Κουίνσι: «Εύχομαι να μείνω στον ΠΑΟ»

Κουίνσι: «Εύχομαι να μείνω στον ΠΑΟ»

Την επιθυμία να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και μετά το τέλος του δανεισμού του εξέφρασε ο Κουίνσι, ο οποίος μίλησε για το ματς με τον ΟΦΗ και την παραμονή στην κορυφή.

{textlink02}

Ο Κουίνσι διασκεδάζει την παρουσία του στην Παιανία και όπως δήλωσε... ευθαρσώς, εύχεται η διοίκηση του Παναθηναϊκού να τον κρατήσει και μετά το καλοκαίρι, όταν και εκπνέει ο δανεισμός του. Ο Γκανέζος αναφέρθηκε επίσης στο ματς με τον Αρη που ακολουθεί, στη νίκη επί του ΟΦΗ, αλλά και στο Παναφρικανικό Κύπελλο που θα του στερήσει τη συμμετοχή σε κάποια ματς του «τριφυλλιού», εφόσον βέβαια κληθεί στην Εθνική Γκάνας, όπως αναμένεται να συμβεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κουίνσι:

«Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Γνωρίζαμε οτι δεν ήταν εύκολο ματς, καθώς ο ΟΦΗ είναι σκληρός αντίπαλος. Όταν το σκορ έγινε 2-1 καταλάβαμε πως θα έπρεπε να πετύχουμε και τρίτο γκολ για να σιγουρέψουμε τη νίκη και να είμαστε ασφαλείς. Είναι πολύ σημαντικό που είμαστε στην κορυφή του πρωταθλήματος».

Η τύχη σου γύρισε την πλάτη στο τέλος του αγώνα με την ευκαιρία που είχες...

«Ο τερματοφύλακας έκανε καταπληκτική δουλειά. Συμβαίνουν αυτά... Όταν κατάφερα και γύρισα την μπάλα αποφεύγοντας τον αντίπαλο, πίστεψα οτι θα το βάλω, αλλά έτσι είναι αυτά. Δεν γίνεται να βάζεις συνέχεια γκολ... Παίζει και ο τερματοφύλακας. Πήραμε όμως τη νίκη, συνεχίζουμε σε καλούς ρυθμούς και παραμείναμε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα».

Ακολουθεί ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη...

«Σε καμία περίπτωση δεν θα είναι εύκολο. Όταν παίζεις μακριά από την έδρα σου, πάντα είναι δύσκολο. Νομίζω όμως οτι όλοι είμαστε σε καλή κατάσταση και συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ενώ έχουμε μεγάλη διάθεση να παίρνουμε τις νίκες. Έχουμε δείξει οτι αυτή η ομάδα διαθέτει χαρακτήρα. Αν συνεχίσουμε έτσι, νομίζω οτι μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς σε ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι...»

Είσαι μία από τις βασικές επιλογές του Ζεσουάλδο Φερέιρα για την ενδεκάδα. Τον Ιανουάριο όμως θα λείψεις για ένα μήνα λόγω του Παναφρικανικού Κυπέλλου...

«Δεν το ξέρουμε ακόμη αυτό. Θα πρέπει να περιμένουμε τις κλήσεις. Αν με φωνάξουν, δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω. Ελπίζω σε αυτό το διάστημα που θα απουσιάζω, η ομάδα να συνεχίσει να πηγαίνει καλά. Θα δούμε όμως τι θα γίνει μέχρι τότε. Μπορεί η απόφαση του προπονητή να είναι τέτοια που να μου επιτρέψει να μείνω, μπορεί όμως με καλέσει για το Παναφρικανικό Κύπελλο. Αυτό που με ενδιαφέρει προς το παρόν είναι το επόμενο παιχνίδι».

Αν κρίνουμε από την ανταπόκριση που έχεις στους φίλους της ομάδας και το γεγονός οτι είσαι βασικός στην ενδεκάδα, τότε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η επιθυμία του Παναθηναϊκού να σε κρατήσει το καλοκαίρι. 

«Είναι φοβερό συναίσθημα το να καταλαβαίνεις οτι ο κόσμος είναι χαρούμενος με την παρουσία σου. Στην παρούσα φάση παίζουμε καλά, έχουμε εξαιρετική ομάδα, είμαστε πρώτοι στην βαθμολογία και αυτό που θέλω είναι να συνεχίσω τις καλές εμφανίσεις. Εύχομαι να με κρατήσουν...».



Οι κληρώσεις στα προκριματικά του EURO σε Εθνική Νέων κι Εθνική Παίδων
Οι κληρώσεις στα προκριματικά του EURO σε Εθνική Νέων κι Εθνική Παίδων
Formula 1: «Άπιαστος» και πάλι ο Φερστάπεν! Άνετη νίκη και στο Sprint στο Grand Prix στο Μαϊάμι
Formula 1: «Άπιαστος» και πάλι ο Φερστάπεν! Άνετη νίκη και στο Sprint στο Grand Prix στο Μαϊάμι
Ρεάλ Μαδρίτης: Θέμα χρόνου η μαθηματική στέψη της στη LaLiga
Ρεάλ Μαδρίτης: Θέμα χρόνου η μαθηματική στέψη της στη LaLiga
Premier League: Με «τριάρα» συνεχίζει πρώτη η Άρσεναλ, νίκη «ανάσα» για τη Νότιγχαμ
Premier League: Με «τριάρα» συνεχίζει πρώτη η Άρσεναλ, νίκη «ανάσα» για τη Νότιγχαμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved