Χουζανάς: «Να βγει το πόρισμα για να μάθει ο κόσμος…»

Χουζανάς: «Να βγει το πόρισμα για να μάθει ο κόσμος…»

Το μέλος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Κώστας Χουζανάς μίλησε για το θέμα που υπάρχει τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το πόρισμα της ΠΑΕ.

{textlink02}

Ο Κώστας Χουζανάς μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107.4» και ζητήθηκε η άποψή του σχετικά με το πόρισμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα έτσι ώστε να βγω στον αέρα και να πω κάτι. Πάντως να ξεκαθαρίσουμε πως στην τελευταία συνέλευση είχε αποφασιστεί να γίνεται έλεγχος και να βλέπουν όλοι πως έχουν τα πράγματα στην ομάδα. Άλλωστε πρέπει να ενημερώνεται και ο κόσμος του ΠΑΟΚ για το τι γίνεται».

Για τότε με την επιτροπή διαφάνειας και που ορίστηκε ως μέλος της:

«Δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα και επειδή ήμουν και γνώστης του θέματος ορίστηκα μαζί με τους κ. Παπαδόπουλο και Ποζατσίδη να κάνουμε έλεγχο σε ΠΑΕ και αργότερα σε ΚΑΕ».

Για το τι γινόταν ακριβώς:

«Εμείς οριστήκαμε να βρούμε έναν ορκωτό λογιστή ούτως ώστε να κάνει τον έλεγχο. Βέβαια άργησε κάπως όλο αυτό καθώς τότε υπήρχε το θέμα με τους Άραβες που όπως είχαν πει βάλανε δικό τους ορκωτό και έτσι προκλήθηκε μια καθυστέρηση. Πάντως εμείς είχαμε ως αποστολή να βρούμε τον λογιστή ο οποίος θα κάνει την δουλειά του και μόλις βγάλει το πόρισμα θα το πάρουμε για να το δώσουμε στον ΑΣ. Επίσης η καθυστέρηση είχε να κάνει και με την αρκετή δουλειά του λογιστή καθώς είχε να ψάξει για αρκετά χρόνια και όχι για έναν χρόνο».

Για το ποιος ήταν ο ρόλος του:

«Στην ουσία εγώ δεν είχα καμία απολύτως επαφή με τον λογιστή. Δεν ήθελα να γίνει το παραμικρό έτσι ώστε να τελειώσει την δουλειά του ο άνθρωπος και στην συνέχεια να τον κάνουμε κάποιες ερωτήσεις».

Για το αν μάθανε νωρίτερα το πόρισμα:

«Εγώ προσωπικά δεν ήξερα τίποτα. Άλλωστε τον λογιστή τον είδα και τον γνώρισα την μέρα που μας παρέδωσε το πόρισμα»

Στην συνέχεια τόνισε:

«Την Δευτέρα, όπως με ενημέρωσε σήμερα το ΣΔΟΕ, θα πάω να καταθέσω. Την Παρασκευή ήταν ο κ. Παπαδόπουλος τώρα θα πάω εγώ και στην συνέχεια θα πάει ο κ. Ποζατσίδης. Πάντως για το πόρισμα δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω. Πρέπει πρώτα να τελειώσει και μετά να πούμε τα πάντα».

Για τα συμπεράσματα της νύχτας που ο λογιστής τους διάβασε το πόρισμα:

«Καταρχάς ο έλεγχος να πω πως συνεχίζεται ακόμα σε ΠΑΕ και Μπουτίκ, ενώ στην συνέχεια θα πάει στην ΚΑΕ. Αυτή την στιγμή το πόρισμα αναφέρει τα όσα βρέθηκαν ως τώρα. Τότε που έπρεπε να μπει κάποιος από τον ΑΣ στην ΠΑΕ όλοι ομόφωνα προτείναμε τον κ. Ποζατσίδη. Έτσι θεώρησα πως ο ρόλος μας τότε είχε τελειώσει και πως όλοι μας έπρεπε να παραιτηθούμε με τους επόμενους που θα μας αντικαθιστούσαν να συνεχίζουν το πόρισμα».

Για την ανακοίνωση:

«Όλοι προσπαθούν να πιαστούν από κάποιες λέξεις, τελείες, κόμματα...Πάντως η ανακοίνωση δεν ήταν ο λόγος για τον οποίο παραιτήθηκα».

Για το αν πρέπει να δημοσιοποιηθεί το πόρισμα:

«Να πρέπει να δημοσιοποιηθεί. Δεν θα κάνει καμία ζημιά. Για αυτό μόλις ολοκληρωθεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ και αυτός του ΑΣ καλό θα ήταν να το βγάλουν στην διαφάνεια».

Την στιγμή αυτή παρενέβη ο κ. Καλπάκης και έκανε μια ερώτηση στον κ. Χουζανά η οποία ήταν η εξής: Αν ο λόγος που παραιτήθηκε ήταν γιατί δεν του άρεσε η ανακοίνωση και ότι υπήρξε κακοδιαχείριση; Και ο κ. Χουζανάς απάντησε:

«Για την παραίτησή μου υπάρχει έγγραφη δήλωση στα χέρια του προέδρου που εκεί μέσα εξηγεί τους λόγους για τους οποίους παραιτήθηκα. Επίσης να αναφέρουμε πως ο ίδιος ο κ. Ζαγοράκης θέλει να βγει το πόρισμα προς τα έξω. Άλλωστε να μην ξεχνάμε πως αυτή την στιγμή βρίσκεται στα χέρια του ΣΔΟΕ. Αλλά πρέπει να βγει στην διαφάνεια για να μάθει ο κόσμος την αλήθεια».



Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved