Τριάρα, με καλεσμένο τον Σισέ, στον ΟΦΗ ο Παναθηναϊκός(photos+videos)

Τριάρα, με καλεσμένο τον Σισέ, στον ΟΦΗ ο Παναθηναϊκός(photos+videos)

 Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-1 τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ παρουσία 30000 οπαδών και του Τζιμπρίλ Σισέ που ήρθε να δει φίλους και πρώην συμπαίκτες στην Αθήνα. Προειδοποιήσεις του κόσμου στον Τσάκα που έδωσε το “παρών”.

{textlink02}

Στην κορυφή της βαθμολογίας με 23 βαθμούς επέστρεψε ο Παναθηναϊκό νικώντας με 3-1 τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ χάρη στα γκολ των Ζέκα, Κλέιτον και Λέτο – ενώ για τους Κρητικούς μείωσε ο Κάλαϊτζιτς – χωρίς ωστόσο να εντυπωσιάσει με την παρουσία του όπως σε προηγούμενα εντός έδρας ματς αλλά και χωρίς να κινδινέψει απο την παθητική στάση των Κρητικών στο ματς.

Οι “πράσινοι” φάνηκαν αποτελεσματικοί σε ένα ακόμα παιχνίδι πρωταθλήματος και πήραν τρεις πολύτιμους βαθμούς πριν απο την δύσκολη έξοδο που τους περιμένει την επόμενη εβδομάδα στο “Κλεάνθης Βικελίδης” απέναντι στον Άρη, ενώ ο ΟΦΗ προσπάθησε με συνταγή... “¨Καραϊσκάκης” να πάρει κάτι παραπάνω απο το παιχνίδι του ΟΑΚΑ χωρίς όμως να το καταφέρει.

Τα αξιοσημείωτα ωστόσο του παιχνιδιού ήταν εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, αφού την παράσταση έκλεψε η παρουσία του Τζιμπρίλ Σισέ στο ΟΑΚΑ. Ο Γάλλος σταρ αποθεώθηκε από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, καταχειροκροτήθηκε πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του ματς και δήλωσε χαρούμενος για την επιστροφή του στην Αθήνα.

Παράλληλα, για άλλη μια φορά στο ΟΑΚΑ ήταν κι ο Βλάσης Τσάκας που ωστόσο αυτή τη φορά είδε τον κόσμο του Παναθηναϊκού να τον... προειδοποιεί πως θα έχει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες σε περίπτωση που ο πρίγκιπας Σουλτάν Αλ Σαούντ δεν εμφανίσει τα χρήματα για να πάρει την ΠΑΕ, όπως υποστηρίζει ότι θέλει να κάνει...

Χωρίς εκπλήξεις Φερέιρα και Αναστόπουλος

Οι δύο προπονητές ξεκίνησαν τον αγώνα χωρίς να έχουν επιφυλάξει κάποια έκπληξη αναφορικά με τις ενδεκάδες των δυο ομάδων. Ο Φερέιρα διατήρησε την ίδια ενδεκάδα για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα, με εξαίρεση την χρησιμοποίηση του Βύντρα στη θέση του τραυματία Μαρίνου ενώ ο Αναστόπουλος από την πλευρά του προτίμησε τους Μπόντορ και Σίσιτς αντί των δύο Λόπεζ που συνήθως παρατάσσει σε αυτές τις θέσεις, χωρίς ωστόσο αυτές οι κινήσεις να προκαλούν ιδιαίτερη εντύπωση.

Ο Παναθηναϊκός είχε κάτω απο τα δοκάρια τον Καπίνο με τους Σπυρόπουλο, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ και Βύντρα από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή και τον άξονα πήραν θέσεις οι Κατσουράνης και Σιμάο ενώ οι Κουίνσι και Ζέκα κινήθηκαν στα άκρα με τους Κλέιτον και Λέτο να συνεργάζονται στην επίθεση.

Απο πλευράς ΟΦΗ κάτω από την εστία ήταν ο Κάρολ με τους Μπουλούτ, Γεωργίου, Σόουζα και Γαλανόπουλο από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα. Θέσεις αμυντικών μέσων πήραν οι Κάλαϊτζιτς και Μπόντορ με τους Παπουλή, Σίσιτς και Σουμπίνιο να κινούνται μπροστά τους και πίσω από τον μοναδικό επιθετικό, Καμπάνταη.

Πίεση και... Ζέκα

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε το παιχνίδι όπως συνηθίζει φέτος στο ΟΑΚΑ, με αρκετή κατοχή της μπάλας, καλή κυκλοφορία και άμεσα κατάφερε να πάρει τον έλεγχο του αγώνα. Ο ΟΦΗ απο την πλευρά του, έμεινε πίσω από την μπάλα να περιμένει την ομάδα του Φερέιρα και έψαξε την αντεπίθεση με την ταχύτητα του Παπουλή και του Σίσιτς. Ο τελευταίος είχε και το πρώτο καλό σουτ του ματς, όμως ο Καπίνο ήταν στη σωστή θέση για να απομακρύνει στο 9'.

Οι “πράσινοι” ευτύχησαν στην πρώτη τους καλή στιγμή στο παιχνίδι να πάρουν και προβάδισμα στο ματς, όταν στο 14' μετά από ωραία συνεργασία στα χαφ η μπάλα βγήκε στο πλάι όπου ο Κατσουράνης έκανε σέντρα για τον Ζέκα, ο Πορτογάλος έκανε την κεφαλιά για να αποκρούσει δύσκολα ο Κάρολ και στην επαναφορά με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Φερέιρα συνέχισε να έχει την υπεροχή στην πρώτη μισή ώρα του αγώνα, αν και έκανε κάποια λάθη στη μεσαία γραμμή που έδιναν στον ΟΦΗ την ευκαιρία να βγει απο το καβούκι του, κάτι που τελικά δεν πλήρωσε ο Παναθηναϊκός και πήγε με προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Κλέιτον με το... καλημέρα κι άγχος από το πουθενά

Ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και αφού έχασε μια καλή ευκαιρία με τον Λέτο να κάνει δυνατό σουτ και να αναγκάζει σε εξαιρετική επέμβαση τον Κάρολ, στο 47' έκανε δύο τα τέρματά του μετά απο εξαιρετική συνεργασία των επιθετικών του και ωραίο τελείωμα του Κλέιτον.

Το δεύτερο γκολ ωστοσο δεν ήταν αρκετό για να βελτιώσει όμως την μέτρια εικόνα που είχε η μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού. Η ομάδα του Φερέιρα έδωσε το δικαίωμα στον ΟΦΗ να βγει στην κόντρα από... το πουθενά και να καταφέρει να πάρει έτσι την δική της ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι, όταν στο 58' ο Παπουλής κέρδισε πέναλτι απο τον Καπίνο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς που δεν αστόχησε και μείωσε σε 2-1 προσθέτοντας άγχος στους γηπεδούχους για περισσότερο από 15' στο ΟΑΚΑ.

Ο Μαυρίας και ο Λέτο τη λύση

Ο Φερέιρα βλέποντας πως η ομάδα του έκανε αρκετά λάθη, πέρασε στο παιχνίδι τον Μαυρία αντί του Κλέιτον που είχε “πέσει” αισθητά. Ο νεαρός άσος του Παναθηναϊκού είχε θετική παρουσία, συνδυάστηκε καλά με τον Κουίνσι και τον Λέτο και ήταν αυτός που μαζί με τον Αργεντινό έδιωξαν οριστικά το άγχος για το “τριφύλλι”, το οποίο είχε έρθει όχι τόσο γιατί ο ΟΦΗ ήταν επικίνδυνος – αφού δεν άλλαξε τακτική και έπαιζε παθητικά παρά την μείωση του σκορ – όσο για την “πεσμένη” εικόνα της ομάδας στη διάρκεια του παιχνιδιού.

Στο 75' του αγώνα ωστόσο, ο Μαυρίας πήρε ωραία την μπάλα απο αριστερά και μπήκε στην περιοχή με τον Γεωργίου να τον ανατρέπει καθαρά και τον Ζαχαριάδη να υποδεικνύει το πέναλτι. Ο Λέτο ανέλαβε την εκτέλεση, δεν αστόχησε και έκανε το 3-1 για τον Παναθηναϊκό με το δικό του γκολ νο11 στη σεζόν, το οποίο πανηγυρίστηκε και απο τον Τζιμπρίλ Σισέ στα επίσημα του ΟΑΚΑ. Οι “πράσινοι” μετά το τρίτο γκολ εμφανίστηκαν πιο επιθετικοί, πίεσαν για ένα τέταρτο γκολ που όμως δεν ήρθε αφού οι Κουίνσι και Σπυρόπουλος σημάδεψαν τον Κάρολ και με την λήξη ο κόσμος ζήτησε τη νίκη στο “Βικελίδης”, πρωτάθλημα και κύπελλο απο την ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα πατώντας ΕΔΩ

Δείτε τα γκολ του αγώνα

{akamai}rtmp://cp77187.edgefcs.net/ondemand/nova/2011-2012/GOAL_PAO_OFI_271111.flv{/akamai}

Θυμηθείτε το pregame της αναμέτρησης

{coveritlive}c2ddd0a08e{/coveritlive}

Τριάρα, με καλεσμένο τον Σισέ, στον ΟΦΗ ο Παναθηναϊκός(photos+videos)

Unsupported video


Κύπελλο Ελλάδας: Άναψε «πράσινο» για τελικό με κόσμο ο Αχιλλέας Μπέος - Διαφωνία για τον αριθμό
Κύπελλο Ελλάδας: Άναψε «πράσινο» για τελικό με κόσμο ο Αχιλλέας Μπέος - Διαφωνία για τον αριθμό
Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία του Ρούντιγκερ μετά τη σύνδεσή του με την ISIS
Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία του Ρούντιγκερ μετά τη σύνδεσή του με την ISIS
Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved