Ροτζέριο στο Onsports: «Μπορούμε κάτι καλύτερο φέτος»

Ροτζέριο στο Onsports: «Μπορούμε κάτι καλύτερο φέτος»

Απέναντι στον Ολυμπιακό άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος. Ο Ροτζέριο μίλησε στο Onsports και επισήμανε πως φέτος ο Αστέρας μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο από την παραμονή.

{textlink02}

Με τον Σάκη Τσιώλη στο τιμόνι και την ποιότητα των παικτών που έχουν οι Αρκάδες ο Βραζιλιάνος άσος επισήμανε στο Onsports πως η ομάδα έχει όλες τις προϋποθέσεις να κάνει μια καλή πορεία, παρά την κακή εκκίνηση στο πρωτάθλημα.

Ροτζέριο, πως έζησες το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και τη μεγάλη νίκη;

«Είναι μια πολύ μεγάλη νίκη για τον Αστέρα Τρίπολης, σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Αυτή η επιτυχία μας δίνει άλλη ψυχολογία ενόψει της συνέχειας. Η ομάδα αγωνίστηκε πολύ καλά απέναντι στον Ολυμπιακό και ελπίζουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό».

Φέτος η χρονιά ξεκίνησε περίεργα για τον Αστέρα, καθώς στην αρχή δεν ήξερε σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται, ενώ στη συνέχεια υπήρξε συχνή αλλαγή προπονητών. Σας επηρέασαν όλα αυτά;

«Η αλήθεια είναι ότι δεν ξεκινήσαμε καλά στο πρωτάθλημα. Αρχικά δεν γνωρίζαμε σε ποια κατηγορία θα αγωνιζόμασταν και αυτό σίγουρα μας επηρέασε. Στους πρώτους αγώνες δεν δείχναμε καλό πρόσωπο, ενώ έγιναν και οι αλλαγές προπονητών. Πλέον με τον Σάκη Τσιώλη στον πάγκο έχουμε μια σταθερότητα και σιγά-σιγά βρίσκουμε τα πατήματά μας στο γήπεδο. Μέσα από τις προπονήσεις και το καλό πλάνο του προπονητή μας θα βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο.

Η ομάδα είχε και πρόβλημα στο γκολ φέτος. Όμως φάνηκε απέναντι στον Ολυμπιακό πως το ξεπεράσατε…

«Δεν είχαμε το εύκολο γκολ μέχρι τώρα και αυτό μας άγχωνε. Όμως σημειώσαμε δύο γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό και από εδώ και πέρα πιστεύω ότι έχουμε μεγαλύτερη ευχέρεια στο σκοράρισμα. Εχουμε πολλούς ποιοτικούς παίκτες στο ρόστερ και πλέον ο Αστέρας θα αποδίδει καλύτερα».

Εχεις ξανασυνεργαστεί και με μεγάλη επιτυχία με τον Σάκη Τσιώλη στον Ολυμπιακό Βόλου, κάνοντας την καλύτερη χρονιά στην καριέρα σου με 18 γκολ. Πιστεύεις πως και φέτος στον Αστέρα θα έχεις ανάλογες επιδόσεις;

«Με τον Τσιώλη στον Βόλο είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία. Είναι καλός προπονητής και πιστεύω πως θα βοηθήσει τον Αστέρα να αναγεννηθεί και να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο. Όσο για τη δική μου επίδοση, στόχος μου είναι πάντα να βοηθάω όσο και όπως μπορώ την ομάδα να παίρνει τις νίκες και να πετυχαίνει τους στόχους της».

Πλέον ποιοι είναι οι στόχοι του Αστέρα;

«Η νίκη επί του Ολυμπιακού ήταν σημαντική γιατί η ομάδα πήρε μια βαθμολογική ανάσα. Βέβαια, έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμη και πιστεύω ότι θα σύντομα θα εξασφαλίσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία. Εχουμε καλό ρόστερ και αν συνεχίσουμε έτσι, φέτος θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι παραπάνω από τις προηγούμενες χρονιές».

Η νίκη αυτή πιστεύεις ότι θα κάνει τον κόσμο να επιστρέψει στο γήπεδο; Η ατμόσφαιρα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν εντυπωσιακή…

«Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει σε γεμάτο γήπεδο. Τέτοιες νίκες, όπως αυτή με τον Ολυμπιακό, θεωρώ ότι κάνουν τον κόσμο να έρχεται πι κοντά στην ομάδα. Θα υποστηρίξει περισσότερο ο κόσμος τον Αστέρα στη συνέχεια, ειδικά αν συνεχίσουμε να παίρνουμε θετικά αποτελέσματα και αν η ομάδα αποδίδει σύμφωνα με τις δυνατότητές της…».



ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πλην της νίκης» - Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ
ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πλην της νίκης» - Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved