Βαλβέρδε: «Το χειρότερό μας παιχνίδι»

Βαλβέρδε: «Το χειρότερό μας παιχνίδι»

Στο κακό πρώτο ημίχρονο του Ολυμπιακού στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

{textlink02}

Ο Ισπανός προπονητής, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, υποστήριξε οι «ερυθρόλευκοι» είχαν δυσκολία για να βγουν στην επίθεση, ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα, ενώ τόνισε πως ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα.

«Το σίγουρο είναι ότι δεν κάναμε καλό παιχνίδι ήμασταν αρκετά κακοί, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε δυσκολία να βγούμε μπροστά, και ο Αστέρας ενώ δεν είχε ευκαιρίες σε μια αντεπίθεση κατάφερε να βάλει γκολ. Το κυριότερο ήταν πως δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες, δεν μπήκαμε στο παιχνίδι κι αυτό ήταν υπέρ του αντιπάλου», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε με κάποιες αλλαγές να βρούμε τρόπους, όμως δύσκολα μπαίναμε στην περιοχή του Αστέρα. Μετά το δεύτερο γκολ βιαζόμασταν και πλέον είχαμε πίεση. Πληρώσαμε το γεγονός ότι στο πρώτο ημίχρονο ξεκινήσαμε όπως δεν έπρεπε να ξεκινήσουμε».

Όσον αφορά στη συνέχεια, ο Ισπανός τεχνικός ανέφερε: «Η αλήθεια είναι πως αυτή τη στιγμή έχουν γίνει τα πράγματα δύσκολα για μας για το πρωτάθλημα, αυτή η ήττα ήρθε μετά από μια μεγάλη νίκη στην Ευρώπη που γέμισε αισιοδοξία τους οπαδούς μας. Παρόλα αυτά θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε και να παλεύουμε για το πρωτάθλημα και να βάλουμε στο μυαλό μας τι πρέπει να κάνουμε όταν το ματς δε μας πηγαίνει».

Παράλληλα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα: «Το φταίξιμο είναι πάντα του προπονητή. Γιατί ξέρανε οι παίκτες πως θα έπρεπε να κάνουν το ίδιο που έκαναν στη Μαρσέιγ αλλά θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι παίκτες δεν ήταν τόσο δυναμικοί όπως ήταν στη Γαλλία, όμως το φταίξιμο είναι του προπονητή. Η μεγάλη διαφορά των δύο παιχνιδιών είναι ότι στη Μαρσέιγ έπρεπε να περιμένουμε ενώ εδώ έπρεπε να βγούμε εμείς στην επίθεση και δεν το καταφέραμε».

Ερωτηθείς για τον Μπάλαζ Μέγιερι, τόνισε: «Δεν έχω να σχολιάσω κάτι για τον Μέγιερι. Ο κόσμος στέκεται πολύ στα λάθη του τερματοφύλακα. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπολόγισε καλά στο δεύτερο γκολ αλλά όλοι οι παίκτες κάνουν λάθη. Για το πρώτο γκολ δεν είμαι σίγουρος ότι φταίει, μπορεί να έσκασε η μπάλα. Ο Μέγιερι είναι πολύ νέος και έχει αναλάβει ευθύνες, πολλοί παίκτες όμως έχουν κάνει σήμερα λάθη.

Για το αν επηρέασε τον Ολυμπιακό η κούραση, απάντησε: «Όταν χάνεις μπορεί να σταθείς σε πολλούς τομείς ότι φταίνε, όπως η κούραση, οι τραυματίες, όμως όλα αυτά ακούγονται δικαιολογίες. Αν είχαμε παίξει καλά όμως και ας χάναμε θα λέγαμε ότι παίξαμε. Όμως κάναμε το χειρότερο ημίχρονο όσο είμαι προπονητής».

Για τους πολλούς τραυματισμούς, απάντησε: «Μας έχουν προβληματίσει οι τραυματισμοί όμως δεν είναι όλοι ίδιοι ή όλοι μυικοί. Όμως δεν είναι και φυσιολογικό που έχουμε 3 εγχειρήσεις σε γόνατο. Όμως αυτό δεν έχει σχέση με σήμερα».

Τέλος, μίλησε και για τη «μάχη» του πρωταθλήματος: «Ο Παναθηναϊκός είναι 5 βαθμούς μπροστά, είναι σημαντικοί βαθμοί, όμως τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο και δε μπορούμε να πούμε τι θα συμβεί. Στο ποδόσφαιρο δεν είναι τίποτα γραμμένο. Στο Champions League έχουμε χάσει δύο παιχνίδια κι όμως τώρα παίζουμε για την πρόκριση».



Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved