Ευχαριστημένος ο Φερέιρα

Ευχαριστημένος ο Φερέιρα

Ευχαριστημένος τόσο από τη νίκη του Παναθηναϊκού όσο και από την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον ΟΦΗ ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

{textlink02}

Ο Πορτογάλος προπονητής απένειμε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του που κατάφεραν να μείνουν συγκεντρωμένοι μετά από μια σειρά δύσκολων παιχνιδιών κι επισήμανε πως ο Παναθηναϊκός άξιζε την νίκη καθώς είχε καλή απόδοση απέναντι στον ΟΦΗ. Παράλληλα, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ανέφερε ότι η παρουσία των οπαδών στο ΟΑΚΑ ήταν εξαιρετική καθώς δημιούργησαν μια πολύ καλή ατμόσφαιρα χωρίς ακρότητες.

«Θα ήθελα να ξεκινήσω  αναφερόμενος στους φιλάθλους ευχαριστώντας τους για τον τρόπο με τον οποίο συνόδευσαν την ομάδα και συμμετείχαν παίζοντας δίπλα μας», είπε αρχικά ο Πορτογάλος προπονητής και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι η πρώτη φορά από τότε που ήρθα στην Ελλάδα  που είδα τους φιλάθλους να συνοδεύουν την ομάδα μας και να την υποστηρίζουν χωρίς την χρήση  βεγγαλικών και άρα θα έλεγα ότι αυτός είναι ο πιο θετικός τρόπος, δεν εξεπλάγην  γιατί έχω συνηθίσει τους φιλάθλους μας αλλά ήταν  ατμόσφαιρα που μου άρεσε πάρα πολύ».

Για τον αγώνα με τον ΟΦΗ, επισήμανε: «Όσον αφορά τον αγώνα ο ΟΦΗ ήταν δύσκολος αντίπαλος , είναι κάθε φορά ολοένα και πιο δύσκολο να αντιμετωπίζουμε τέτοιες ομάδες αλλά δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο. Ο ΟΦ Η έκλεισε τους διαδρόμους και έπαιζε με δέκα παίκτες πίσω από την μεσαία γραμμή και το οποίο μας υποχρέωσε να παίζουμε από τα άκρα και όχι  από τον άξονα. Έπρεπε να είχαμε υπομονή για τον τρόπο με τον οποίο θα ελέγχαμε το παιχνίδι,  ενώ πετύχαμε τρία γκολ και είχαμε δυνατότητα και για αλλά,  δεν ήμασταν  τόσο δυνατοί όσο συνηθίζουμε. Όλες οι ομάδες όταν αντιμετωπίζουν άλλες  ομάδες το βασικό τους μέλημα είναι πως θα εξουδετερώσουν τον αντίπαλο».

Στη συνέχεια, ο Φερέιρα τόνισε: «Υπήρχαν στιγμές που ενώ παίζαμε από τα άκρα δεν καταφέραμε να εξουδετερώσουμε τον αντίπαλο ωστόσο δεν είχαμε πάντοτε την κατάληξη που θέλαμε. Ο αγώνας δεν είχε την ροή που έχει σε άλλες περιστάσεις».

Ενώ σχολίασε επίσης πως: «Είναι σημαντικό να πω ότι μετά από τρεις εβδομάδες όπου είμαστε επικεντρωμένοι τα ντέρμπι, ο επόμενος αγώνας είναι πάντοτε πολύ επικίνδυνος.  Θα έλεγα ότι μετά από αυτή την σειρά αγώνων όπου υπάρχει έντονη συγκέντρωση, ο αμέσως επόμενος  αγώνας επηρεάζει την ένταση των παικτών , κάτι που είναι λογικό. Παρόλα αυτά κερδίσαμε παραμένουμε πρώτοι και κοιτάμε ην συνέχεια».

Τέλος, ο προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε: «Αξίζαμε τη νίκη ήταν δίκαια και τα γκολ επετεύχθησαν από διάφορους παίκτες και ο Λέτο πέτυχε γκολ και παραμένει πρώτος . Αυτή η ομάδα που παίζει και κερδίζει έχει παίκτες που αποδεικνύουν όλοι ότι είναι οι πιο ικανοί για να συμμετέχουν στην ομάδα».



Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ: Οι διαιτητές του Game 2 με τη Μακάμπι
Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ: Οι διαιτητές του Game 2 με τη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved