Τσάκας: «Στημένο το επεισόδιο»

Τσάκας: «Στημένο το επεισόδιο»

Στημένο χαρακτήρισε το επεισόδιο που έλαβε χώρα μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ ο Βλάσης Τσάκας.

{textlink02}

Ο εκπρόσωπος του Σουλτάν Αλ Σαούντ άφησε σαφείς αιχμές για τη στάση της ΠΑΕ μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis», υποστήριξε ότι δεν έχει τύχει της φιλοξενίας που περίμενε, τόνισε ότι δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, ενώ απάντησε και σε ερώτημα σχετικά με τις προθέσεις του και το αν όντως υπάρχει περίπτωση απόσυρσης της πρότασης.

Ο Τσάκας ξεκίνησε τις δηλώσεις του λέγοντας ότι «δύο κύριοι εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους λίγο διαφορετικά, κατευθυνόμενοι σε γενικότερο σχέδιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την υποδοχή μας. Και ξέχασα να ευχαριστήσω για αυτό. Δε θέλω να ασχοληθώ με το ποιος το οργάνωσε. Έγινε φραστικό επεισόδιο. Θεωρούσαν δεδομένο ότι αυτό που λέμε δεν υπάρχει και δε θα γίνει. Ίσως οι άνθρωποι είχαν συνηθίσει από τις ψεύτικες ελπίδες και νόμιζαν ότι έτσι θα είναι και αυτή. Και ο πιο χαζός, κι εγώ είμαι λίγο χαζός, αντιλαμβάνεται ότι ήταν λίγο… στημένο. Ζητήσαμε φιλοξενία, αλλά δεν την είχαμε», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

Με τον κ. Βαρδινογιάννη δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, μας έχει φερθεί άψογα. Έχουν μάθει πολλοί να ζουν από τον Παναθηναϊκό. Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο με εμάς πάνω να μείνει κάποιος εκεί. Αν δεν προχωρήσει η συμφωνία, θα κάθονται στην καρέκλα τους και θα κάνουν τον Παναθηναϊκό… ΑΕΚ. Φιλοξενούσαν στα επίσημα τον κ. Γεωργίου, που λέγεται ότι εκπροσωπεί την Arboris, αλλά υπάρχει στις λίστες που βγήκαν από το Υπουργείο Οικονομικών. Ενώ στον επενδυτή που είναι προ των πυλών φέρονται έτσι, στον άλλον που είναι στο «θα», συμπεριφέρονται αλλιώς. Αφήνω τις κρίσεις σε εσάς. Είπα ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά».

Ερωτηθείς αν υπάρχει όντως περίπτωση να την κάνει με... ελαφρά πηδηματάκια, ο Τσάκας ήταν κατηγορηματικός:

«Ο Τσάκας δεν την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια, είναι πολύ… βαρύς για να το κάνει. Αφού δείξουμε όσα έχουμε δείξει, με την παρουσία του πρίγκιπα στην Αθήνα, τότε θα ανακοινώσουμε τις αποφάσεις. Όλα όσα υποσχεθήκαμε θα τα δείξουμε την Τετάρτη και θα εξασφαλίσουμε τη συναλλαγή. Να είναι σίγουρος ο κ. Βαρδινογιάννης για εμάς. Στη συνέχεια θα πάρουμε τις αποφάσεις μας και θα ανακοινώσουμε την τελική μας πρόταση. Δεν είπα ότι θα χαλάσει η συμφωνία. Ο νόμος δεν έχει ψηφιστεί ακόμη, οπότε όπως αντιλαμβάνεστε, δεν μπορεί να τελειώσει το θέμα μέχρι να συμβεί αυτό»



Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved