Θεοδωρίδης: «Ποιος είναι ο Τσάκας;»

Θεοδωρίδης: «Ποιος είναι ο Τσάκας;»

Άμεση απάντηση έδωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης στα όσα είπε ο Βλάσης Τσάκας και με δηλώσεις του τόνισε πως θα πρέπει να τα βρει ο Έλληνας μάνατζερ με τον Παναθηναϊκό και μετά… θα τα πούνε. «Δεν υπάρχει περίπτωση να αδικήσει κανείς τον Ολυμπιακό. Τελεία και παύλα», υπογράμμισε επίσης ο εκ των αντιπροέδρων των «ερυθρόλευκων».

{textlink02}

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra και αναφέρθηκε αρχικά στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι ποτέ δεν έφυγε από το σύλλογο και παραμένει πιστός στρατιώτης των Πειραιωτών. Ο εκ των αντιπροέδρων της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ μίλησε για το νέο του ρόλο, για τα όσα είπε για αυτόν ο Βλάσης Τσάκας και για το πώς περιμένει να λειτουργήσουν διαιτησία και θεσμικά όργανα από εδώ και στο εξής.

«Εγώ δεν έχω φύγει ποτέ από τον Ολυμπιακό. Από τότε που γεννήθηκα είμαι πιστός στρατιώτης του Ολυμπιακού κι έτσι μπαίνω πάλι στην ομάδα. Ευχαριστώ πολύ τον κ. Μαρινάκη που μου ανέθεσε αυτά τα πόστα που είναι πολύ σοβαρά για τον Ολυμπιακό σε μια περίοδο όχι τόσο ευχάριστη. Ελπίζω να τα κάνουμε όλα ευχάριστα και ευχαριστώ τον κόσμο του Ολυμπιακού για την υποδοχή που μου έκανε σήμερα», είπε αρχικά ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Όσο για το τι θα κάνει από εδώ και πέρα στους «ερυθρόλευκους», σχολίασε: «Πρέπει να πάω κάτω, να δω τα πράγματα πως είναι και να είστε βέβαιοι πως θα διορθωθούν τα πάντα. Θεωρώ τον προπονητή μας άριστο, ο κ. Βαλβέρδε είναι εξαιρετικός. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες που ακόμα δεν έχουν αποδώσει στο μάξιμουμ αλλά αυτό θα γίνει. Με σοβαρότητα, χωρίς δηλώσεις, όπως κι εγώ θα σταματήσω από σήμερα τις δηλώσεις, θα δώσουμε απαντήσεις στο γήπεδο».

Για το αν ο Ολυμπιακός έχει πρόβλημα στα θεσμικά όργανα, ανέφερε: «Θα το δούμε στην πορεία. Θεωρώ πως δεν υπάρχει πρόβλημα. Ο κ. Μώραλης είναι άριστος σε αυτή τη θέση. βλέπω όμως να γίνονται διάφορα πράγματα. Είχα πει πριν τρεις μήνες πως βλέπω πονηρές διαιτησίες. Πρέπει να αναλύουμε τα πάντα, να έχουμε αποδεικτικά στοιχεία. Πως είναι δυνατόν για παράδειγμα σε 9 αγωνιστικές ο Μιραλάς, ο πιο γρήγορος παίκτης στο ελληνικό ποδόσφαιρο, να έχει έξι κίτρινες κάρτες και οι αντίπαλοί του που τον έχουν ταράξει στις κλωτσιές να μην έχουν πάρει καμία κάρτα».

Για την διαιτησία, συμπλήρωσε: «Ο Ολυμπιακός ποτέ και επί ημερών μου, ας βρεθεί ένας να πει ότι εγώ του ζήτησα ποτέ παραπάνω από το «50-50» στη διαιτησία. Ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη τους διαιτητές, η βοήθεια από τους διαιτητές είναι ντροπή. Δεν υπάρχει περίπτωση όμως, και να το καταλάβουν όλοι, να αδικήσουν τον Ολυμπιακό και να βοηθήσουν οποιοδήποτε άλλον. Τελεία και παύλα. Δε θα τολμήσουν πλέον να παίξουν διαφορετικά από το 50-50 είναι ξεκάθαρο».

Για την απόδοση του Παναθηναϊκού ως τώρα, υποστήριξε: «Είναι χαρά δική μου να ανέβει ο Παναθηναϊκός, για να έχει αντίπαλο ο Ολυμπιακός, δεν έχω πρόβλημα. Εμένα με ενδιαφέρει να ανέβει ο Ολυμπιακός και να παίξει το ποδόσφαιρο που μπορεί. Με τους παίκτες που έχει, αν ανέβει δεν έχει αντίπαλο ο Ολυμπιακός. Η βαθμολογία είναι πλασματική».

Ο Σάββας Θεοδωρίδης αναφέρθηκε και στα όσα είπε ο Βλάσης Τσάκας, λέγοντας: «Ας τα βρει ο κ. Τσάκας με τον Παναθηναϊκό που γελάει όλος ο κόσμος και μετά τα λέμε οι δυο μας. δική τους εφεύρεση είναι ο κ. Τσάκας τέσσερις μήνες τώρα. τους έχει κάνει καλό όμως, αποπροσανατόλισε τον κόσμο, πήρε την πίεση από την ομάδα και φτιάξανε ομάδα, γιατί ομάδα για το πρωτάθλημα δεν είχαν. Ο κ. Τσάκας δεν δικαιούται να μιλάει για τον κ. Μαρινάκη. Ποιος είναι ο κ. Τσάκας και μιλάει; Εμφανίστηκε ένας εμίρης και υπάρχει αυτός ο άνθρωπος που μιλάει για όλους; Από πού κι ως που; Δεν καταλαβαίνω».

Τέλος, για τα όσα υποστηρίζουν κάποιοι ότι θα δυναμιτίσει το κλίμα, απάντησε: «Εγώ είμαι Ολυμπιακός και θα διαφυλάξω τα συμφέροντα του Ολυμπιακού. Είμαι ευπρεπής, θα λέω πάντα την αλήθεια και ας λένε ότι δυναμιτίζω το κλίμα. Αν θεωρούν ότι με την αλήθεια δυναμιτίζω, τότε ναι θα συνεχίσω να το κάνω».



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved