Μάντζιος: «Δουλέψαμε πολύ και τα καταφέραμε»

Μάντζιος: «Δουλέψαμε πολύ και τα καταφέραμε»

Στο γεγονός πως ο Πανιώνιος εμφανίστηκε… διαβασμένος απέδωσε τη νίκη επί του Άρη ο Άκης Μάντζιος, υποστηρίζοντας παράλληλα πως οι «κίτρινοι» αδικούνται από τη βαθμολογική τους θέση.

{textlink02}

Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» και παλαίμαχος άσος των δύο ομάδων, φιλοξενήθηκε στον αέρα του «Libero 107.4» όπου αναφέρθηκε στη χθεσινή αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης και στο δύσκολο έργο τόσο το δικό του, όσο και του Πρόμπιερζ, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τους Κολοβό, Ριέρα, Σκέμπρι, αλλά και Άρη.

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Πολύ οριακό για τον Πανιώνιο με όλα αυτά τα προβλήματα που περνάει τελευταία. Πάντως παίξαμε καλά και κερδίσαμε δίκαια», τόνισε αρχικά ο Μάντζιος, για να προσθέσει:

Για το αν έπαιξε ο Πανιώνιος έτσι όπως το σχεδίαζε: «Ετοιμαστήκαμε κατάλληλα για τον αγώνα. Διαβάσαμε τον Άρη προετοιμαστήκαμε αμυντικά κατάλληλα για τους καλούς επιθετικούς που έχουν και έτσι καταφέραμε να φτάσουμε στην νίκη. Ο Άρης αδικείται πάντως από την βαθμολογική του θέση γιατί είναι καλή ομάδα και δεν θα έπρεπε να είναι τόσο χαμηλά».

Για το πως γίνεται οι προπονητές που έπαιζαν αμυντικοί όταν ήταν ποδοσφαιριστές να παίζουν τόσο καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο με την ομάδα που προπονούν: «Δεν μπορώ να δώσω μια απάντηση στο ερώτημα αυτό. Επειδή ίσως εμείς σαν αμυντικοί ξέραμε να διαβάζουμε τον επιθετικό και μπορούμε να περνάμε αυτή την διαίσθηση και στην ομάδα. Πάντως αυτό που ξέρω είναι πως στον Πανιώνιο δουλέψαμε αυτές τις μέρες, κάναμε αλλαγές δώσαμε κάποια προσοχή και έτσι κερδίσαμε».

Για τον Κολoβό: «Είναι ένας νεαρός πολύ καλός παίκτης που τον ανεβάσαμε από την ομάδα των νέων. Κι ο Άρης έχει καλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και κυρίως στην ομάδα νέων όπως είδα στον αγώνα των δύο ομάδων που έγινε το πρωί».

Για τον Ριέρα: «Ο Ριέρα είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Βοηθάει πολύ. Τον ξέρω και τον πιστεύω και επειδή ξέρω πως να τον κάνω να νιώθει καλά το χρησιμοποιώ για να βοηθάει έτσι την ομάδα».

Για τον Άρη: «Ο Άρης μου αρέσει. Έχει αρκετά καλούς παίκτες οι οποίοι όμως μάλλον δεν έχουν δέσει ακόμα ως ομάδα. Ίσως να θέλουν το χρόνο τους καθώς και είναι νέοι στην ομάδα και έχουν αλλάξει μέσα στις 11 πρώτες αγωνιστικές 2 προπονητές. Αργά ή γρήγορα όμως ο Άρης θα βρει τον δρόμο του»

Για το αν είναι δύσκολο για έναν προπονητή να αναλαμβάνει μια ομάδα στα μέσα της χρονιάς: «Είναι αρκετά δύσκολο. Εγώ από μεριά μου είμαι τυχερός γιατί ξέρω την ομάδα, καθώς ο κορμός της είναι ο ίδιος με πέρσι και για αυτό δεν είχα θέμα προσαρμογής. Πάντως από την άλλη αυτό είναι ένα πρόβλημα για τον κ. Πρόμπιερζ καθώς δεν γνωρίζει ούτε την ομάδα ούτε τους παίκτες και θέλει κάποιο διάστημα για να προσαρμοστεί».

Για τον Σκέμπρι: «Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, ο οποίος δεν πρόκειται να φύγει τον Ιανουάριο. Τον πήρε ο Βόλος αλλά δεν πρόλαβε να παίξει εκεί με όλα όσα έγιναν και έτσι τον πήραμε εμείς. Μάλιστα είχε παίξει και κόντρα στην Εθνική μας με την Μάλτα».



Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved