«Παγίδες» για τους «αιώνιους»

«Παγίδες» για τους «αιώνιους»

Με πέντε αναμετρήσεις ολοκληρώνεται την Κυριακή (27/11) η 11η αγωνιστική της Super League, με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό να «δοκιμάζονται» κόντρα σε ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης, αντίστοιχα.

{textlink02}

ΠαναθηναϊκόςΟΦΗ (17:15)

Με στόχο την επιστροφή στις νίκες, μετά την ισοπαλία στο «αιώνιο» ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής θα υποδεχθούν οι «πράσινοι» τους Κρητικούς. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν μπορεί να υπολογίζει τον Στέργο Μαρίνο, ο οποίος υποφέρει από διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική και προστέθηκε στους τραυματίες Χριστοδουλόπουλο, Νίνη και Καραγκούνη.

Παράλληλα, εκτός αποστολής έμεινε ο ανέτοιμος Ρούντολφ Γκέργκελι, αλλά και οι Τοτσέ, Κοτσόλης, Σεϊταρίδης, Μπιάρσμιρ. Αντίθετα, στην αποστολή για την Κυριακάτικη αναμέτρηση μετέχει ο νεαρός Σπύρος Φουρλάνος.

Στην αντίπερα… όχθη, με προβλήματα «ανεβαίνει» ο ΟΦΗ στην Αθήνα. Ο Νίκος Αναστόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Ταυλαρίδη και Μάντζιο, αλλά και στους ανέτοιμους Πίτσο και Μπούρμπο.

Αντίθετα, στην διάθεση του Έλληνα προπονητή τέθηκε ο Ερόλ Μπουλούτ, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και αναμένεται να έχει πολυσύνθετο ρόλο στην μεσαία γραμμή, μπροστά από την τετράδα της άμυνας.

Τα πλάνα των προπονητών:

PAO-OFI

Αστέρας ΤρίποληςΟλυμπιακός (19:30)

Στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα βρίσκεται ο Σάκης Τσιώλης στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Έλληνας τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τον ανέτοιμο Αργυρόπουλο, αλλά και τους Λαδάκη, Έγκον και Αρσένιεβιτς.

Αντίθετα, στην αποστολή μετέχει ο Ματούσιακ, ο οποίος αναμένεται να χρησιμοποιηθεί ανάλογα με την εξέλιξη της αναμέτρησης. Η αποστολή των Αρκάδων αποτελείται από 20 παίκτες, κάτι που συμβαίνει πως λίγο πριν την έναρξη του αγώνα θα «κοπούν» δύο ποδοσφαιριστές.

Εκ διαμέτρου αντίθετα είναι τα πράγματα στον Ολυμπιακό. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν μπορεί να υπολογίζει στους Φέισα, Γέστε, Μακούν και Ορμπάιθ, οι οποίοι είναι τραυματίας, ενώ ανέτοιμος κρίθηκε ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

Οι «ερυθρόλευκοι» ταξιδεύουν στην Τρίπολη με… αέρα νικητή, μετά το σπουδαίο «διπλό» επί της Μαρσέιγ στην Μασσαλία για το Champions League και θέλουν το «τρίποντο» προκειμένου να παραμείνουν σε… ανοικτή επαφή με την κορυφή.

Τα πλάνα των προπονητών:

Asteras-Olympiakos

ΠανιώνιοςΆρης (17:15)

Τον χαρακτήρα «τελικού» έχει πάρει η αναμέτρηση κόντρα στους Θεσσαλονικείς για τον Πανιώνιο. Ο Βαγγέλης Μάντζιος θα κάνει το ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Οι «κυανέρυθροι» αναζητούν το πρώτο εντός έδρας «τρίποντο» στο φετινό πρωτάθλημα.

Το ευχάριστο για τον Έλληνα προπονητή είναι πως μπορεί να υπολογίζει κανονικά στους Μπερνάρ Κουμορτζί και Σίτο Ριέρα. Ο Γκανέζος κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, ενώ ο Ισπανός άσος επιστρέφει στην αποστολή, καθώς το τελευταίο διάστημα δεν υπολογιζόταν από τον Τάκη Λεμονή.

Στο… απέναντι «στρατόπεδο» πρόβλημα της τελευταίας στιγμής αποτελεί ο Έλντιν Γιακούποβιτς, ο οποίος λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής από την Θεσσαλονίκη παραπονέθηκε για ενοχλήσεις. Τη θέση του στην αποστολή πήρε ο νεαρός Διούδης, ο οποίος αγωνίστηκε το Σάββατο στην αναμέτρηση της ομάδας Κ20 κόντρα στην αντίστοιχη του Πανιωνίου στο «Απήλιον».

Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ έχει στην αποστολή 18 ποδοσφαιριστές με στόχο το δεύτερο συνεχόμενο «διπλό» στο πρωτάθλημα, μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ, όπου θα σημάνει την αντεπίθεση των «κίτρινων» στην Super League.

Τα πλάνα των προπονητών:

Panionios-Aris

SKODA ΞάνθηΑτρόμητος (19:30)

Με στόχο την τρίτη συνεχόμενη νίκη στα ισάριθμα τελευταία ματς θα υποδεχθεί η SKODA Ξάνθη τον Ατρόμητο. Οι «Ακρίτες» προέρχονται από την εντός έδρας νίκη επί της Κέρκυρας και την εκτός έδρας επικράτηση επί του ΠΑΣ Γιάννινα και θέλουν να κάνουν το «3Χ3», όπου θα τους φέρει ακόμα πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Εμίλ Ντίκα, ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος, εν αντιθέσει με τον Μάουρο Πόι, που προπονήθηκε κανονικά το Σάββατο (26/11) και μετέχει στην αποστολή.

Από την άλλη… πλευρά, ο Ατρόμητος ταξιδεύει στην πόλη της Θράκης με απουσίες. Εκτός αποστολής έχει τεθεί ο Θανάσης Καραγκούνης που υποφέρει από ίωση, όπως και οι Νάστος, Αθανασίου, Αργυρός και Καραγκιολίδης.

Αντίθετα, στην αποστολή μετέχει ο Πίτου Γκαρσία, ο οποίος ξεπέρασε τραυματισμού που αντιμετώπιζε και αναμένεται να πάρει θέση στην αρχική ενδεκάδα, στην προσπάθεια που θα κάνουν οι «κυανόλευκοι» για να επιστρέψουν στις επιτυχίες, μετά την ισοπαλία κόντρα στον Λεβαδειακό.

Τα πλάνα των προπονητών:

SKODA-Atromitos

ΛεβαδειακόςΔόξα Δράμας (15:00)

Με στόχο το πρώτο «τρίποντο» στη φετινή σεζόν θα υποδεχθεί τη Δόξα Δράμας ο Λεβαδειακός. Οι «πράσινοι» εμφανίζονται πανέτοιμοι για τη «μάχη» με τους «μαυραετούς» γνωρίζοντας πως η αναμέτρηση είναι κρίσιμη, κόντρα σε μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους στο πρωτάθλημα.

Τα προβλήματα για τον Γιώργο Παράσχο περιορίζονται στους… γνωστούς απόντες, Κοτίτσα και Ναπολεόνι, οι οποίοι υποφέρουν από τραυματισμό και δεν έχουν πάρει ακόμα μέρος στο πρωτάθλημα.

Με απουσίες θα παραταχθεί στη Λιβαδειά η Δόξα Δράμας. Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Ψυχογιό και Κάσιο, οι οποίοι είναι τραυματίες, ενώ εκτός έμειναν και οι Δαύκος, Θεοδωρόπουλος, Νιάρος και Κουμπρόγλου.

Οι Δραμινοί αναζητούν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ η Κυριακή θα σημάνει και την έναρξη του «Γολγοθά» για τους «ασπρόμαυρους» με συνεχόμενα παιχνίδια.

Τα πλάνα των προπονητών:

Levadiakos-Doxa



Παναθηναϊκός AKTOR: Πως είναι το «αυτός» στα... ισπανικά;
Παναθηναϊκός AKTOR: Πως είναι το «αυτός» στα... ισπανικά;
Τραγωδία στην Ιταλία: Πέθανε 26χρονος ποδοσφαιριστής – Έπαθε ανακοπή εν ώρα αγώνα
Τραγωδία στην Ιταλία: Πέθανε 26χρονος ποδοσφαιριστής – Έπαθε ανακοπή εν ώρα αγώνα
Αγώνες ρεβάνς στα προημιτελικά των Κυπέλλων Ευρώπης με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Αγώνες ρεβάνς στα προημιτελικά των Κυπέλλων Ευρώπης με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Μια γιορτή για το περιβάλλον στον Μαραθώνα διοργανώνει η ΜΚΟ WHY NOT
Μια γιορτή για το περιβάλλον στον Μαραθώνα διοργανώνει η ΜΚΟ WHY NOT
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved