Κιάσσος: «Δεν είχα άλλη επιλογή»

Κιάσσος: «Δεν είχα άλλη επιλογή»

Τη δική του εξήγηση για την κίνηση που έκανε να διεκδικήσει μέσω της νομικής οδού τα χρήματα που του οφείλει η ΠΑΕ ΟΦΗ έδωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης ο Κώστας Κιάσσος.

{textlink02}

Δύο χρόνια υπομονή έκανε, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο Κώστας Κιάσσος προκειμένου να λάβει τα χρήματα που του οφείλει ο ΟΦΗ. Ωστόσο, η απροθυμία της διοίκησης του συλλόγου να επικοινωνήσει μαζί του τον ανάγκασε να προσφύγει στα δικαστήρια για να βρει το δίκιο του. Ο Κιάσσος μίλησε τη Δευτέρα (28/11) στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport FM Κρήτης» και είπε τα εξής:

«Έχουν ειπωθεί και ακουστεί πολλά από τότε που έφυγα. Είχα πει όταν αποχώρησα ότι δεν θα έκανα καμία νομική κίνηση. Επικοινώνησα αρκετές φορές με παράγοντες του ΟΦΗ και με διαβεβαίωναν ότι θα έπαιρνα κάποια χρήματα. Πήρα κάποιες υποσχέσεις, πέρασε ο καιρός και χρήματα δεν πήρα. Οι κινήσεις που έκανα δεν έβρισκαν ανταπόκριση και έπρεπε και εγώ να διαφυλάξω τα χρήματά μου και όχι για να κάνω κακό στην ομάδα. Ήθελα απλά να διαφυλάξω τα χρήματα τα οποία δούλεψα και τίποτα παραπάνω, για αυτό δεν ζητάω τίποτα περισσότερο από τα δύο χρόνια που δούλεψα στην ομάδα.

Έκανα υπομονή αυτά τα δύο χρόνια γνωρίζοντας την κατάσταση που υπάρχει, αλλά από τη στιγμή που δεν υπήρχε από την πλευρά της ομάδας κάποια κίνηση για κάποιον διακανονισμό ώστε να διευκολύνω την κατάσταση, γιατί δεν το κρύβω ότι αν κάποιος μου έλεγε κάτι για διακανονισμό δεν θα είχα μπει σε αυτή τη διαδικασία. Για αυτό προχώρησα νομικά για τις οφειλές που υπάρχουν.

Στις αρχές του Σεπτέμβρη είχαν μιλήσει μαζί μου ο κ. Κουτάντος και ο κ. Τουγλής και με ρώτησαν τι θα γίνει με τα χρήματα. Τους είχα πει ότι θέλω να βοηθήσω, αλλά θα πρέπει να πάρω κάποια από τα χρήματα γιατί τα είχα ανάγκη. Μου τόνισαν ότι πρέπει να βοηθήσουμε όλοι για την οικονομική εξυγίανση του ΟΦΗ και πως όταν ερχόμουν στο Ηράκλειο θα είχαμε μια ακόμα επικοινωνία ώστε να βρούμε μια φόρμουλα συνεργασίας, όμως όταν επιχείρησα να έρθω σε επαφή μαζί τους δεν υπήρξε ανταπόκριση και για αυτό προχώρησα σε αυτή την κίνηση. Μέχρι και πριν 15 μέρες είχα μια επικοινωνία με τον κ. Κουτάντο και τον είχα ενημέρωση για την πρόθεσή μου να βοηθήσω την κατάσταση. Δεν είναι όμως θέμα μόνο του κ. Κουτάντου και έτσι δεν υπήρξε κάποια κίνηση από την ΠΑΕ.

Δεν θα ήθελα να αναφερθώ στα χρήματα που μου οφείλονται, αλλά είναι ένα μεγάλο ποσό. Είναι αρκετά χρήματα, όμως είναι χρήματα που έχω δουλέψει και δεν είχα άλλη επιλογή και έτσι προχώρησα σε αυτή την κίνηση για να πάρω τα χρήματα τα οποία έχω ανάγκη καθώς από το ποδόσφαιρο ζω. Η κίνηση αυτή έγινε τώρα καθώς μέσα σε ένα χρόνο μπορεί κάποιος ποδοσφαιριστής να διεκδικήσει τα χρήματά του και σε λίγο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα να μπορέσει να τα διασφαλίσει νομικά».



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved