχρεώσεων και ένα -5 από την κορυφή και τον αιώνιο αντίπαλο Παναθηναϊκό (ελέω του κρύου ντουζ στην Τρίπολη που ακολούθησε του διπλού επί της Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ»), με αποτέλεσμα το κλίμα στο «στρατόπεδο» των πρωταθλητών να μην είναι και το καλύτερο δυνατό.

Ο Μαρινάκης έτσι ανέλαβε για μία ακόμα φορά να… παίξει μπάλα επιστρατεύοντας μια παλιά και… δοκιμασμένη καραβάνα που ακούει στο όνομα Σάββας Θεοδωρίδης! Ο νέος μάλιστα αντιπρόεδρος των «ερυθρόλευκων» έπιασε αμέσως δουλειά δίνοντας το «παρών» στην τελευταία προπόνηση της ομάδας. Από αυτήν ωστόσο δεν έλειψαν τα απρόοπτα αφού ο Φουστέρ είχε ραντεβού με την ατυχία και όχι μόνο δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, αλλά η θλάση που υπέστη τον έβγαλε νοκ άουτ και για την κρίσιμη αναμέτρηση με την Άρσεναλ (6/12) στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Αντιθέτως τα καλά μαντάτα ήρθαν από το μέτωπο Ιμπαγάσα αφού ο Αργεντινός έβγαλε όλο το κανονικό πρόγραμμα χωρίς να αισθανθεί την παραμικρή ενόχληση και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος πρόσθεσε το πολύτιμο εργαλείο στη φαρέτρα του. Εκτός έμειναν επίσης και οι τραυματίες Γέστε, Μέλμπεργκ, Μακούν και Φέισα.

Αναλυτικά οι 18 «εκλεκτοί» του Ισπανού τεχνικού o ο οποίος αναμένεται να προχωρήσει σε... φρεσκάρισμα της ενδεκάδας: Κοστάνσο, Μέγιερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Ζαραδούκας, Μαρκάνο, Χολέβας, Μοδέστο, Αμπντούν, Ποτουρίδης, Χαβίτο, Μόνχε, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδης, Τζεμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.

Από την άλλη πλευρά η Δόξα Δράμας ταξίδεψε στην Αθήνα χωρίς άγχος, παρά την ήττα στην αναμέτρηση των… έξι βαθμών κόντρα στον Λεβαδειακό, ευελπιστώντας να σπάσει την ιδιαίτερα δυσμενή παράδοση που την θέλει να έχει αποσπάσει μόλις δύο βαθμούς σε 20 αναμετρήσεις (για την κορυφαία κατηγορία) στην έδρα των Πειραιωτών!

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης κατέστρωσε τα (αμυντικά) πλάνα του χωρίς τους… ερυθρόλευκους Βάντερσον και Λεάντρο για τους οποίους υπάρχει συμφωνία με τον Ολυμπιακό  - από τον οποίο έφθασαν το καλοκαίρι στη Δράμα ως δανεικοί - να μην αγωνιστούν στα μεταξύ τους ματς, αλλά και τους Ψυχογιό, Κάσιο.

Η αποστολή της Δόξας Δράμας που έφθασε την Τρίτη στην πρωτεύουσα και πραγματοποίησε την τελευταία προπόνηση ενόψει της αναμέτρησης του Φαλήρου στο γήπεδο του Κεραυνού Γλυφάδας, στο Ελληνικό, απαρτίζεται από τους: Σέρεμετ, Ρόκα, Αραβίδη, Στεργιανό, Κανακούδη, Βέρτζο, Μπριλάκη, Κάπελ, Τριποτσέρη, Λίμα Σάντος, Ρούτση, Αμπουμπακάρι, Έρος, Πιτσόκο, Σοϊλέδη, Τοπούζη, Αγγελούδη και Κατσικογιάννη.

jytj



Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου κόντρα στην Μπαρτσελόνα - Ταξίδεψε στην Ισπανία ο Ουόκαπ
Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου κόντρα στην Μπαρτσελόνα - Ταξίδεψε στην Ισπανία ο Ουόκαπ
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved