Τσάκας: «Παραμύθια της Χαλιμάς η Arboris Capital»

Τσάκας: «Παραμύθια της Χαλιμάς η Arboris Capital»

Ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ, αφού κατηγόρησε την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τον Δημήτρη Γόντικα για στημένο επεισόδιο στο ΟΑΚΑ, μίλησε για πισωγύρισμα του Βαγγέλη Μαρινάκη με την επιστροφή του Σάββα Θεοδωρίδη στον Ολυμπιακό. «Ο Παναθηναϊκός πάντως θα φτιάξει ομάδα να κερδίζει και τους Καλόπουλους και τους Θεοδωρίδηδες», είπε χαρακτηριστικά.

{textlink02}

Ο Βλάσης Τσάκας μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra και αναφέρθηκε αρχικά στα όσα έγιναν μεταξύ αυτού και φιλάθλων του Παναθηναϊκού μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ. Ο εκπρόσωπος του Σαουδάραβα πρίγκιπα που φέρεται έτοιμος να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο της «πράσινης» ΠΑΕ τόνισε πως το περιστατικό είχε στηθεί από ανθρώπους της διοίκησης του «τριφυλλιού» τους οποίους κατηγόρησε ευθέως.

Όσο για το πότε θα μπουν τελικά τα χρήματα για να πάρει ο πρίγκιπας Σουλτάν Αλ Σαούντ τον Παναθηναϊκό, ο Βλάσης Τσάκας σχολίασε πως ως την Πέμπτη θα έχει προχωρήσει η διαδικασία αποστολής των πορισμάτων του ελέγχου της ΠΑΕ στην Σαουδική Αραβία και στη συνέχεια θα γίνει η κατάθεση των 15 εκατ. ευρώ στον ειδικό λογαριασμό για την ΑΜΚ στο «τριφύλλι». Παράλληλα, δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο θέμα του Ροναλντίνιο αλλά και στα όσα γίνονται στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην επιστροφή Σάββα Θεοδωρίδη στον Ολυμπιακό!

Ο Βλάσης Τσάκας αρχικά υποστήριξε: «Με εκνεύρισε η συμπεριφορά από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και όχι από τον κόσμο. Ζητήσαμε να φιλοξενηθούμε στο ΟΑΚΑ για να δούμε το παιχνίδι. Μας παραχώρησαν μια σουΐτα στην θύρα 29, δεν μας πέρασαν από τους επίσημους, είμαστε ανεπίσημοι. Μας απαγόρευσαν την είσοδο στο VIP Lounge, ήταν μια εντολή από έναν άνθρωπο που πληρώνεται από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αυτός θα μπλοκάρει τους υποψήφιους επενδυτές; Η λογική τι λέει για αυτή την κίνηση;»

Για την συμπεριφορά της πλευράς Βαρδινογιάννη ανέφερε: «Η συμπεριφορά του κ. Βαρδινογιάννη απέναντί μας είναι άψογη. Έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία και οδεύουμε να τελειώσουμε ένα deal. Δε διανοούμαι πως ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα έκανε τέτοιες ενέργειες. Εμείς είμαστε αυτοί που προχωράμε για τη συμφωνία και συνομιλούμε με την πλευρά Βαρδινογιάννη και μας συμπεριφέρονται έτσι;»

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για όσα είπε περί λίγο… στημένου επεισοδίου, για να απαντήσει: «Δεν μίλησα για λίγο, μίλησα για στημένο επεισόδιο. Όλη η συμπεριφορά αυτό μας προσδίδει. Όταν αυτά τα δυο άτομα κατά την είσοδο και κατά την έξοδο έκαναν το ίδιο σκηνικό με τον υπεύθυνο ασφαλείας του Παναθηναϊκού να χαμογελάει».

Ο Βλάσης Τσάκας τόνισε ακόμα ότι: «Η συμπεριφορά προς το πρόσωπό μου είναι απαξίωση προς τον πρίγκιπα. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να επηρεάσει. Στην πιο απλή ερώτηση του τι έχουν να κερδίσουν οι φίλοι μου από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η απάντηση είναι απλή. Έχουν να χάσουν αυτά που παίρνουν τώρα. Έχουν τελειώσει αυτοί από τη στιγμή που θα αναλάβουμε».

Για την Arboris Capital και τις φήμες για την Gazprom, τόνισε: «Ποια Arboris Capital και παραμύθια της Χαλιμάς; Ας φέρουν πρόταση. Τους προκαλώ. Θέλετε να περιμένω και 10 μέρες; Να περιμένω. Προκαλώ να φέρουν την πρόταση. Δε με απασχολεί, ας κάνει ότι θέλει το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ας κάνουν ότι θέλουν, δεν με απασχολεί. Εμείς προχωράμε κανονικά. Μιλούσα λίγο πριν με τον ειδικό σύμβουλο του προέδρου του Αζερμπαϊτζάν, και γελούσε ο άνθρωπος τι Gazprom τώρα, αστεία πράγματα».

Για τις καθυστερήσεις στην υπόθεση του πρίγκιπα, σχολίασε: «Δεν υπάρχει καμία καθυστέρηση. Υπάρχουν όλα όπως τα προβλέπει η συμφωνία που έχουμε κάνει. Κάναμε έναν έλεγχο 18 ημερών αντί για μηνών, σε μια μέρα μεταφράσαμε εκατοντάδες σελίδες για να τα στείλουμε γραμμένα στα Αραβικά στη Σαουδική Αραβία και να τελειώνουμε. Την Πέμπτη νομίζω ότι θα έχουμε την εμφάνιση των χρημάτων. Το θέμα είναι πότε θα έχει στα χέρια του ο πρίγκιπας τα πορίσματα από τους ορκωτούς ελεγχούς, για να προχωρήσουμε στην κατάθεση των χρημάτων. Όταν ξεμπλοκάρουν υπέρ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τα 15 εκατ. ευρώ, τελειώσαμε».

Για το αν υπάρχουν σκέψεις απόσυρσης της πρότασης, τόνισε: «Βλέπω εξαιρετικά δύσκολο να αφήσω αυτό το πρότζεκτ που παλεύω τόσο καιρό εδώ πέρα και το επιθυμεί διακαώς κι ο πρίγκιπας. Υπάρχουν όμως ορισμένες σκέψεις. Όχι από τη Σαουδική Αραβία, από εκεί έχουμε την εντολή «προχώρα». Ας προχωρήσουμε ως την Πέμπτη και θα τα ξαναδούμε όλα».

Για την υπόθεση του Ροναλντίνιο ανέφερε: «Ποτέ δεν είπα να πούμε «κλείσαμε τον Ροναλντίνιο», όπως έχουμε πει με τον Σικαμπάλα για παράδειγμα. Έχουμε πει πως βολιδοσκοπούμε την περίπτωση αφού υπάρχει περίπτωση να γίνει. Ο Ασίς είναι στην Ευρώπη, συναντήθηκε με άνθρωπό μας στην Ιταλία έγινε μια πρώτη επαφή και θα δούμε εφόσον ο δρόμος θα είναι ανοικτός. Αυτό είναι ένα θέμα για μετά. Αυτό που μας απασχολεί είναι να κλείσει το deal με τον Παναθηναϊκό και από εκεί και πέρα θα δούμε».

Τέλος, για την επιστροφή του Σάββα Θεοδωρίδη στον Ολυμπιακό, σχολίασε: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν βγήκε να σχολιάσει το θέμα. Εγώ θα πω μια κουβέντα. Όλα αυτά, οδηγούν πίσω Βαγγέλη (σ.σ. εννοεί τον Μαρινάκη) και όχι μπροστά. Το πίσω φέρνει πάντα την καταστροφή. Ξύπνησαν οι εφιάλτες; Όχι.. Ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να φοβηθεί ούτε Θεοδωρίδηδες ούτε τίποτα. Επανέρχεται κι ο Καλόπουλος βλέπω… καλορίζικος, στην Ελλάδα τελικά αν είσαι λαμόγιο δικαιώνεσαι. Ο Παναθηναϊκός πάντως θα φτιάξει ομάδα να κερδίζει και τους Καλόπουλους και τους Θεοδωρίδηδες…»



Basketball Champions League: Πάει για ιστορική πρόκριση το Περιστέρι - Game 3 με Βόννη | Ώρα, κανάλι
Basketball Champions League: Πάει για ιστορική πρόκριση το Περιστέρι - Game 3 με Βόννη | Ώρα, κανάλι
Euroleague: Βγαίνει ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού AKTOR - Μάχη Μακάμπι με Μπασκόνια
Euroleague: Βγαίνει ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού AKTOR - Μάχη Μακάμπι με Μπασκόνια
Μεταγραφές, Γιουβέντους: Περιζήτητος ο Ραμπιό
Μεταγραφές, Γιουβέντους: Περιζήτητος ο Ραμπιό
Ολυμπιακή Φλόγα: Περήφανος ο Ντούσκος - «Ήταν κάτι ξεχωριστό, κουβάλησα όλους τους Έλληνες»
Ολυμπιακή Φλόγα: Περήφανος ο Ντούσκος - «Ήταν κάτι ξεχωριστό, κουβάλησα όλους τους Έλληνες»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved