Καραγεωργίου: «Οι έμπειροι να σύρουν το καράβι»

Καραγεωργίου: «Οι έμπειροι να σύρουν το καράβι»

Πολύ περισσότερες δυνατότητες από αυτές που δείχνει μέχρι τώρα έχει ο Εργοτέλης σύμφωνα με τον Νίκο Καραγεωργίου, που ζήτησε από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές να δουλέψουν περισσότερο για να… σύρουν το καράβι.

{textlink02}

«Κάναμε μια νίκη με πολύ κόπο και προσπάθεια. Ολο αυτό το διάστημα που έχουμε διανύσει στο πρωτάθλημα, συμβαίνουν πράγματα τα οποία δυσχεραίνουν την προσπάθειά μας για να φτάσουμε εκεί που πιστεύουμε ότι ανήκουμε βαθμολογικά. Είτε από εξωγενείς παράγοντες, είτε από δικά μας λάθη. Παρόλα αυτά, σήμερα νικήσαμε. Και όταν νικάς, η ψυχολογία σου γίνεται καλύτερη. Χωρίς να παίζουμε καλά, ήμασταν 2-0 μπροστά μέχρι το 78’ και τα πράγματα φαίνονταν απλά. Με κάποιες επιπολαιότητες, όμως, δώσαμε στον αντίπαλο τη δυνατότητα να μπει στο παιχνίδι και να μας δυσκολέψει. Θα έπρεπε να κρατήσουμε με περισσότερη άνεση το 2-0 ώστε να μην καρδιοχτυπήσουμε. Οφείλουμε να ανασυνταχθούμε και να προετοιμαστούμε γιατί μας περιμένει δύσκολη συνέχεια», ήταν τα πρώτα λόγια του Καραγεωργίου στη συνέντευξη Τύπου που έλαβε χώρα μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ο τεχνικός του Εργοτέλη δεν έκρυψε ότι περιμένει πολύ περισσότερα από βασικά στελέχη της ομάδας. Και μάλιστα δεν δίστασε να μιλήσει και συγκεκριμένα: «Ο Κουτσιανικούλης αρχίζει δειλά δειλά να εμφανίζει το καλό του πρόσωπο και ελπίζω σύντομα να γίνει ο παίκτης που ήταν πριν φύγει. Θυμόμαστε τι έκανε αυτό το παιδί στα 21 του. Δεν γίνεται να μην μπορεί να τα κάνει και στα 23 του. Ο Λεάλ από την άλλη δεν ήταν έτοιμος, αλλά είδατε τι μπορεί να κάνει παίζοντας μόνο 25’. Ο καλός και προετοιμασμένος Λεάλ αλλάζει επίπεδο τον Εργοτέλη. Ηταν εκπληκτικός με τον ΠΑΟΚ, αλλά από τότε έχουν περάσει τόσες αγωνιστικές και το πρωτάθλημα κοντεύει να τελειώσει. Θέλω να δουλέψει περισσότερο. Το ίδιο ισχύει και για τον Ολίσε, που έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς. Από τους ποδοσφαιριστές που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, περιμένω να σύρουν το καράβι. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να προετοιμάζονται σωστά. Εχουμε επενδύσει πάνω σε παιδιά όπως ο Λεάλ, ο Κουτσιανικούλης και ο Ολίσε.  Ο Εργοτέλης είναι ομάδα με πολύ περισσότερες δυνατότητες από αυτές που βγάζει στο γήπεδο. Δεν εκφράζω παράπονο, αλλά τούς ζητάω να κάνουν μεγαλύτερη προσπάθεια. Δεν γίνεται το βάρος να το σηκώσουν οι νεότεροι παίκτες. Οι μεγάλοι θα το σηκώσουν και οι νεότεροι θα ακολουθήσουν».

Κλείνοντας, ο Καραγεωργίου αποκάλυψε πως με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο Εργοτέλης θα κινηθεί για μία μεταγραφή τον Γενάρη και θα επιδιώξει να αποκτήσει παίκτη στη μεσαία γραμμή ως αντικαταστάτη του Ρομάνο, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στους διαιτητές της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα. «Η διαιτησία ήταν πολύ καλή. Και η κόκκινη κάρτα στον Σαρρή ήταν σωστή και το πέναλτι σωστά δόθηκε. Καμία ομάδα δεν δικαιούται να έχει σήμερα παράπονο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

* Στο Παγκρήτιο κόπηκαν χθες 1.022 εισιτήρια και εισπράχθηκαν 8.850 ευρώ.



Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved