«Έμφραγμα» στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός (photos+videos)

«Έμφραγμα» στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός (photos+videos)

Την πρώτη του ήττα (2-0) στο πρωτάθλημα υπέστη ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη από τον Αστέρα. Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν ένα πολύ κακό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο, ανέβηκαν στο δεύτερο, αλλά ο Μέγιερι, πραγματοποιώντας λάθος έξοδο, χάρισε το δεύτερο γκολ στους γηπεδούχους.

Σε κακό του… δαίμονα τείνει να εξελιχθεί το γήπεδο του Αστέρα για τον Ολυμπιακό, καθώς μετά τις τρεις τελευταίες νίκες, οι οποίες επιτεύχθηκαν, για όσους δεν θυμούνται, με πολύ δύσκολο τρόπο, ήρθε και η σειρά της ήττας. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν ήταν καλοί στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και μόνο ως δίκαια μπορεί να χαρακτηριστεί η μεγάλη νίκη των γηπεδούχων.

Άχρωμος, ασύνδετος και χωρίς ουσία στο παιχνίδι του παρουσιάστηκε ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης. Οι «ερυθρόλευκοι» υπέπεσαν σε πολλά λάθη (μάλλον από την κούραση, μετά το παιχνίδι στην Γαλλία), τα οποία εκμεταλλεύτηκαν άριστα οι ποδοσφαιριστές του Σάκη Τσιώλη, με αποτέλεσμα ο Αστέρας να διεκδικήσει από το ξεκίνημα του ματς το τρίποντο.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η πρώτη μεγάλη ευκαιρία των γηπεδούχων δημιουργήθηκε μόλις το 7’, όταν μετά από σέντρα του Φορμίκα, ο Μπρέσκα – με σύμμαχο το τερέν – έπιασε ένα σκαφτό σουτ, το οποίο απομάκρυνε, πριν η μπάλα περάσει την τελική γραμμή, ο Παπαδόπουλος με το κεφάλι του (στην απομάκρυνση του η μπάλα χτύπησε και στο οριζόντιο δοκάρι). Οι παίκτες του Αστέρα δεν σταμάτησαν εκεί, όμως, αφού στο 26’ ο Χούλι από καλή θέση, από τα αριστερά, υποχρέωσε τον Μέγιερι να πραγματοποιήσει μια πολύ καλή επέμβαση και να κρατήσει το μηδέν παθητικό.

Δεν έγινε, βέβαια, το ίδιο και στη φάση του 41’, όταν ο Ούγγρος τερματοφύλακας των Πειραιωτών ανέτρεψε τον Ροτζέριο μέσα στην περιοχή και αυτός στη συνέχεια, από την άσπρη βούλα, έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους (0-1).

Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε ούτε για μία στιγμή σε όλη τη διάρκεια του πρώτου 45λεπτου ν’ απειλήσει την εστία του Χακόμπο, κάτι το οποίο εκνεύρισε, όπως φάνηκε από τις αντιδράσεις του, σε πολλές περιπτώσεις τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία αλλαγή για τον Ολυμπιακό, καθώς στον αγωνιστικό χώρο πέρασε ο Πάντελιτς (στη θέση του Μόνχε), σε μια προσπάθεια του Έρνέστο Βαλβέρδε να δώσει ανάσες στην ανάπτυξη των «ερυθρολεύκων».

Ανεξάρτητα, προφανώς, από την είσοδο του Σέρβου, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μπήκαν πιο συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και προσπάθησαν, με ηρεμία, να διασπάσουν την άμυνα των γηπεδούχων τόσο με κάθετες μπαλιές, όσο και από τις πλευρές.

Στο 60’ ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε τις πρώτες καλές φάσεις στο ματς, όταν ο Χακόμπο, με εξαιρετικό τρόπο, απομάκρυνε σε κόρνερ τις κεφαλιές των Τζεμπούρ και Παπαδόπουλου. Στο 66’ οι φιλοξενούμενοι ενίσχυσαν την επιθετική τους ανάπτυξη με τον σκόρερ στο παιχνίδι της Μασσαλίας, Φετφτατζίδη (αντικατέστησε τον Μοντέστο), ωστόσο ο Αστέρας ήταν αυτός που πέτυχε γκολ. Στο 70’, σε μια αντεπίθεση των γηπεδούχων, ο Περόνε βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού (τον οποίο ακολουθούσε ο Παπαδόπουλος) και στη συνέχεια νίκησε τον Μέγιερι, ο οποίος πραγματοποίησε σαφώς λάθος έξοδο (0-2).

Στο 76’ οι «ερυθρόλευκοι» ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Παπαδόπουλου από τον Πιπίνη, ενώ δύο λεπτά αργότερα (78’) ο Τζεμπούρ έχασε απίστευτη ευκαιρία από το ένα μέτρο να μειώσει σε 2-1. Ο Αλγερινός έκανε το ίδιο και στο 86’ από διαφορετική, ωστόσο, θέση.

Τα γκολ του αγώνα:

{akamai}rtmp://cp77187.edgefcs.net/ondemand/nova/2011-2012/GOAL_ASTERAS_OSFP_271111_.flv{/akamai}

Θυμηθείτε, λεπτό προς λεπτό, την αναμέτρηση, πατώντας ΕΔΩ

«Έμφραγμα» στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός (photos+videos)

Unsupported video


Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved