Μέλμπεργκ: «Ολυμπιακός όπως λέμε… Πόρτο»!

Μέλμπεργκ: «Ολυμπιακός όπως λέμε… Πόρτο»!

Την πεποίθησή του πως ο Ολυμπιακός μπορεί να ακολουθήσει τον δρόμο της Πόρτο μπαίνοντας σφήνα στα ευρωπαϊκά μεγαθήρια εξέφρασε ο Όλοφ Μέλμπεργκ, τονίζοντας παράλληλα πως μόνο καλό μπορούν να κάνουν τα… δύο καρπούζια (Πρωτάθλημα και Ευρώπη) στον Ολυμπιακό.

{textlink02}

Ο κεντρικός αμυντικός των «ερυθρόλευκων» μίλησε στην εφημερίδα «Real news», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μεγάλη απόδραση από το «Βελοντρόμ» επί της Μαρσέιγ, στον ερχόμενο «τελικό» με την Άρσεναλ, στις δυνατότητες του Ολυμπιακού, αλλά και στον… αιώνιο αντίπαλο Παναθηναϊκό, υποστηρίζοντας πως αισθάνεται έτοιμος να σκοράρει σύντομα!

«Μακάρι να σκοράρω απέναντι στην Άρσεναλ, σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι. Αισθάνομαι ότι είμαι πιο κοντά στο να σκοράρω. Ποιος ξέρει. Ίσως απέναντι στην Άρσεναλ μου δοθεί η ευκαιρία. Στην Μασσαλία δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες από στημένα και σε αρκετές φάσεις βρέθηκα μέσα εγώ.  Σημασία, όμως, έχει ότι επιτέλους πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Γιατί και σε προηγούμενα ματς πραγματοποιήσαμε καλές εμφανίσεις, αλλά δεν παίρναμε αποτελέσματα. Απέναντι στη Μαρσέιγ πήγαν όλα καλά. Μπήκαμε εξαιρετικά στο ματς, πιστέψαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε και το καταφέραμε», τόνισε αρχικά ο Σουηδός άσος ο οποίος ήταν ο πρώτος που… βεβήλωσε το «Έμιρειτς» στα εγκαίνια του με τη φανέλα της Άστον Βίλα, συμπληρώνοντας όσον αφορά τα ευρωπαϊκά όνειρα:

«Το ελπίζω, το αισθάνομαι ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε (σ.σ. μια καλή πορεία στην Ευρώπη). Φέτος σε όλη τη διάρκεια της σεζόν έχουμε σταθερή απόδοση. Δεν έχουμε κάνει άσχημα παιχνίδια, με εξαίρεση το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς απέναντι στη Μαρσέιγ στην έδρα μας. Τότε, όμως, δεν είχαμε παιχνίδια στα πόδια μας. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Δημιουργούμε ευκαιρίες. Πολλοί παίκτες, επίσης, που δεν είχαν μεγάλη εμπειρία από ευρωπαϊκούς αγώνες αποκτούν σιγά σιγά παραστάσεις και αυτό είναι σημαντικό για την ομάδα».

Για το που μπορεί να φθάσει ο Ολυμπιακός, πρόσθεσε: «Έχουμε την ικανότητα να ανήκουμε στο γκρουπ των μεγάλων ομάδων. Φυσικά είναι δύσκολο να σπάσει το κλειστό κλαμπ των ομάδων, που αγωνίζονται σε προηγμένα πρωταθλήματα, όμως μπορούμε να τους ακολουθήσουμε κατά πόδας. Όπως για παράδειγμα η Πόρτο, που εδώ και κάποια χρόνια βρίσκεται πολύ ψηλά και αποτελεί πρόκληση για τα μεγαθήρια του ποδοσφαίρου. Την σέβονται. Θα ήταν όμορφο, λοιπόν, για τον Ολυμπιακό να ανήκει στο γκρουπ των μεγάλων ομάδων».

Για τα δύο… καρπούζια στην ίδια μασχάλη και τον Παναθηναϊκό, ο Μέλμπεργκ κατέληξε: «Το αν θα επηρεαστούμε επειδή αγωνιζόμαστε ταυτόχρονα σε Ελλάδα και Ευρώπη και ο Παναθηναϊκός μόνο στις εγχώριες διοργανώσεις, αυτό θα φανεί στο τέλος της χρονιάς. Σύμφωνα με τη δική μου εμπειρία όταν μια ομάδα κάνει καλά παιχνίδια στο Champions League, τότε αυτό την βοηθάει στο πρωτάθλημα και το αντίστροφο. Δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Πράγματι ο Παναθηναϊκός παίζει καλά κι έχει χάσει ελάχιστους  βαθμούς μέχρι τώρα. Αυτό δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Εμείς πρέπει να δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι».



Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved