Σπανός: «Δεν απολογούμαι σε κανέναν»

Σπανός: «Δεν απολογούμαι σε κανέναν»

Ο Γιώργος Σπανός τόνισε πως δεν έχει να απολογηθεί σε κανέναν για το περιστατικό που έλαβε χώρα στο ημίχρονο του αγώνα του Ατρόμητου με την Ξάνθη, υποστηρίζοντας παράλληλα πως στηρίζει τον Γιώργο Δώνη.

{textlink02}

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM», ο Γιώργος Σπανός αναφέρθηκε στο γεγονός ότι κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου μίλησε στα αποδυτήρια στους παίκτες του Ατρομήτου, κάτι που ενόχλησε τον Γιώργο Δώνη: «Το έχω ξανακάνει και μάλιστα στο ημίχρονο. Μπορεί να είναι σπάνιο, αλλά το έχω ξανακάνει. Όταν υπάρχουν εμφανίσεις παικτών που υποτιμούν τους εαυτούς τους, υπάρχει και η πλευρά ότι κάποιος θα πρέπει να τους το πει για να ξυπνήσουν. Αν υπάρχουν εμφανίσεις που προσβάλλουν την ομάδα, θα το ξανακάνω».

Ο πρόεδρος του Ατρομήτου αναφέρθηκε και στους λόγους για τους οποίους προχώρησε σε αυτήν την κίνηση, αλλά και στις σχέσεις του με τον Γιώργο Δώνη: «Δεν μίλησα με ακραίο τρόπο. Προσπάθησα να τους ξυπνήσω. Ήταν άστοχες οι δηλώσεις που έκανε στο τέλος του αγώνα. Θα μπορούσαμε να είχαμε μιλήσει και να είχε λήξει. Έχουμε δείξει στα 2,5 χρόνια ότι τον πιστεύουμε και τον στηρίζουμε. Ήταν η ήττα, η κακή εμφάνιση».

Όσο για το αν έχουν μιλήσει, είπε: «Δεν έχω μιλήσει με τον προπονητή. Δεν έχω πρόβλημα. Τον αγαπάω και τον στηρίζω. Το κάνω με έργα και όχι με λόγια. Έτσι έκρινα, ότι η εμφάνιση προσβάλει την ιστορία της ομάδας και έκανα παρέμβαση. Στο μέλλον μπορεί να το ξανακάνω. Ενας προπονητής πρέπει να κοιτάει και τις συνθήκες που δουλεύει. Η ζωή είναι με ισορροπίες».

Σε ερώτηση για το αν είναι ακόμη ενοχλημένος με τον Γιώργο Δώνη, υποστήριξε: «Δεν είμαι ενοχλημένος. Δεν έχω να απολογηθώ σε κανέναν, όταν είμαι εντάξει. Ήταν άστοχο από την πλευρά του προπονητή. Δεν έγινε κανένα επεισόδιο. Ξέρουν πως λειτουργώ όσοι με γνωρίζουν. Είμαι ο μοναδικός που έχει κατέβει στα αποδυτήρια; Δεν είμαστε στην Αγγλία. Εδώ είμαστε στην Ελλάδα. Είναι σπάνιες οι φορές. Θα το κάνω όταν θεωρώ ότι οι εμφανίσεις είναι προσβλητικές. Στο πρώτο ημίχρονο δεν κερδίσαμε ούτε μια μονομαχία από τον αντίπαλο. Είμαι από τους προέδρους που δεν δέχομαι την ήττα με αυτόν τον τρόπο. Μπήκαμε να κάνουμε διακοπές. Δεν κάναμε κανένα φάουλ, ούτε πήραμε μια κάρτα. Μπήκαμε χωρίς πάθος, δεν μπορώ να το ανεχτώ αυτό. Δέχομαι την ήττα, όταν έχεις προσπαθήσει. Ήταν εντελώς απούσα η ομάδα. Δεν είχε λόγο να είναι άνευρη και χωρίς πάθος για ποδόσφαιρο. Ήταν όλοι οι παίκτες σε κακή κατάσταση».

Όσο για το αν είναι ευχαριστημένος με τον Ατρόμητο του Δώνη, τόνισε: «Είμαστε ικανοποιημένοι. Στηρίζουμε με πράξεις και όχι με λόγια. Η διοίκηση τον πιστεύει και τον στηρίζει. Ποτέ δεν μπήκαμε σε αναζήτηση προπονητή. Αν το κάνουμε, ο Δώνης θα έχει φύγει».



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved